Service

Nyckelband

Beräkna
Nyckelband
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Utskrift av nyckelband med logotyp

00:00 / 00:00

Nyckelband med din logotyp är riktiga klassiker bland reklamartiklar. De är flexibla i användningen och finns i många färger, längder och med olika fästanordningar, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen och målgrupper. Stor fördel: Tack vare det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda kan reklamartiklarna delas ut generöst och på så sätt nå många potentiella kunder. Lanyards med tryck av din logotyp är ständiga följeslagare som drar till sig mycket uppmärksamhet för ditt företag och imponerar lika mycket med sin stil som med sin funktion. Utforma din egen nyckelknippa nu för att ge din logotyp en plats i vardagen.

Varför är nyckelband idealiska reklamprodukter?

Om en reklamartikel berikar eller underlättar livet kommer den att användas mycket och gärna. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu och hitta din perfekta reklampresent. Tack vare det stora urvalet av mönster, längder, färger och tillbehör lämpar sig våra nyckelband lika bra som giveaways på mässor och evenemang, som backstagepass på konserter och festivaler eller som följeslagare till inträdesbiljetten till konferensen. Lanyards med ditt företags logotyp kan utformas individuellt enligt dina önskemål, är praktiska och kan integreras perfekt i vardagen efter evenemanget. Nycklar, shoppingchips eller favoritföremål fästs säkert på nyckelbandet och kan lätt hittas även i den största handväskan. Användningen är lika varierande som ditt utseende och det är inte ovanligt att billiga nyckelband blir en trendig modeaccessoar. Och förresten, din logotyp är stilfullt och varaktigt framhävd. Slutsats: På Giffits hittar du den perfekta varumärkesambassadören för din individuella reklam.
Utskrift på nyckelband är den senaste trenden! Om du inte är säker på vilket nyckelband som passar ditt företag erbjuder vi personlig rådgivning online. Tveka inte och kontakta våra specialister på reklamprodukter i lugn och ro.

Den rätta designen för varje företag

Vill du trycka nyckelband? På Giffits hittar du ett brett utbud av nyckelband i olika färger och utföranden. Välj din önskade produkt i din önskade färg från vårt sortiment nu. Oavsett om det handlar om satin, bomull, corduroy, läder eller neopren, enkel- eller dubbelsydda, med reflektor, i olika tjocklekar och längder, har Giffits ett stort urval. Du har också sista ordet när det gäller vilken typ av fästanordning som ska användas för nyckelbanden Välj den perfekta reklamprodukten från dessa tre kategorier

- Lanyards med karbinhakar:
Detta är den enklaste versionen av den populära reklamposten. Lanyards med denna funktion består av ett långt band och en karbinhake, eventuellt av metall eller plast. Denna standardversion är särskilt imponerande på grund av det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda.
- Lanyards med karbinhake och löstagbart spänne:
Lanyards med ett spänne imponerar med sin ökade användarvänlighet. Behöver du inte det långa nyckelbandet att hänga runt halsen just nu? Det är bara att ta loss den och använda den som en nyckelring. De avtagbara spännena är vanligtvis gjorda av plast eller metall.
- Lanyards med karbinhake, löstagbart spänne och säkerhetsspänne:
Den här varianten är särskilt viktig för en yngre målgrupp, eftersom nyckelbanden snabbt kan slängas i händelse av panik tack vare stängningen. Denna extra funktion skyddar gåvomottagaren i en nödsituation och minskar risken för strypning. Alltid ett bra val.

Om du fortfarande har obesvarade frågor kan du nå oss dagligen mellan 8:00 och 18:00 på 040 2788 201-0 eller skicka oss en förfrågan online. Vi hjälper dig också gärna att välja dina perfekta nyckelband via e-post.
Vilket reklamtryck passar till ditt nyckelband?

Vill du trycka nyckelband? Det är bara genom en perfekt finish som ett reklamartiklar blir verkligt unikt och en viktig reklambassadör för ditt företag. Lanyards kan förädlas på många olika sätt. Möjligheterna är nästan obegränsade, oavsett om de är enfärgade eller färgglada, med en slogan, ett motiv, ett foto eller en logotyp. Vi ger dig gärna råd och tillsammans hittar vi den perfekta finishen för ditt nyckelband. Ta en titt på vårt urval nu:

- Screentryck är den vanligaste och mest kända metoden för att färdigställa ditt nyckelband. Kostnadseffektivt för dig och en visuell höjdpunkt för mottagaren.
- Sublimationstryck: Till skillnad från screentryck kan denna tryckteknik också användas för att visa färggradienter på nyckelbanden. Med sublimering kan du också producera fotorealistiska utskrifter på ett kostnadseffektivt sätt och i enastående kvalitet, snabbt och utan initiala kostnader, oavsett om det rör sig om enstaka exemplar eller stora upplagor.
- 3D PVC-utskrift är en visuell höjdpunkt för varje nyckelband. Den appliceras i flera lager för att skapa ett tredimensionellt tryck.
- Med lasergravyr kan metallelement som metallspännen dekoreras med företagets logotyp eller bokstäver utöver själva nyckelknippan. Denna exklusiva tryckteknik av hög kvalitet är knappt märkbar på djupet, smutsfri, vattentät och permanent hållbar.
- Vävda nyckelband är idealiska för enkla logotyper och bokstäver som inte är för fina. Lanyards med invävda färgfibrer imponerar med sin långa hållbarhet och högkvalitativa utseende. Sticka ut från mängden av reklamartiklar!
- Prägling: Består ditt nyckelband delvis av en läderapplikation? Inga problem. Tack vare prägling kan även sådana komponenter enkelt förses med din logotyp. Präglade nyckelband lämpar sig särskilt väl för högkvalitativa reklampresenter, t.ex. inom företagssektorn.

Individuell och personlig:
Designa nyckelband enligt dina önskemål

Vill du ha en individuell design som passar dig och ditt företag perfekt? Tillverkad helt och hållet enligt dina önskemål och idéer? Kanske i en speciell färg eller i en specifik längd? Våra specialister på reklamprodukter ser redan fram emot dina kreativa idéer. Oavsett om de är originella, unika eller personliga, kan vi som anställda i en riktig kreativ smedja enkelt utveckla exakt de nyckelband som du har i åtanke. Låt oss skapa ditt personliga unika verk nu. Vår exklusiva design i kombination med ett personligt koncept innebär att du snart kan få dina nyckelband tryckta med din logotyp i dina händer. Varför inte skicka oss en förfrågan om nyckelband direkt? Vi ser fram emot varje utmaning.

Skapa nyckelband med logotyp hos GIFFITS

För att säkerställa att du är 100 procent nöjd med din nya reklampresent erbjuder vi en rad tjänster som du kan använda gratis. På så sätt vet du i förväg om den valda trycktekniken är möjlig, hur din logotyp kommer att se ut på nyckelknippan och hur snabbt din reklampresent kommer att nå dig:

- Verktyg för logotyper: Hos oss köper du inte en gris i en gryta. Testa helt enkelt i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan ser ut på nyckelknippan och om du gillar det.
- Gratis grafisk tjänst: Få en första design av din produkt med logotyp skapad gratis.
- Provtjänst: Kan du inte bestämma dig? Inga problem alls. Välj helt enkelt olika prov för utskrift och välj din favorit hemma.
- Expressleverans: Kan det inte gå fort nog för dig? Giffits erbjuder naturligtvis också leverans av ditt nyckelband vid önskad tidpunkt. Ring oss bara!
- Personlig rådgivning: Vi erbjuder dig inte bara visuellt stark reklam för dina företag, utan också stark personlig rådgivning. Våra experter på reklamprodukter ser fram emot att svara på knepiga frågor, spännande specialkonstruktioner och stora utmaningar. Du kan nå vår telefonjour på 040 2788 201-0.

Beställ dina tryckta nyckelband nu

Vi tar oss tid för dig: oavsett om det är trendigt, originellt, kostnadseffektivt eller särskilt snabbt. Vi ser till att ditt reklammaterial når dig i tid och i perfekt skick. Bläddra i vårt omfattande sortiment nu för att hitta det perfekta nyckelbandet eller gör en specifik förfrågan. Vi imponerar regelbundet med vår service. Våra experter på reklamprodukter ser fram emot ditt samtal eller din förfrågan online.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Nyckelband“