Service

Karameller

Beräkna
Karameller
Ämnen
Färger
Material
Smak
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd om reklamprodukter: Tryck godis med logotyp

00:00 / 00:00

I dagens digitala tidsålder, där varumärken och företag ständigt konkurrerar om kundernas uppmärksamhet, letar många efter nya, unika sätt att sticka ut. Har du någonsin funderat på att visa upp ditt varumärke på ett godis? Varför inte trycka godis med din logotyp? Godis som reklamgåva är ett gott men effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke och bli ihågkommen av dina kunder under en lång tid framöver.

Godis med tryck är mycket mer än bara godis. De är ett effektivt marknadsföringsverktyg som når dina kunder på ett djupare, känslomässigt plan. Varje gång en kund njuter av ett godis med din logotyp skapas en positiv association till ditt varumärke. Dessa positiva associationer är oerhört värdefulla och kan hjälpa till att förankra ditt varumärke hos dina kunder.

Hur varierat och högkvalitativt är vårt utbud av godis med tryck?

Vårt sortiment av reklamgodis är lika varierat som de varumärken vi representerar. Vi erbjuder ett brett utbud av färger, former och smaker för att säkerställa att du hittar exakt det du letar efter. Du kan till exempel välja att få traditionella sötsaker, fruktsötsaker eller kanske till och med hjärtformade sötsaker tryckta. Du kanske också vill ha godis i ditt varumärkes färger eller godis med en speciell smak som passar ditt företag. Oavsett vad du är ute efter kan vi få det att hända för dig.
Dessutom lägger vi stor vikt vid kvaliteten på våra produkter. Våra sötsaker är inte bara utsökta, utan också visuellt tilltalande. Vi använder toppmoderna trycktekniker för att säkerställa att din logotyp eller ditt varumärke är tydligt och detaljerat på varje godis.

Vilken PR-effekt kan godis med ditt varumärke ha för ditt företag?

Godis med eget varumärke kan ha en rad fördelar för ditt företag. Först och främst är de ett bra sätt att sprida ditt varumärke. Om du delar ut reklamgodis med din logotyp på mässor, konferenser eller andra evenemang kan du vara säker på att ditt varumärke kommer att spridas till många olika personer. Alla som tar en godisbit kommer att se din logotyp och minnas ditt varumärke.
Dessutom kan godis med tryck bidra till att skapa en positiv association till ditt varumärke. Människor älskar sötsaker och att ge dem en utsökt sötsak som är tryckt med din logotyp kommer i de flesta fall att skapa en positiv reaktion. Dessa positiva känslor associeras sedan med ditt varumärke, vilket hjälper till att förbättra varumärkets image.

Hur enkelt är det att trycka och beställa godis från oss?

Hos oss är det enkelt att trycka och beställa godis. Du kan använda vårt verktyg för automatisk budgetberäkning för att se till att du inte överskrider din budget. Med vårt logotypverktyg kan du dessutom förhandsgranska din logotyp på godiset så att du kan se exakt hur den kommer att se ut.
Du kan välja de färger och former som bäst passar ditt varumärke och sedan helt enkelt lägga din beställning. Vi tar hand om allt annat och ser till att dina tryckta godisar är av bästa kvalitet och levereras i tid.

Vilka företag är lämpliga för godis med tryck som reklamgåva?

Godis med tryck passar företag i alla storlekar och branscher. Oavsett om du är ett litet nystartat företag som försöker få ut ditt namn eller ett stort företag som letar efter nya sätt att marknadsföra ditt varumärke, kan tryckta reklamgodisar vara en bra lösning.
De är perfekta för mässor och konferenser där de kan delas ut till potentiella kunder. De är också en trevlig uppmärksamhet för befintliga kunder eller anställda. Kort sagt, om du letar efter ett kreativt och effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke är godis med tryck ett bra alternativ.

Vilka ytterligare tjänster erbjuder vi?

Utöver att trycka och posta dina godisar erbjuder vi ett antal tilläggstjänster. Vi kan till exempel hjälpa dig att utforma din logotyp, eller så kan du utnyttja vår kostnadsfria grafiska tjänst för att se till att din logotyp ser perfekt ut. Vi erbjuder också provbeställningar så att du kan se exakt hur dina tryckta godisar kommer att se ut innan du gör en större beställning Vårt team av erfarna konsulter finns alltid till hands för att hjälpa dig att välja och designa dina tryckta sötsaker. Vi förstår att varje företag och varumärke är unikt, och vi kommer att arbeta nära dig för att se till att dina tryckta godisar passar perfekt.

Varför är våra tryckta godisar så prisvärda men ändå av så hög kvalitet?

Vi tycker att kvalitet och låga priser ska gå hand i hand. Därför gör vi allt vi kan för att erbjuda dig förstklassiga produkter till ett rimligt pris. Vi är specialiserade på att trycka logotyper på godis och kan erbjuda förmånliga priser tack vare vår effektiva produktionsprocess och mångåriga erfarenhet. Samtidigt garanterar vi att varenda godis vi trycker och skickar ut uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Hur kan du få en offert och göra en beställning?

Det är enkelt att få en offert på godis med tryck från oss. Besök helt enkelt vår webbplats och använd vårt användarvänliga onlineformulär för att berätta vad du vill ha och behöver. Vi kommer sedan att ge dig en anpassad offert som är skräddarsydd för dina exakta behov. När du godkänner offerten kan du göra din beställning och vi kommer att börja producera dina tryckta sötsaker omedelbart.

Godis med tryck är ett kreativt, gott och effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke och bli ihågkommen av dina kunder. De passar utmärkt på mässor, evenemang eller som gåvor till kunder och anställda. Hos oss hittar du ett brett utbud av sötsaker som vi kan designa och trycka individuellt efter dina önskemål. Dessutom erbjuder vi en omfattande service för att göra beställningsprocessen så enkel som möjligt för dig.
Oavsett om du är ett litet nystartat företag eller ett etablerat företag ser vi fram emot att hjälpa dig att marknadsföra ditt varumärke med våra tryckta sötsaker. Kontakta oss idag för att få en anpassad offert och få dina sötsaker tryckta. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med våra produkters kvalitet och marknadsföringseffekt.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Karameller“