Service

Tändstickor

Tändstickor
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Reklamprodukter: Tryck din logotyp på tändstickor

Är du ute efter ett klassiskt, effektivt marknadsföringsverktyg som också är praktiskt? Har du funderat på hur ett litet men kraftfullt verktyg som tändstickor kan sätta ditt företag i rampljuset? Varför är tändstickor nyckeln till framgång i din marknadsföring?

För vem är tändstickor med tryck lämpliga som reklamgåva?

Tändstickor med logotyp är mycket mer än bara ett medel för att nå ett mål. De är mångsidiga reklamartiklar som är särskilt lämpliga för företag inom hotell- och restaurangbranschen, för mässor, barer eller evenemang. Tänk på den diskreta men bestående närvaron av en tändsticksask med din logotyp varje gång någon tänder ett ljus eller röker en cigarett. En subtil men minnesvärd effekt.

Hur kan produktdiversitet hjälpa dig att trycka matchningar?

Vårt produktsortiment för matchtryck imponerar med kvalitet och variation. Välj mellan olika storlekar, färger och förpackningar för att säkerställa att din reklamprodukt gör exakt det intryck du vill. Från enkla mönster till iögonfallande färgkombinationer - vi erbjuder rätt produkt för varje företag.

Vilka reklameffekter kan du förvänta dig av tändstickor som reklamprodukter?

Tändstickor med logotyp är den perfekta ambassadören för ditt varumärke. Deras lilla format gör dem till en idealisk följeslagare för vardagsbruk. De förmedlar inte bara ditt reklambudskap, utan är också en symbol för värme, ljus och gemenskap. En tändsticksask går ofta från hand till hand, och det gör även ditt budskap. Ett diskret men effektivt sätt att komma in i samtalet.

Hur sticker du ut från konkurrenterna med tryckta tändstickor?

I en tid då digital reklam blir alltmer framträdande är tändstickor med eget varumärke ett kraftfullt uttryck för konsekvens och originalitet. De visar att ditt företag värdesätter traditionella och samtidigt effektiva reklamåtgärder. Särskilt i barer eller restauranger, där användningen av tändstickor fortfarande är utbredd, lämnar tändstickor med logotyp ett bestående intryck. Dina kunder och affärspartners kommer att uppskatta känslan och designen på dina personliga tändstickor och kommer inte att lägga bort dem lika snabbt som ett traditionellt visitkort.

Vilka kreativa möjligheter finns det när det gäller att designa tändstickor?

Det handlar inte bara om logotypen! Förutom ditt företags varumärke kan du lägga till kampanjslogans, specialerbjudanden eller till och med QR-koder som leder till exklusiva erbjudanden eller din webbplats. Detta öppnar upp för en ny dimension av interaktivitet och ger mervärde för dina kunder. Fundera på vilket budskap eller vilken handling du vill förknippa med dina tändstickor så hjälper vi dig att förverkliga din vision.

Hur miljövänliga är våra tändstickor som reklamprodukter?

Uthållighet ligger oss varmt om hjärtat. Våra tändstickor kommer från ansvarsfullt skötta skogar, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ till många andra reklamprodukter. Genom att köpa tändstickor med tryck som reklamartikel sänder du inte bara ett budskap om ditt företag, utan också om ditt engagemang för miljön.
Det är tydligt att tändstickor med tryck är mycket mer än bara ett sätt att tända en tändsticka. De är ett budskap, ett ställningstagande och en gåva i ett. Låt oss dra nytta av denna kraftfulla marknadsföringsmöjlighet tillsammans. Nå dina kunder på ett sätt som är både traditionellt och innovativt. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra skräddarsydda lösningar för ditt företag.

Hur hjälper vi dig med tändstickstryck?

Din framgång är det som driver oss. Från det inledande samrådet, till vår kostnadsfria grafiska tjänst och beställning av prover - vi är med dig hela vägen. Vill du se hur din logotyp kommer att se ut på tändstickorna i förväg? Inga problem med vårt logotypverktyg, som ger dig en förhandsvisning av din kundlogotyp direkt på produktbilderna.

Vilka fördelar erbjuder vår butik vid tryck av tändstickor?

Med vår specialiserade service garanterar vi dig inte bara kvalitet utan också kostnadseffektivitet. Tack vare den automatiska budgetberäkningen har du alltid en överblick över dina kostnader och kan därmed få det bästa erbjudandet. Enkel beställningsprocess, förmånliga priser och vår expertis gör oss till din idealiska partner inom området för reklamprodukter. Att få tändstickor tryckta är ett klassiskt men fortfarande effektivt sätt att väcka uppmärksamhet. Ta chansen att stanna kvar i dina kunders medvetande med en reklamartikel som är lika praktisk som den är symbolisk. Låt oss arbeta tillsammans för att förverkliga den fulla potentialen hos dessa små reklamunderverk. Kontakta oss och få ditt varumärke att lysa!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Tändstickor“