Service

USB-Pinnar

Beräkna
USB-Pinnar
Färg
Minneskapacitet
Material
USB-version
Läshastighet
Skrivhastighet
Särskild form
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tryck USB-minnen med logotyp - bli ihågkommen med praktisk teknik

00:00 / 00:00

Här får du omfattande svar om du vill få USB-minnen tryckta för ditt företag och har frågor om fördelarna med vårt erbjudande. Samtidigt förklarar vi vilken variation urvalet av lagringsmedia erbjuder dig och när vissa typer av tryck på fodralet uppnår den önskade reklameeffekten hos kunderna. Med våra mångsidiga tjänster ger vi dig gärna råd innan du köper personliga och skräddarsydda reklam-USB-stickor för mässor och andra evenemang.

Brandmärkta USB-stickor - poäng hos kunderna med praktisk teknik

Även om mycket data numera lagras i molnet av kunder eller privatpersoner: USB-stickan är fortfarande det bästa sättet att snabbt kopiera, transportera eller dela data på ett säkert sätt. Om lagringsmedierna används för varumärkesbyggande kopplar du ihop dina tjänster eller ditt varumärke med något praktiskt. Kunderna uppskattar detta. Senast nästa gång de överför semesterbilder till sticket kommer ditt varumärke återigen i fokus.
Detta gäller även när ditt märkesmärkta USB-minne lämnas vidare. Kanske kopierar dina kunder ett viktigt papper för universitetet till den och ger sticket vidare till studiekamrater? Eller så gör ditt USB-minne en resa eftersom det skickas till vänner eller släktingar med ett vackert videomeddelande? Oavsett hur ditt tryckta USB-minne går: Ditt varumärke finns där!
Märkta USB-minnen rekommenderas också för presentationer på mässor. Istället för broschyrer och väskor kan du helt enkelt ge dina besökare ett USB-minne. Detta väcker deras nyfikenhet på innehållet och det är mycket troligt att de kommer att ta en andra titt på ditt innehåll. Och även om ditt innehåll senare raderas från sticket kommer din praktiska give-away att stanna kvar hos mottagarna under lång tid. Och det kommer ditt varumärke också att göra det.

Varför är det vettigt att låta trycka USB-minnen för företagsreklam?

För företag är USB-minnen ett mycket mångsidigt reklammedium. Å ena sidan erbjuder du din motpart med det praktiska minnesstickan ett verkligt mervärde för det dagliga arbetet eller för att spara personliga uppgifter. Å andra sidan kan du använda sticket för att lagra presentationer på det, som dina kunder kan se när de sätter i USB-stickan.
Dessa reklamgåvor är idealiska för kundlojalitet. Ditt företag kan spara erbjudanden eller beräkningar på pinnen och sedan överlämna den till kunden. På så sätt kommer ditt erbjudande med all säkerhet att komma ihåg. Jämfört med ett rent digitalt erbjudande får samma erbjudande något permanent och värdefullt i form av en fysisk produkt. Och till skillnad från ett erbjudande på papper kan USB-stickan fortfarande användas i vardagen: En användbar reklampresent med ett verkligt mervärde!
Så snart du låter trycka USB-minnen för företag kan du på lång sikt bli ihågkommen av kunderna i den dagliga kontorsvardagen. Idealiskt sett använder de personer som får gåvan tryckta reklampresenter varje arbetsdag för att ladda data på en lagrad enhet. Följaktligen är detta erbjudande särskilt fördelaktigt om du ofta säljer dina digitala produkter på ett lagringsmedium som en del av en affärsrelation.
Medan USB-minnen av märke stoppas undan i en bärbar dator förblir ditt reklambudskap väl synligt under en hel arbetsdag. Optimalt är därför att du drar till dig uppmärksamhet från kundens affärspartner genom att låta trycka reklamprodukter. Det är också attraktivt att till exempel beställa tryckta USB-stickor med suddgummi. Då kan du inspirera kunderna med olika reklamartiklar för kontoret.

Vad gör utbudet av USB-stickor för reklam så övertygande?

När du utnyttjar vårt erbjudande och låter trycka USB-stickor kan du se fram emot ett enormt produktutbud med många olika färger och utföranden. Du kommer att upptäcka lagringsmedier med olika hölje-material i vårt sortiment. Vissa USB-minnen med logotyper är tillverkade av metall, plast eller trä. När det gäller tekniken är höjdpunkter med ovanliga anslutningsalternativ också värda att notera utöver de olika lagringskapaciteterna.
Dessutom kan du välja företagsmärkta USB-stickor med skyddshuvud eller en hopfällbar låsmekanism. Mångfalden av fantasifulla produktdesigns poäng med olika lagringsmedier som anpassas i kreditkortsformat eller med nyckelringar samt läderremmar i konstläder. Vissa minnesstickor har till och med en integrerad biros eller ett fäste för handleden, medan andra alternativ ser ut som fordon och verktyg.

Vilka utskriftsmetoder finns tillgängliga för USB-minnen med märke?

Faktorer som ytans storlek och material avgör vilka typer av tryck som är tillgängliga när du utnyttjar vårt erbjudande och låter trycka USB-stickor för företag. Innan du till exempel väljer reklamprylar för USB-stickor med tampontryck, lasergravyr eller screentryck, svarar vi gärna individuellt på dina förfrågningar om fördelarna med tryckmetoderna genom personlig konsultation med erfarenhet från mer än 20 år. Du ser ett urval på respektive produktsida med alla möjliga varianter av reklamtillämpningar när du beställer ett USB-minne.
- Lasergravyr erbjuder utmärkt hållbarhet för företag på USB-minnen med logotyp. Även om kunderna använder tryckta reklamgåvor ofta, visar den graverade reklamen på lagringsmediet oftast fortfarande önskad effekt efter flera år. När du köper USB-stickor som reklamgåva passar lasergravyr både på ett trähölje och ett metallhölje. Vid behov personaliseras lagringsmediets hölje med särskilt fina linjer och stor omsorg om detaljerna.
- Du drar nytta av screentryck i den mån som märkesmärkta USB-minnen behöver framhäva dina företagslogotyper eller andra representationer på en mörk bakgrund med relativt ljusa färger. För ett hölje med en flexibel yta rekommenderas ofta denna typ av tryckning. Screentryck möjliggör en design med fina linjer och konturer för USB-stickor för reklam.
- Tampontryck visar fördelar så snart du har minnesstickor tryckta som reklamprodukter och höljets yta är ojämn eller strukturerad. I de flesta fall är ett erbjudande med denna tryckmetod fördelaktigt. Detta beror på att tampontryck ger relativt låga produktionskostnader. Eftersom den här tryckmetoden ger ett reptåligt resultat förblir den unika designen på USB-minnen med företagets logotyp vanligtvis lätt igenkännbar under lång tid.
- Digitaltryck anses ofta vara användbart när man beställer USB-minnen för reklam med låga kvantiteter. På grund av tryckmetoden blir individuellt skapade USB-stickor som reklampresent vanligtvis snabbt färdiga. Detta innebär att snabb leverans är möjlig. En annan fördel med digitaltryck är att modern utrustning trycker USB-minnen exceptionellt billigt, särskilt vid små beställningsmängder. Du kan se fram emot starka färger och fotorealistiska resultat med denna tryckprocess.
Vi hjälper dig gärna att välja tryckteknik för dina USB-minnen. Kontakta oss helt enkelt via e-post eller telefon eller skicka oss din förfrågan via vårt kontaktformulär. En personlig kontaktperson kommer att ta hand om din förfrågan omedelbart.

Tryck på USB-minnen med tjänster hos Giffits

Vi stöder dig till exempel med prisberäkningar, en förhandsgranskning av logotyper och personlig rådgivning om du vill få dina USB-stickor tryckta samt personaliserade för mässor eller andra evenemang. Giffits underlättar ditt köpbeslut med följande tjänster:
- Förhandsgranskning av logotyper: Med vårt logoverktyg kan du testa online hur logotyper, speciella slogans eller andra motiv skulle se ut på höljet till ett USB-minne för reklam.
- Personlig rådgivning: Våra experter på reklamprodukter svarar gärna på alla dina personliga frågor om en offert för USB-minnen med varumärke. Du kan göra en okomplicerad förfrågan per telefon via hotlinenummer 040 2788 201-0.
- Beräkning: För en övergripande prisberäkning kan du med hjälp av budgetkalkylatorn på produktsidorna för ett USB-minne med logotyp räkna ut kostnaderna. Det enda du behöver göra är att ange vilken typ av tryck du vill ha och hur mycket du beställer.
- Gratis grafisk tjänst: Vid behov skapar vårt grafiska team kostnadsfritt ett första utkast till designen, med vilken högkvalitativa enheter kommer att trycka dina USB-minnen efter en beställning. En kort och okomplicerad förfrågan är allt som krävs i förväg.
- Provtjänst: Vi gör det lättare för dig att välja mellan olika USB-minnen för reklam på begäran genom att skicka prover.
- Expressleverans: Om du har ont om tid har du möjlighet att ordna en snabb leverans av lagringsmedierna med individuellt utformade ytor på önskat datum.

Beställ anpassade USB-minnen med logotyp direkt!

Du kan dra nytta av vårt omfattande utbud av USB-minnen för reklam nu genom att köpa tryckta företagsgåvor som är personaliserade med lämpliga trycktyper, färger och kvantiteter! Vi svarar gärna på dina förfrågningar från 8:00 till 18:00 på vardagar om du fortfarande behöver personlig rådgivning. Kontakta oss nu via telefon eller online och få skräddarsydda USB-minnen tryckta med din logotyp för företag.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „USB-Pinnar“