Service

Bomullsväskor

Beräkna
Bomullsväskor
Färg
Storlek
Ytvikt
Material
Handtag
Bottenveck
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Utskrift av bomullspåsar med logotyp

00:00 / 00:00

Demonstrera trendighet, progressivt tänkande och ett respektfullt förhållningssätt till vår miljö: tryck bomullsväskor med din logotyp nu och gör ett uttalande med din reklam. Tack vare det stora reklamutrymmet på två sidor är miljövänliga bomullspåsar ett utmärkt reklampelare för ditt företag. Ditt budskap, din slogan eller logotyp kommer att vara framträdande varje dag och fånga ögonen. Samtidigt är reklamartiklarna kostnadseffektiva, långvariga och utrymmesbesparande. Alla mycket goda skäl för bomullspåsar, tryckta med din logotyp!
Välj Giffits som en stark partner vid din sida och välj rätt reklammedium för ditt företag från vårt omfattande sortiment. Låt oss inspirera dig och dra nytta av vår mångåriga erfarenhet. Har du frågor om storlekar, färger eller modeller? Tveka inte och fråga vår utbildade specialistpersonal om råd. Vi funderar gärna på rätt bomullspåse tillsammans med dig. Tryck på bomullspåsar och se till att dina kunder är lojala.

Varför är bomullspåsar idealiska reklamprodukter?

Vill du trycka en bomullspåse? Den här reklamposten är en riktig universalprodukt som inte bara visar ditt företags miljövänliga engagemang, utan som också kan användas utmärkt i nästan alla branscher. Tack vare den stora målgruppen, de olika användningsmöjligheterna och den långvariga användningen har tryckta bomullspåsar alltid varit särskilt attraktiva reklampresenter. Använd de praktiska tygpåsarna som give-aways på mässor eller evenemang, som tillägg till inköpta varor eller som en tackgåva till dina kunder. Ännu bättre: handväskans lillasyster hyllas för närvarande runt om i världen som ett riktigt it-piece. Färgglada, kreativa, med genomtänkta budskap eller catchy slogans. Hoppa på tåget nu och utnyttja denna trend för ditt företag. Nästa gång du handlar kommer det miljövänliga reklamobjektet att vara en nyttig livräddare som garanterat kommer att göra ett bestående intryck på dina kunder. Vi hjälper dig gärna att välja rätt företagsambassadör. Och vi är säkra på att bomullspåsar med tryck av din logotyp alltid är ett perfekt val. Ring oss nu eller beställ direkt online.

Den rätta designen för varje företag

Varken jute, duk, linne eller non-woven: bomullsväskor finns i många olika utföranden. Men det är först när en bomullspåse trycks med din logotyp, ditt påstående eller en catchy slogan som den blir den perfekta reklampresenten. Med vår hjälp kan du sticka ut från mängden av reklamprodukter och presentera ditt företag i rätt ljus. Hos Giffits har du ett stort urval av olika handtagslängder, storlekar och färger. Om du vill ha en robust bomullspåse ska du vara uppmärksam på grammantalet, om du vill ha särskilt stora påsar ska du vara uppmärksam på den nedre kilen. Visste du inte det? Inga problem. Vi är gärna din kontaktperson för alla frågor. Vi glömmer ingen målgrupp. Affärspartners, hemmafruar, anställda. Även de små missar inget på Giffits: våra bomullspåsar för målning är ett populärt reklamartiklar att ge bort. Reklamverkan ingår! Och glöm inte att de kan tvättas och återanvändas: Eftersom bomullspåsar är tvättbara och återanvändbara anses de för närvarande vara ett tydligt brott mot det slängda samhället och är bara alltför glada att användas och bäras. Använd trenden för dig själv nu och tryck tygpåsarna med din logotyp. Ring oss eller skicka oss en specifik förfrågan. Vi kan ge dig råd när som helst och undanröja eventuella oklarheter i förväg. Tillsammans hittar vi en effektiv, långsiktig och framför allt billig reklampresent med stor räckvidd.

Vilket reklamtryck passar dig?

Bomullspåsar med tryck är det perfekta valet i två avseenden: de flesta tygpåsar i vårt sortiment erbjuder stora reklamytor på båda sidor. Färg, svartvitt, med en slogan eller logotyp - du har otroligt många alternativ för att färdigställa ditt reklammaterial. Vi ger dig nästan alltid fria händer. När du skriver ut din tygpåse kan du bland annat välja mellan screentryck och överföringstryck:

- Screentryck appliceras i enskilda lager. Detta innebär att särskilt stora motiv snabbt och kostnadseffektivt kan användas på bomullspåsar utan att du behöver göra avkall på den verkliga färgbriljansen. Alltid ett bra val!

- Överföringstryck är särskilt lämpligt för ljusa färger på mörka bakgrunder. Fina linjer och filigran bokstäver kan visas på bomullspåsen utan problem.

- Broderi är den mest eleganta och högkvalitativa tekniken för slutbehandling. Det är svårt att överträffa en väska med personligt broderi. Alltid en speciell reklampresent.

Är du fortfarande osäker på vilken tryckteknik som passar bäst för din tygväska? Ring oss och låt oss ge dig råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan. Vi hjälper dig gärna.

Individuell och personlig: Utforma bomullspåsar enligt dina önskemål

Bomullsväskor med tryck är populära allroundprodukter som har blivit en oumbärlig del av vår vardag. Vare sig de ligger i handväskan som en reservshoppingväska eller som en it-piece med ett tydligt uttalande: tryckta bomullsbärkassar ligger just nu i ropet. Ett speciellt blickfång: bomullspåsar med din egen design! Med din egen design, en speciell färg eller en speciell form. Vad du än har i åtanke kan vi göra det möjligt. Vi skapar en personlig och unik produkt exklusivt för ditt företag. Vi erbjuder dig nu ett skräddarsytt koncept i stället för ett reklamartiklar som inte finns på plats. Är du intresserad av en skräddarsydd bomullsväska? Ring oss, så förvandlar vi en enkel idé till ett perfekt reklamartiklar för ditt företag.

Designa din väska på GIFFITS

Vi vill att du ska vara nöjd med din bomullsväska. Därför erbjuder vi dig flera sätt att lära känna ditt reklamartiklar bättre redan innan du beställer. Se upp! Här är en kort översikt över våra kostnadsfria tjänster, så att du kan vara säker på allt innan du beställer:

1. Verktyg för logotyper: Här kan du i förväg testa hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på den valda bomullspåsen.
2. Gratis grafisk service: Vi erbjuder dig en kostnadsfri inledande design av ditt reklamartiklar med logotyp.
3. Provtjänst: För alla oss som är osäkra kan du välja olika prover från vårt sortiment av bomullsväskor och sedan fatta ett lugnt beslut.
4. Expressleverans: Vi tycker inte om snigelfart! Naturligtvis kan vi också leverera bomullspåsarna på önskat datum.
5. Personliga råd: En stark reklam står och faller med rätt råd. Våra experter på reklamprodukter svarar naturligtvis gärna på dina frågor om bomullspåsar via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ dina bomullspåsar med logotyp

nu

Vi finns där för dig! Från det första urvalet till ordningen. Vi hjälper dig gärna på vägen mot den perfekta bomullsväskan. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu eller gör en specifik förfrågan. Oavsett om det är en stor beställning, en provbeställning eller en gratis offert: varje beställning har samma prioritet hos oss. Vi står till ditt förfogande online eller per telefon. Ring oss eller skicka en specifik förfrågan. Tillsammans hittar vi det perfekta reklamartiklet.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Bomullsväskor“