Service

Godisar

Godisar
Ämnen
Färger
Material
Smak
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Kundomdömen i denna kategori.
 • Kund från Zürich

  Jag föreställde mig innehållet på ett annat sätt! Jag ville ha små mintgodis i den, inte så stora!

  Kund från Dornbirn

  Uppfyllde våra förväntningar från A till Z

 • Kund från Dornbirn

  Bra kvalitet

  Kund från Dornbirn

  Allt är perfekt

Din specialist för stark reklam.

Råd om reklamprodukter: Tryck godis med logotyp

Är du ute efter en minnesvärd och utsökt reklamgåva? Har du någonsin funderat på att trycka godis med din logotyp? Då har du kommit till rätt ställe här på Giffits

För vem passar godis med tryck som reklamgåva?

Sötsaker med tryck är mångsidiga och tilltalande reklamprodukter som passar för en mängd olika användningsområden och målgrupper. Oavsett om det handlar om ett företagsevent, en mässa, ett barnkalas eller bara en söt överraskning till kontorspersonalen, så är godis med tryck alltid en hit.
En särskild fördel med godis som reklamgåva är att det har ett högt igenkänningsvärde. Tänk dig att du är på en mässa och får ett anteckningsblock med företagets logotyp. Visst är det en trevlig present, men förmodligen redan den femtioelfte som du har fått den dagen. Men vad händer om du får en läcker godisbit med en graverad logotyp? Det är något du förmodligen inte kommer att glömma i första taget.

Hur är kvaliteten på våra reklamgodisar?

På Giffits lägger vi största vikt vid kvaliteten på våra produkter. Våra tryckta godisbitar kännetecknas av högsta kvalitet. Detta börjar med urvalet av själva godiset. Vi använder endast högkvalitativa produkter som är kända för sin utmärkta smak. Den söta smaken och den behagliga konsistensen gör att dina kunder och affärspartners kommer att njuta av din gåva och minnas ditt företag.
Men inte bara själva godiset, utan även trycket av din logotyp är föremål för strikta kvalitetskontroller. Våra färger är livsmedelssäkra och lysande, så att din logotyp kommer till sin fulla rätt och inte stör dina kunders sötsug.

Vilken reklameffekt har godis med eget varumärke?

Att få godis tryckt med din logotyp är ett utmärkt sätt att skapa medvetenhet och en positiv association till ditt företag. För varje godis som avnjuts syns din logotyp och ditt företag blir ihågkommet. Detta kan öka varumärkeskännedomen och bidra till att dina kunder och affärspartners får en positiv association till ditt företag.
Dessutom kan tryckta sötsaker hjälpa till att bygga ett starkare band med dina kunder. Reklamgåvor visar uppskattning och kan bidra till att bygga en starkare relation med dina kunder. Genom att ge bort något värdefullt och gott visar du dina kunder att du värdesätter och bryr dig om dem.

Varför ska du välja våra tryckta sötsaker?

När du väljer vårt tryckta godis får du inte bara en högkvalitativ produkt, utan också en utmärkt service. Vi erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa dig att hitta den bästa produkten för dina behov. Vår kostnadsfria grafiska tjänst hjälper dig att få din logotyp tryckt på godiset på bästa möjliga sätt. Du kan också beställa prover för att själv se kvaliteten på våra produkter innan du gör en större beställning.
Vi erbjuder också ett unikt logotypverktyg som gör att du kan visa din logotyp direkt på produktbilderna. Så du kan se hur din logotyp kommer att se ut på godiset innan du beställer. Och med vår automatiska budgetberäkning kan du alltid hålla ett öga på dina kostnader och få ut det mesta av din budget.

Vad är USP:arna med våra tryckta sötsaker?

Vårt tryckta godis är inte bara gott, utan också ett effektivt marknadsföringsverktyg. Du kan skräddarsy dem för att skapa en unik reklamgåva. Vår automatiska budgetberäkning och vårt logotypverktyg gör att du kan få ut mesta möjliga av din budget och få bästa möjliga uppfattning om hur din färdiga produkt kommer att se ut.

Hur beställer man godis med tryck?

Det är enkelt och smidigt att beställa godis med tryck. Du väljer vilken produkt du vill ha, laddar upp din logotyp och anger antal och färger. Efter en slutlig granskning och godkännande av din design tillverkar vi dina reklamgodis.
Vi tror att godis med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke och glädja dina kunder och partners. Prova och se själv vilken skillnad en liten, söt gåva kan göra. Begär en offert nu och se själv kvaliteten på våra produkter och tjänster.

På Giffits ser vi fram emot att hjälpa dig att välja de perfekta tryckta sötsakerna för ditt företag. Med vårt breda produktsortiment, höga kvalitet och engagerade kundservice är vi övertygade om att du kommer att bli nöjd med oss. Tveka inte att kontakta oss för att begära en offert eller för att lära dig mer om våra produkter och tjänster. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att marknadsföra ditt varumärke med våra läckra tryckta konfektyrer.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.