Service

Paraplyer

Paraplyer
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Paraplyer med tryck av logotyp

En idealisk reklampresent när som helst på året: paraplyer! Ett stort antal olika modeller, storlekar och funktioner gör paraplyet med logotyp till ett av de mest effektiva reklammedlen. Det höga nyttovärdet och det stora reklamutrymmet ger dubbel reklamkraft - och allt detta i förbigående, så att säga. Gör rätt val och välj ett paraply från vårt sortiment. Oavsett om det handlar om fickparaplyer eller pinneparaplyer, genomskinliga eller färgglada - vi hjälper dig gärna att göra rätt val. Skydda dina kunder från dåligt väder och få ett enormt antal nya reklamkontakter. Vi är säkra på att paraplyer med din logotyp alltid är rätt val. Vi lämnar dig inte ute i regnet!

Varför är paraplyer med tryck idealiska reklamartiklar?

Paraplyer är alltid populära reklamartiklar, oavsett om det är en gåva till affärspartners och kunder, en gåva på mässor eller en liten gåva till dina anställda. Det finns knappast något annat reklamartiklar som används lika ofta och under en längre tidsperiod som paraplyer. En spontan regnskur på väg till ett viktigt möte och paraplyet från den senaste julfesten finns alltid och omedelbart till hands. Den lilla lättviktaren imponerar också på mässor, eftersom den lätt kan stoppas i en resväska eller till och med i en byxficka. Det som är så praktiskt används gärna. Och tack vare paraplyets stora reklamutrymme kommer din logotyp eller ditt reklambudskap alltid att fånga ögonen. Med en genomslagskraftig reklamframgång. Extra tips: Särskilt om mässan äger rum på hösten kommer ditt paraply att sälja som smör i mässmontern. Ta en titt i vår webbshop nu och låt dig inspireras. Oavsett om det handlar om starka varumärken, speciella engångsmodeller eller billiga instegsmodeller - vi erbjuder varje kund det rätta paraplyet.

Rätt design för varje företag!

Du har ett stort urval: färgglada paraplyer, genomskinliga fickparaplyer eller högkvalitativa märkesparaplyer. Vi erbjuder dig ett omfattande sortiment med modeller i alla prisklasser. Förutom olika färger och storlekar hittar du också olika utrustning och funktioner hos Giffits: Partnerparaplyet för två personer, det genomskinliga paraplyet för den rätta vyn eller reklamparaplyet med glasfiberram för riktiga överlevnadsfantaster. I vår butik hittar du också paraplymodeller med tryckta paraplyer med färgbyte eller innovativa stängningsmekanismer. För dubbel reklamkraft väljer du ett paraply med ett matchande överdrag. På så sätt lämnar inte ens ett regnvått reklamparaply med logotyptryck några rester i fickan. Om det inte är en bra utsikt!

Vilket reklamtryck passar dig?

Vill du skriva ut ett paraply? Då erbjuder vi dig inte bara rätt reklamartiklar och individuella råd, utan också rätt kunskap när det gäller efterbehandling. Med över 20 års erfarenhet av reklamprodukter vet vi exakt vilken tryckteknik som passar bäst för ditt paraply eller fickparaply. Oavsett om det handlar om screentryck eller transfertryck visar vi dig på vår webbplats direkt på produkten vilken efterbehandling som är lämplig för rätt tryck. Och om du har några speciella frågor hjälper vi dig gärna. Vem som helst kan göra det enkelt! Litet tips: I vissa fall kan du också välja att trycka på paraplyets handtag utöver paraplyet. Fråga våra tekniska rådgivare.

- Screentryck är särskilt lämpligt för att trycka ljusa logotyper eller bilder på paraplyets mörka bakgrund. Det gör det också enkelt att lägga till bokstäver till företagets logotyp.
- Digital överföringstryck är utmärkt för att skriva ut fotomotiv på paraplyet. Tack vare den här tekniken är det möjligt att placera din logotyp eller ditt budskap på paraplyet på ett särskilt hållbart och högkvalitativt sätt. Dra nytta av vår mångåriga kunskap och ta reda på mer om den här trycktekniken i förväg med hjälp av våra expertrådgivare.
- Transfertryck imponerar med låga priser och hög kvalitet. Paraplyernas yta tål varje regnskur i flera år och lämpar sig för många olika logotyper, även med flera färger.
- Tampongtryck ger ett utmärkt tryckresultat även på ojämna och strukturerade tryckytor. Den kostnadseffektiva och reptåliga varianten är idealisk för tryckning på paraplyhandtaget.

Speciell design: Anpassa paraplyer

Har du letat efter paraplyer för individualister? Inga problem: vi står också till tjänst för specialanpassade önskemål, eftersom fantasi är vårt DNA. Vi är alltid redo att hjälpa dig, oavsett om det handlar om en speciell färg eller ett paraply av en viss form. Ring oss nu och utformar ditt individuella regnparaply tillsammans med vårt team av reklamspecialister. Vi har bara gjort vårt jobb rätt när en fin, liten idé förvandlas till ett reklamartiklar med stor effekt. Var inte blyg! Alla specialtillverkade produkter, oavsett hur omfattande eller detaljerade de är, är en utmaning som vi välkomnar. Ring oss. Tillsammans lyfter vi världen lite mer ur sina hängslen.

Prycka paraplyer med logotyp på Giffits

Med oss kan du se in i framtiden. Vi visar dig idag hur din reklampresent kommer att se ut i morgon när den trycks med en logotyp. Tack vare ett brett utbud av gratistjänster kan du i förväg testa hur ditt reklambudskap eller din bokstavsskrift kommer att se ut på skärmen senare. På så sätt kan vi se till att du är 100 procent nöjd med ditt reklamartiklar efter beställningen. Ta en titt på våra kostnadsfria tjänster nu:

- Verktyg för logotyper: Testa redan nu hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på det tryckta paraplyet.
- Gratis grafisk service: Begär enkelt och bekvämt en gratis första design av ditt reklamartiklar, som utformas av vårt grafiska team.
- Provtjänst: Kan du inte bestämma dig? Vi skickar gärna olika prover i förväg för att underlätta ditt beslut.
- Expressleverans: Ibland måste det bara gå snabbare. Vi levererar gärna din beställning tryckt med logotyp på önskat datum.
- Personlig rådgivning: Våra experter på reklamprodukter svarar naturligtvis gärna på dina frågor om paraplyer som reklamprodukter via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ paraplyer med logotyp

nu

På Giffits erbjuder vi dig ett omfattande urval av attraktiva paraplyer. Vi fokuserar på en tydlig webbshop och bästa möjliga rådgivning. Klicka på önskad modell och se på en gång vilka trycktekniker, kvantiteter och leveranstider som är möjliga. Om du fortfarande har frågor kan vi alltid svara på dem personligen - på vardagar mellan 8:00 och 18:00. Ring oss nu eller gör en förfrågan online, våra specialister på reklamprodukter tar gärna tid för dig. Se själv: Utskrift av paraplyer är alltid rätt val för det perfekta reklamartiklet!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Paraplyer“