Service

Kaffemugg

Beräkna
Kaffemugg
Färg
Handtag
Material
Volym
Tefat
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tryck kaffemugg med logotyp - koppla ihop ditt varumärke med nöje

00:00 / 00:00

Oavsett om det är på kontoret eller hemma, när en ångande kanna kaffe står på bordet stiger humöret. En god kopp kaffe är den bästa förutsättningen för ett produktivt samtal med kollegorna, en livlig pratstund med grannen eller en lyckad start på dagen. Om du låter trycka kaffemuggar kommer du och ditt företag definitivt alltid att vara en del av detta goda humör. Med Giffits har du hittat den perfekta reklamproduktpartnern för att få högkvalitativa reklampresenter som kaffemuggar tryckta med din logotyp eller slogan för din målgrupp.

När är en kaffemugg meningsfull som reklampresent?

Brandmärkta kaffemuggar kan användas på många sätt. Som give-aways på mässor är kaffemuggar utmärkta att använda. Du kan till exempel servera kaffe i din monter och dina besökare tar helt enkelt med sig muggen. På så sätt förblir du positivt i minnet hos potentiella kunder eller affärspartners.
Kampanjkaffemuggar kan ges som gåva före speciella säsongsfester som påsk eller jul. På så sätt kopplar du inte bara ditt varumärke till den positivt associerade produkten, utan också till en mycket positivt associerad tidpunkt. Kaffemuggar med din logotyp tryckt på dem är också en bra give-away för anställda. Du kan använda dem för att stärka känslan av samhörighet och bandet till ditt företag.
I grund och botten är kaffemuggar användbara som reklampresent vid alla tillfällen, eftersom du kopplar ihop ditt varumärke eller ditt företag med en positiv stämning.

Kommunikationskaffemugg - Med en varm dryck i kundens hjärta

I genomsnitt dricker var och en av oss mer än 160 liter kaffe per år. Så vad kan vara mer naturligt än att nå ut till kunderna med en reklampresent för deras favoritdryck? Du gör allting rätt med en kaffemugg som reklampresentation och du kommer med stor sannolikhet att uppfylla exakt det behov som din målgrupp har. Allt du behöver göra är att välja rätt kaffemugg till dina kunder eller affärspartners.

Vilken kaffemugg passar vilken målgrupp som reklampresent?

Du kan hitta kaffemuggar i många olika utföranden och varianter i vår webbshop. Kaffemuggar i en modern skandi-design är lämpliga för en yngre målgrupp. Om mottagarna av dina reklamgåvor är lite äldre rekommenderar vi klassiska kaffemuggar i vitt. Färgglada muggar är idealiska för barn. Kaffemuggarna kan också användas för varm kakao eller barnpunsch. Om du letar efter en speciell gåva till lojala kunder är högkvalitativa porslinsmuggar med din logotyp ett mycket bra val. En aktiv och resglad målgrupp å andra sidan kommer säkert att bli glad över en tryckt kaffemugg med lock.

Hur kan kaffemuggar tryckas?

För att trycka dina kaffemuggar kan vi erbjuda dig olika tryckmetoder beroende på modell. Du hittar urvalet direkt på produktsidan.
- Sublimationstryck: Denna tryckmetod är idealisk för keramik och porslin. Ett värmekänsligt bläck används. Först får din mugg ett lager polyesterlack. Därefter appliceras bläcket under värme. Värmen gör att bläcket binds direkt med polyesterskiktet, så att din logotyp visas på muggen med hög briljans och färgdjup.
- Överföringstryck: Om vi lägger till din logotyp eller text på muggen genom överföringstryck kräver detta lite förberedande arbete. Din logotyp speglas först och ett överföringspapper eller en överföringsfolie trycks. Denna folie appliceras sedan på muggen under tryck och värme. När folien avlägsnas återstår din logotyp.
- Direktutskrift: Vid digital direktutskrift läses ditt motiv direkt från filen och skrivs ut på muggen med hjälp av specialbläck. Efter bestrålning med UV-ljus hårdnar bläcket omedelbart och din tryckta mugg är redo att användas som reklampresent.
Som ett alternativ till de processer som beskrivs här kan din logotyp också appliceras på kaffemuggen genom hydroglasering. I det här fallet sprutas ytan först med en högglansig lack. Ditt motiv appliceras sedan på detta lager med hjälp av specialfärger. Hydroglasering kännetecknas av mycket ljusa och levande färger.
Beroende på ditt val av kaffemugg kan vi även gravera eller bränna in din logotyp. Du hittar då det möjliga alternativet direkt bredvid produkten i valmenyn.
Oavsett vilken variant du väljer drar du med Giffits alltid nytta av högkvalitativa och långvariga tryck. Det innebär att ditt reklambudskap kommer att finnas kvar på kaffemuggen under särskilt lång tid.

Varför ska jag låta trycka kaffemuggar hos Giffits?

När du låter trycka kaffemuggar hos Giffits får du många fördelar. Vi använder endast högkvalitativa produkter som du kan presentera för dina kunder eller gäster som en reklampresent. Dessutom erbjuder vi dig en enkel beräkning så att du omedelbart vet vilka kostnader du kan förvänta dig för dina reklamprodukter. Du kan också använda en förhandsvisning av logotypen när du konfigurerar genom att lägga in din fil i konfiguratorn. På så sätt får du ett intryck av hur din grafik kommer att se ut på kaffemuggen.
Självklart finns vi här för att hjälpa och ge dig råd med dina reklamartiklar. Du är välkommen att ringa oss eller skicka en icke-bindande förfrågan via kontaktformuläret.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Kaffemugg“