Service

Cigarrettändare

Beräkna
Cigarrettändare
Ämnen
Färger
Material
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Kundomdömen i denna kategori.
 • Kund från Regensburg

  Mycket hög kvalitet

  Kund från Regensburg

  PrisPrestanda Topp

 • Kund från Regensburg

  Superprodukt med extremt bra pris-prestandaförhållande

  Kund från Rorschacherberg

  Mycket hög kvalitet

Din specialist för stark reklam.

Tryck tändare med logotyp - eld och lågor för ditt varumärke!

Tryck tändare med logotyp - eld och lågor för ditt varumärke!

Tändare med logotyp har alltid varit en av de mest sålda reklamprodukterna, tillsammans med kulspetspennor. Visst känner alla till de små elddispensrarna som välkomna reklamprylar! Oavsett om det är en billig engångsmodell som är tryckt med en logotyp eller en högkvalitativ modell i metall. Ta en titt i vår webbshop nu och övertyga dig själv om vårt omfattande utbud av reklamtändare. Förutom de vanliga modellerna i plast hittar du även USB-tändare eller tändare med LED-lampor.
Inte övertygad än? Då ska vi gå ett steg längre: reklamtändare är inte bara övertygande på grund av sin storlek och breda målgrupp, utan också på grund av det utmärkta pris-prestandaförhållandet, även för små upplagor. Dra nytta av denna potential och tryck tändare med din logotyp nu. Är du fortfarande osäker på vilken tändare som passar bäst för ditt företag? Ring då till oss eller gör en förfrågan online. Våra specialister på reklamprodukter finns där för dig dagligen från 08:00 till 18:00. Vi är säkra: Att låta trycka tändare innebär att utnyttja reklamens kraft fullt ut!

Varför är tryckta tändare idealiska reklamartiklar?

Vill du få tändare tryckta? Det kan vi mycket väl förstå! Dessa små, men fina reklamartiklar är inte bara praktiska utan tjänar också en otroligt bred målgrupp. Reklamtändarna kan enkelt tryckas och erbjuder tillräckligt med utrymme på båda sidor för logotyp, reklambudskap eller adressuppgifter. Tack vare den behändiga storleken medför tändare med logotyp många fördelar. Även om antalet rökare har minskat under de senaste åren är tändare fortfarande mycket populära som reklamartiklar. En mängd olika branscher drar gärna nytta av detta praktiska hjälpmedel. Detaljhandel, gastronomi eller transportföretag är bara några av de företag för vilka tändare har blivit ett verkligt måste. Privatpersoner använder också tändare i sina egna hushåll. Eller hur tänder man adventskransen i juletid, grillen på sommaren eller ljusen på födelsedagstårtan? Även för riktiga campingfantaster får tändare inte saknas i bagaget. Det är därför som friluftsutrustare i allt större utsträckning använder tändare som reklamartiklar.

Tändare med logotyp - perfekt som give-aways på mässor eller i kampanjer

Tackor med tryckta tändare är perfekta som reklamartiklar för mässor och evenemang. Med ditt individuella avtryck har du möjlighet att lämna ett bestående intryck på besökarna. Med Giffits har du ett mycket brett utbud av olika tändare att välja mellan, från den enkla engångständaren till den exklusiva, påfyllningsbara Zippotändaren. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy dina give-aways exakt till målgruppen. Högkvalitativa tändare med din logotyp är också idealiska gåvor till affärspartners eller speciella kunder på mässor. Med hjälp av vårt prisfilter kan det stora utbudet hos Giffits avgränsas så att du omedelbart kan hitta reklamtändare i din prisklass.
Hoppa på tåget nu och distribuera tändare med logotyp på nästa mässa. Reklamartiklarna som give-aways och ströartiklar går fortfarande från hand till hand där. Varje gång du sträcker dig efter den praktiska reklamartikeln kommer din logotyp till sin rätt. Höga kontaktsiffror är nyckeln till framgång. Visste du att det inte bara är pris, design eller funktioner som spelar roll vid valet av en tändare, utan även antalet tändningar. Billiga modeller har ett antal på ca 800 tändningar, modeller av högre kvalitet klarar upp till 3000 tändkontakter. För kom ihåg: ju längre tändaren fungerar perfekt, desto längre kommer den att vara i omlopp. Utnyttja denna reklamkraft för ditt företag och låt trycka högkvalitativa tändare redan nu.

Promotändare: Rätt design för varje företag!

Vi brinner för din reklam! Och det gör vi med ett särskilt stort urval av tändare i många olika färger, storlekar och utföranden. Från billiga engångständare till dyra lyxmodeller - i vårt omfattande sortiment hittar du rätt tändare att trycka på för varje plånbok. Välj nu bland brokiga, svartvita eller genomskinliga tändare för att hitta din perfekta varumärkesambassadör. Förutom färg kan du naturligtvis också köpa modeller i olika storlekar eller material hos Giffits. Vare sig gummerade ytor för mer grepp, metall för stilfulla giveaways eller galna funktioner som LED-lampor eller integrerade flasköppnare. Nästan allt är möjligt hos oss. Om du vill ha tillbehör kan vi också erbjuda dig ett stort urval av askkoppar, fodral eller tändstickor. Påfyllningsbara modeller för miljömedvetna kunder eller tändare med barnskyddslås finns naturligtvis också i vår webbshop. Här är en liten översikt över de tändare som kan tryckas med reklameffekt:
1. Engångständare: Dessa populära modeller är särskilt attraktiva på grund av sitt låga pris. Dessa tändare kan tryckas kostnadseffektivt även i små mängder. Välj mellan tändare med friktionshjul eller modeller med en vanlig tryckare. Dessa tändare är särskilt lämpliga som give-aways på mässor eller stora evenemang. Tryckta med ditt företags logotyp är de alltid ett bra val för alla målgrupper.
2. Stick-tändare är inte bara populära bland grillfantaster eller eldstadsägare. De är robusta och det långa avståndet mellan handtaget och lågan gör att stångtändare är särskilt säkra och praktiska. Olika utföranden gör det här reklamobjektet till en särskilt användbar och individuell reklampresent.
3. Stormtändare är särskilt populära för utomhusbruk. I vind och väder är dessa reklamartiklar pålitliga och därför särskilt värdefulla. Använd denna potential för ditt företag och förmedla ditt personliga reklambudskap.
4. Elektroniska tändare, även kallade piezo-tändare, kräver ingen flinta. De fungerar med så kallad piezoelektricitet, som också är känd till exempel från elektriska lyktor som används utomhus. Dessa tändare imponerar med sin livslängd trots låga inköpskostnader.
5. Näst efter engångständare är bensintändare de mest populära reklamtändarna. Dessa klassiker graveras med en logotyp eller ett meddelande och garanterar en långsiktig reklameffekt. Varför? De är mycket lätta att fylla på och kan användas under lång tid.
6. Metalltändare: En särskilt elegant reklampresent som lämnar ett intryck. Tack vare det högkvalitativa materialet gör dessa reklamartiklar intryck och är populära även för privat bruk. Metalltändare slits mindre snabbt och är bekväma att hålla i handen. Låt gravera dessa tändare med din logotyp nu och få ett långvarigt positivt intryck hos dina kunder eller affärspartner.
7. USB-tändare: Här kommer den senaste trenden. Bort från bensin och gas, mot uppladdningsbara batterier. Dessa praktiska tändare är utrustade med ett uppladdningsbart batteri och laddas helt enkelt via USB-porten på uttag, datorer eller power banks. Detta är ett utmärkt alternativ, särskilt för miljömedvetna företag, eftersom USB-tändare har lång livslängd och därför är särskilt miljövänliga. Vad sägs om ett set med powerbank och tändare? Ring oss, så sätter vi gärna ihop ett urval av reklamartiklar åt dig.
8. LED-tändare: Från och med nu kommer dina kunder att se ljuset. Dessa speciella tändare har en trevlig dubbel funktion. Förutom eld ger de också ljus. Helt enkelt ett perfekt reklamartiklar som kommer att användas gärna och ofta.

Tryckande tändare: Vad finns det för alternativ när det gäller reklamtryck?

Vi brinner för din reklam! Därför måste inte bara din tändare passa perfekt till ditt företag, utan även trycket måste passa perfekt till reklammediet. Vi vill ge dig en kort och skarp översikt över några möjliga trycktekniker. Oavsett om det är gravering för metallmodeller eller screentryck för plasttändare erbjuder vi individuell efterbehandling för varje produkt:
- Screentryck lämpar sig för tryckning av alla motiv. Denna teknik placerar särskilt ljusa tryck utmärkt på mörka ytor utan att förlora färgbriljans. Det långvariga resultatet inspirerar med intensitet, kvalitet och ett bra pris-prestandaförhållande.
- Digitaltryck inspirerar på din läktare med högsta möjliga grafiska kvalitet, kan genomföras snabbt och är också möjligt utan problem för mindre upplagor. Den briljanta färgmättnaden och den långa hållbarheten lämpar sig särskilt väl för påfyllningsbara tändare eller miljövänliga USB-tändare.
- Lasergravyr är den mest högkvalitativa och eleganta trycktekniken som är oöverträffad i fråga om hållbarhet. Det ger mycket långvariga, hållbara och glänsande logotyper på din tändare, vilket naturligtvis ger kraftfull reklam till alla företag!
Om du vid det här laget fortfarande är osäker på vilken tryckteknik som passar bäst för ditt valda reklamartiklar är du välkommen att ringa oss för att få råd. Vi förmedlar gärna vår mångåriga erfarenhet till dig och funderar tillsammans på din perfekta varumärkesambassadör.

Skapa dina tändare med logotyp hos GIFFITS

Vi överlåter gärna leken med elden till andra. Vi erbjuder dig några sätt att lära känna ditt reklamartiklar bättre i förväg. För bara om du är 100 % nöjd är vi det också! Här är en kort översikt över våra gratistjänster, så att du kan vara säker på vad du får i efterhand 1. Verktyg för logotyper: Varför inte testa i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på den valda tändaren? Inte möjligt? Det kan du göra. Prova vårt logoverktyg nu.
2. Gratis grafisk tjänst: Vi erbjuder dig en kostnadsfri inledande design av ditt reklamartiklar med logotyp.
3. Provtjänst: Kan du inte bestämma dig? Vi förstår det, eftersom vårt sortiment innehåller ett omfattande urval av tändare. Gör det enkelt för dig själv och beställ några prover i förväg. På så sätt kan du testa de utvalda modellerna i ditt eget hem och slappna av när du bestämmer dig för din perfekta varumärkesambassadör.
4. Expressleverans: Ibland måste saker och ting bara gå snabbare. Det är bara att ringa oss och tala om vilket leveransdatum du föredrar. Vi växlar in i den snabbaste växeln och genomför dina önskemål så snabbt som möjligt.
5. Personlig rådgivning är vår styrka. Så om du någon gång är osäker på vilken artikel som passar ditt företag eller vilken tryckteknik som är den rätta, skyr du inte den personliga kontakten. Våra experter på reklamprodukter hjälper dig förstås gärna med alla frågor om tändare med mera via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal eller din förfrågan online!

Beställ dina tändare med logotyp som reklamartiklar

nu

Med tryckta reklamartiklar kan du inte bara göra ditt företag minnesvärt, utan också upprätthålla befintliga kontakter och öka din kännedom. Rätt tändare garanterar långvarig reklampåverkan och har en positiv effekt på ditt företags image. Vi vill gärna följa med och stödja dig på denna väg. Tillsammans väljer vi det perfekta reklamartiklet för dig eller funderar på en helt ny idé. Vi genomför koncept eller ger dig råd om tryckteknik, kvantiteter eller det perfekta priset. Ingenting är omöjligt! Vi hittar det rätta sättet att visa upp ditt företag på ett perfekt sätt. Att trycka din egen logotyp på tändare garanterar kundlojalitet! Ring oss nu eller fråga via kontaktformuläret helt enkelt och utan förpliktelser. Vi brinner!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.