Service
Trycktjänst

Till vår service hör, att vi också tar hand om efterbearbetningen av din produkt. naturligtvis håller vi som till alla dina önskemål och krav. För att ge dig möjlighet att få kunskap om processerna, och samtidigt underlätta processen, har vi sammanställt en del information, såsom videor av tryckprocessen.

Grafiktjänst för dina reklamprodukter

Dina reklamprodukter förtjänar att få din logotyp, så som de önskar. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av efterbearbetningsprocesser såsom tryckning, prägling, gravyr, installation och många andra metoder. För att uppnå den perfekta matchningen för din produkt, är samarbetet mycket viktigt. För att underlätta en smidig och snabb process, har vi sammanställt en lista över potentiella fördröjningspunkter:

Kontrollera uppgifterna

Skicka oss dina uppgifter. Ju bättre upplösning din logotyp, bild, text etc är, desto bättre blir också det yttersta resultatet på dina reklamartiklar. Vi granskar uppgifterna och förbereder dem för tryckning. samtidigt får du en stillbild med önskad produkt, och efterbearbetningen. Vi är därför mycket uppmärksammar på hur ditt reklambudskap bäst kommer till sin rätt.

Redigera uppgifterna

Har du inte uppgifterna i vektoriserad form tillgängliga? Har du ändringsönskemål? Inga problem, vi utför det åt dig på ett professionellt sätt.

Anpassa logotyp

Du har en idé och behöver teknisk support? Våra grafiker designar även efter dina önskemål.

Rådgivningstjänster

Oavsett vilken fråga du har, vi hjälper gärna till. Om du inte har någon aning om vilka reklamprodukter som passar in i konceptet, hjälper vi dig gärna med med vår mångåriga erfarenhet och expertis. Oavsett om det är en klassisk produkt eller något helt eget som passar dig bäst, så tar vi reda på det tillsammans. Även om du redan gått ett steg längre och du vet exakt vad du vill, men behöver hjälp med det grafiska genomförandet, så kan vi hjälpa dig.

Till exempel:
  • Urval av tryckfärger
  • Val av lämplig efterbearbetningsteknik
  • Placering av logotypen på reklamprodukten
  • Framställning av logotyp
Lagringstjänst

Om du vill, lagrar vi gärna dina uppgifter i vår tillgångsskyddade databas. Så du behöver inte skicka dina uppgifter ännu en gång och de finns direkt tillgängliga vid din nästa order. För att spara tid och ansträngning.

Reklaminstallation – Hur din logotyp hamnar på produkten
Dataleverans – Att tänka på

Den industriella processen för tryck av din logotyp bygger på standardiserade förfaranden. För att kunna slutföra följande uppgifter utan problem är följande information viktig:

Data

Skicka oss dina bilder och logotyper i färg och gråskala som originalfiler. Inbäddade objekt kav vi inte behandla på grund av tekniska skäl. Din logotyp bör finnas som vektoriserad fil i EPS-format . Var uppmärksam på en bildstorlek på minst 300 dpi. Bitmappar (ritningar) bör omfatta 1200 dpi.

Skrifter

Positiva skrifter bör vara minst 6 pt stora. Negativa typsnitt behöver minst 8 pt. Alla typsnitt ska konverteras till konturer. Alternativt kan du också ge oss teckensnittsfilerna. Vi kan arbeta med PC teckensnitt i Truetype och Opentype-format. Insatsen i bearbetningsvägar i konturer är i allmänhet lägre. Vector EPS-filer kan skapas med dessa program: Adobe Illustrator®, Adobe Freehand®, Microsoft CorelDRAW®

Färguppgifter

Våra tryckerier använder färgdefinitioner PANTONE eller HKS fulltonsfärger. Från dig behöver vi för varje färggradering en separat färgpresentation. Skalfärgerna för fyrfärgstryck CMYK är Cyan, Magenta, Yellow, kontrast (svart).

Terminologi – Anmärkningar och förklaringar
Terminologi – Anmärkningar och förklaringar
Lasergravyr

Genom bearbetning med en stark laserstråle får man gravyr av gör en hög kvalitet. Ytan på det behandlade materialet ändras. I motsats till mekanisk gravyr är djupet optiskt och knappt märkbart. Resultatet är nästan likadant, men helt vattentätt och kladdfritt och därför extremt tåligt. lasergravyr är alltid tillgängliga för enfärgade ytor och metallytor. Eftersom överytan vanligtvis behandlas mest, är färgen på gravyren beroende av produktmaterialet. Det kan vara aluminium, koppar eller plast (ångbehandlat aluminium).

tampongtryck

Vid denna indirekta tryckmetod enligt djuptrycksprincipen kommer neutrala silikonstämplar med färgbilder att bestå av tryckgrafik. De olika färgerna appliceras successivt till tryckytan. Den flexibla konsistensfärgstämpeln av silikon (tampong) medger också tryckning av krökta ytor med hög kvalitet. Det gynnsamma stämpeltrycket har blivit den viktigaste metoden för utskrift på plastföremål.

Blindprägling

Präglingstryck utan färg – utfört antingen fördjupat eller upphöjt. Blindprägling är särskilt lämpligt för metall och läder.