Service

Kaffemugg

Beräkna
Kaffemugg
Färg
Handtag
Material
Volym
Tefat
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Guide till reklamprodukter: Tryck din logotyp på en kaffemugg

00:00 / 00:00

Kunderna tar väl emot reklampresenter. Men för att de ska få effekt måste några villkor vara uppfyllda. Giffits tillverkar högkvalitativa kaffemuggar med ditt eget varumärke. Längre upp på den här sidan kan du läsa om våra aktuella produkter på det här området. I den här guiden hittar du också svar på frågor som: Är tryckta kaffemuggar överhuvudtaget värda att använda som reklamprodukter? Hur hittar du rätt design för reklambudskapet? Och vilka företag gynnas särskilt av dessa produkter?

Varför är tryckta kaffemuggar idealiska reklamprodukter?

Beskrivda kaffemuggar erbjuder många fördelar för kunderna. För det första kan de anpassa muggen med sin egen design eller logotyp, vilket ger dem en personlig prägel. Dessutom är personliga kaffemuggar ett utmärkt sätt att sticka ut från konkurrenterna och stanna kvar i kundernas medvetande. De kan också användas som giveaways på mässor eller evenemang för att visa upp varumärket och locka nya kunder.
När väckarklockan ringer på morgonen längtar många efter ett gott kaffe. Men en dryck ur en fin kopp smakar mycket bättre än ur en tråkig mugg. I många fall dricker folk till och med ur sina personliga favoritmuggar. Ibland gör de det inte bara på morgonen, utan under hela dagen. Det behöver förresten inte alltid vara kaffe; dessa muggar passar lika bra för drycker som te, kakao och mjölk. Om du vill bli ihågkommen av dina kunder under lång tid kan du dra nytta av dessa preferenser.

Hur man hittar den optimala designen för en reklammugg

När du väljer en design för reklamtrycket på dina kaffemuggar är det viktigt att den passar varumärket och drar till sig målgruppens uppmärksamhet. Designen ska vara läsbar och väl synlig för att vara effektiv. Tänk också på att designen ska synas bra på muggen och inte distrahera från andra element. Om det är möjligt bör du också tänka på färgerna och materialet på muggen för att se till att designen sticker ut bra.
Om du vill distribuera kaffemuggar med en logotyp eller ett reklamtryck bör du tänka noga på hur den slutliga designen ska se ut. Även små detaljer kan ha stor betydelse. Därför är det värt att ta tillräckligt med tid för designen och vid behov även få stöd av professionella designers. Men du kan också få råd från Giffits om du är osäker på den visuella designen, vi hjälper dig gärna! Använd bara vår kostnadsfria grafiska tjänst.

Vem passar tryckta kaffemuggar som reklampresent?

Barriärade kaffemuggar är en utmärkt reklampresent vid evenemang och tillställningar. De kan till exempel delas ut som giveaways på mässor eller i företagsmontrar för att öka varumärkeskännedomen. Tryckta kaffemuggar är också ett utmärkt sätt för företag, föreningar, klubbar och lag att presentera sig själva och visa att de hör ihop. Tryckta kaffemuggar kan också delas ut som souvenirer vid evenemang som konserter, utställningar eller festivaler.
Kaffemuggar för tryckning är ett utmärkt reklammaterial för företag i många branscher och storlekar. De är särskilt användbara för företag som säljer kaffe- eller teprodukter, t.ex. kaféer, kafferosterier och kaffebarer. Bagerier, restauranger och livsmedelsbutiker som vänder sig till en publik som dricker kaffe kan också dra nytta av tryckta kaffemuggar. Även företag som inte har någon direkt koppling till kaffe kan dra nytta av reklamartiklarna genom att distribuera dem som giveaways eller gåvor till kunder eller anställda.

Vad finns det för typer av reklamtryck för kaffemuggar?

Det finns flera tryckmetoder som kan användas för tryckta kaffemuggar. Två av de vanligaste metoderna är screentryck och lasergravyr. Screentryck är en vanlig tryckmetod där man använder en stencil för att skriva ut designen på muggen. Lasergravyr är däremot en permanent metod där designen graveras in i muggen.

Förfråga nu och få en offert för tryckta reklamgåvor

Bekanta dig med Giffits anmärkningsvärda utbud av utskrivbara kaffemuggar genom att klicka dig igenom produktutbudet! Vi vet att alla har sin egen idé om en förtjusande kaffe- och te-mugg. Därför hittar du ett fantastiskt utbud av muggar och koppar i alla tänkbara former och färger. Du hittar både enkla modeller och sådana som har ett eller två coola extrafunktioner. Se fram emot muggar med säsongstema och muggar som är en enkel vit duk för din logotyp.
Förutom det breda urvalet kännetecknas vårt sortiment av hög kvalitet. Kaffemuggar med varumärke måste tåla mycket i vardagen, t.ex. rengöring i diskmaskinen. De produkter som visas här har visat sig fungera i daglig användning och med god skötsel förblir de vackra i många år. Läs också produktbeskrivningarna för de modeller du väljer för att få veta mer om kvaliteten och egenskaperna hos de enskilda kaffemuggarna.
Vill du få kaffemuggar tryckta? Vänd dig till Giffits: här finns många kaffemuggar med logotyper som väntar på att du ska dela ut dem till dina kunder! Kampanjkaffemuggar har så många fördelar, så du bör definitivt dra nytta av detta erbjudande och beställa billigt från oss. Utnyttja våra tjänster som personlig rådgivning, gratis grafisk service eller förhandsgranskning av logotyper. Det kan vara så enkelt för företag att skriva ut reklamtryck - prova själv!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Kaffemugg“