Service

Vingummi

Beräkna
Vingummi
Ämnen
Färger
Material
Smak
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tips för kampanjprodukter: Tryck på fruktgelé med logotyp

00:00 / 00:00

Att välja den perfekta reklampresenten kan ofta vara en komplicerad uppgift. Den valda produkten ska vara praktisk, tilltalande och, framför allt, effektiv när det gäller att förmedla ditt varumärkesbudskap. Det är här fruktgummin med tryck kommer in i bilden - en söt och iögonfallande reklampresent som sätter ditt varumärke i rampljuset.

Vem passar fruktgelé med tryck som reklamgåva?

Fruktgummin som reklamgåva är mångsidiga och passar för en mängd olika målgrupper. Oavsett om det är på kontoret, vid evenemang eller mässor - du kommer garanterat att träffa rätt med tryckta reklamfruktgummin. De är perfekta för företag i alla branscher eftersom de drar uppmärksamhet till ditt företag på ett roligt och gott sätt.
På kontor är de ett utmärkt sätt att liva upp arbetsatmosfären samtidigt som de subtilt marknadsför ditt varumärke. På evenemang och mässor är fruktgummin med tryck ett utmärkt alternativ för att få potentiella kunder och partners att komma ihåg dig.

Hur kan frukttuggummi med logotyp öka din varumärkeskännedom?

Huvudsyftet med reklamartiklar som t.ex. fruktgummin med tryck är att göra ditt varumärke synligt. Genom att trycka din logotyp eller ditt företagsnamn på fruktgummit kommer ditt företag att uppmärksammas varje gång någon äter ett av de läckra fruktgummit.
Dessutom är fruktgelé med tryck något som människor förknippar med nöje och njutning. Detta leder till att ditt företag förknippas med dessa positiva känslor. Och vem kan motstå något sött?

Vilka sortimentsegenskaper erbjuder fruktgummi med tryck?

Våra tryckta fruktgummin finns i en mängd olika former, färger och smaker. Det innebär att du har möjlighet att designa produkten helt efter dina önskemål och matcha den perfekt med ditt varumärke. Dessutom lägger vi stor vikt vid kvalitet - både när det gäller själva produkten och trycket.

Hur skiljer sig fruktgeléer med tryck från andra reklamprodukter?

Reklamgåvor finns i alla former och storlekar. Från pennor till T-shirts till USB-minnen - urvalet är nästan oändligt. Men vad gör tryckta fruktgummin så unika?
Först och främst tillgodoser de ett av de mest grundläggande mänskliga behoven - behovet av mat. De är inte bara en reklamgåva, utan också en sötsak som nästan alla tycker om. Detta innebär att de inte bara uppmärksammas, utan också njuts av.
För det andra har fruktgummin ett högt igenkänningsvärde. Deras klara färger och roliga former är iögonfallande och minnesvärda. Och om din logotyp eller ditt företagsnamn finns på dem ökar det synligheten för ditt varumärke.

Vilka är fördelarna med fruktgelé som reklampresent?

Fruktgummin med tryck har andra fördelar utöver att de är attraktiva och har ett igenkänningsvärde. De är lätta och kompakta, vilket gör dem till en idealisk gåva för mässor och evenemang. De kan enkelt transporteras och distribueras i stora mängder och tar inte upp mycket utrymme.
De är också ett kostnadseffektivt marknadsföringsalternativ. Jämfört med andra reklamartiklar som kläder med tryck eller tekniska prylar är de betydligt billigare. Detta innebär att du kan nå en större mängd människor med en mindre budget.

Hur beställer man frukttuggummin med logotyp?

Att beställa fruktgummin med logotyp är en enkel process hos oss. Du kan helt enkelt skicka oss din logotyp eller text så tar vi hand om resten. Tack vare vår kostnadsfria grafiska tjänst ser vi till att din design blir perfekt implementerad. Du har också möjlighet att beställa ett prov innan du gör en större beställning. På så sätt kan du i förväg övertyga dig om kvaliteten på våra produkter.

Vad gör vår butik speciell?

I vår shop erbjuder vi dig inte bara ett brett urval av produkter, utan också många tjänster som gör beställningsprocessen så enkel och trevlig som möjligt. Vår bilbudgetberäkning hjälper dig att utnyttja din budget på bästa sätt. Med vårt speciella logotypverktyg kan du förhandsgranska din logotyp på produktbilderna för att se till att den ser ut precis som du vill ha den.
Vi lägger också stor vikt vid personlig rådgivning. Vårt team finns till hands för att hjälpa dig genom hela beställningsprocessen och svarar gärna på alla dina frågor.

Varför är fruktgeléer med tryck det perfekta valet för ditt företag?

Fruktgummi med tryck erbjuder ett antal fördelar. De är läckra, iögonfallande och kan skräddarsys helt och hållet. De ger dig möjlighet att presentera ditt varumärke på ett originellt och tilltalande sätt.
Samtidigt är de kostnadseffektiva och kan beställas i bulk. Det gör dem till det perfekta valet för mässor och andra evenemang där du vill nå ut till många människor.
Oavsett om du vill locka nya kunder, behålla befintliga kunder eller bara få ditt företag uppmärksammat, är fruktgummin med tryck ett effektivt och välsmakande sätt att uppnå ditt marknadsföringsmål. Tveka inte och få din offert idag!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Vingummi“