Service

Ovanligt & originellt

Ovanligt & originellt
Ämnen
Färger
Material
Smak
Storlekar
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Fina presentreklam med tryck av logotyp

Alla kan "göra" klassiska reklamgåvor. Ovanliga reklamgåvor är det som gör ett bestående intryck. Oavsett om det handlar om reklamartiklar, giveaways eller individuella gåvor med en ovanlig reklameffekt - du når dina målgrupper särskilt bra genom att överraska dem. Skapa uppmärksamhet och öka kännedomen om ditt företag. Dessutom kan du själv upptäcka nya kundgrupper. På mässor, utbildningar, produktpresentationer och andra lovande affärsevenemang får du alltid positiv uppmärksamhet med ovanliga reklamgåvor. Stå ut från konkurrenterna. Med originella reklamartiklar kan du ta poäng hos kunder och alla som vill bli det, liksom hos affärspartners och medarbetare.

"Förvånansvärt" liten användning - stor effekt

Klassiska pennor, kalendrar, skrivbordsunderlägg och kortspel är trevliga idéer. Varför inte? Men om du alltid vill vara "bara" trevlig kommer du förmodligen bara att generera genomsnittlig framgång i det långa loppet. Satsa på ovanliga reklamgåvor i kreativ design eller originella höjdpunkter med specialfunktioner. Det här är saker som du kan inspirera med. Visa hur mycket dina kunder är värda för dig. Signalera att du bryr dig om dina målgrupper. Att det är viktigt för dig att fånga deras uppmärksamhet, att imponera, inspirera och entusiasmera dem. För väldesignade överraskningseffekter får alla att häpna. På riktigt. Alla.

Kreativa reklamgåvor stannar kvar i
det bästa minnet

under lång tid framöver

I tider av klimatförändringar kan du få två poäng. Gör dina kunder glada med hållbara presentreklam. På så sätt kan du signalera att du - och ditt företag - värdesätter och implementerar den "gröna idén". En aspekt som säkert kommer att gå hem hos din motpart. Snygga luftglidare av extra lätta material som barn och vuxna kan använda för att vara aktiva utomhus eller fröbollar i en tygpåse som du kan använda för att göra naturen "ännu grönare" - du har bokstavligen 1 001 alternativ för att ge hållbara reklampresenter med en extravagant touch. Omsorgspaket gjorda av ekologiskt producerade material eller kundramar gjorda av återvunnen kartong är också alltid väl mottagna. Och de får hjärtat att slå snabbare hos riktiga "naturpojkar och naturflickor".

Nästa mässa kommer säkert

Mässor och liknande evenemang är det perfekta tillfället att skapa nya kontakter eller fördjupa befintliga. Med små, extravaganta giveaways blir det lätt för dig att fånga besökarnas uppmärksamhet och inleda en konversation med dem. Originella presentreklamgåvor för kontoret är perfekta för dessa små "frestelser". Vill du slå vad om att du kommer att skapa en "våg av entusiasm" vid din mässmonter?

Tryck av ovanliga presentreklam med logotyp

Att ge glädje och uttrycka uppskattning - det är grundprincipen för gåvor. Kondomer med reklam kan verka ganska roliga vid första anblicken. Men det är inte storleken som är det viktiga, utan det budskap som du förmedlar till mottagaren: Tryck som "Ta mig med dig" eller "Ge mig mer kärlek" gör det tydligt att du vill bli ihågkommen på lång sikt. Samtidigt visar du mottagaren hur mycket du bryr dig om deras välbefinnande. Människor med ett visst sinne för humor kommer att bli särskilt imponerade av ovanliga reklamgåvor av den "glittrande" typen. Inte minst för att de visar mod och självsäkerhet. Det är just dessa aspekter som är så viktiga i så många branscher. Visa "i liten skala" att du är beredd att ge "stora saker". Budskapet kommer att gå fram. Upplev det själv.

Exklusiva reklamidéer - alltid en lysande idé

Tillpassade muggar, tändare med speciella ljuseffekter eller kulspetspennor med magiskt bläck ger fantastiska effekter. Och eftersom en personlig touch alltid är viktig, finns det oändliga möjligheter att låta trycka en logotyp på ovanliga presentreklamgåvor. På så sätt kan du ge din designstarka eller extravaganta reklamidé en mycket speciell karaktär. Oavsett om det gäller logotyp eller slogan: förmedla dina individuella budskap med ovanliga presentreklam och sätt din produkt, tjänst eller prestationsportfölj i rampljuset på nolltid. Om du vill ha ovanliga reklamartiklar tryckta nu, står dörren öppen för dig - in i dina potentiella kunders hjärtan. Den stora världen av marknadsföring har utvecklats avsevärt under årens lopp. ingen behöver "vanligt" eller "klassiskt" längre. Idag handlar allt om klass. Värdet. Det unika med din presentreklam. Traditionella reklamgåvor utan känsla och charm kommer knappast att locka fram den berömda hunden bakom spisen idag. Snarare tvärtom. De vänder sig till något mer intressant.
Det är nyckeln Det är just det som är nyckeln: även små saker kan ha en stor effekt på människor. När du har fångat potentiella kunders uppmärksamhet med din coola kampanjidé, anpassad med din logotyp, är det halva slaget. Med reklamgåvor som glänser med en unik design eller kännetecknas av ovanliga funktioner kommer du och ditt företag att förbli "förankrade" hos dina potentiella kunder under lång tid. Allt handlar om mixen: En touch av extravagans i kombination med originalitet och ditt eget personliga budskap - det är den "hemliga formeln" för alla som vill bli ännu mer framgångsrika i sin affärsverksamhet.

Få ovanliga presentreklam tryckt nu

Passa in i ditt företags identitet och hitta de bästa idéerna för extravaganta reklamgåvor hos Giffits. Var som det lilla fröet som växer upp om och om igen med tiden med magnifika blommor som får betraktarens ögon att lysa upp permanent. Ungefär så blir effekten när du låter trycka ovanliga reklamgåvor direkt hos oss. Du måste helt enkelt uppleva det själv...! Ta en titt i vår webbshop nu eller ring oss. Våra experter på reklamprodukter ser fram emot ditt samtal. Tillsammans kombinerar vi originalitet med värde och service - det är bara att ta kontakt.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.