Vi använder cookies för att säkerställa en optimal kundupplevelse. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera, andra hjälper oss att förstå hur vår webbplats används och anpassa annonser till dig. Om du inte godkänner kan du klicka är och endast tillåta användningen av nödvändiga cookies. Du kan även justera dina inställningar i Spårningsinställningar. Du kan hitta mer information i vår Sekretesspolicy.
Vi använder cookies för att optimera vår webbplats för dig och för att ständigt kunna förbättra den. Ytterligare information om cookies och din rätt till invändning finns i vår Integritetspolicy.
OK
Det är inte bara vid jul som den förföriska doften av rostade kastanjer får många av oss att stanna upp på gator och torg. Varför inte ta in denna doft i ditt eget hem? Tillagningen kräver dock en skicklig hand: kastanjen (marone) ristades på den konvexa sidan innan den rostades. Men en slät och fast kastanjehud kan ibland göra att kniven glider. Detta har nu tagit slut, tack vare "Jack", kastanjesågen, en säker och genomgripande upplevelse. För försiktigt "Jacks" sågtandblad över kastanjens krökning och tryck försiktigt till kraftigt på den. Kärnan förblir oskadd och kastanjens skal spricker vid den perforerade intrycket så snart den värms upp i ugnen, på en kokplatta eller över öppen eld. Enkelt, eller hur? Men framför allt säkrare - tack till Jack. "Jack" - lämnar ett intryck. Vill du få reda på fler detaljer om profilprodukter Jack, kan du gärna ta kontakt med vår expert på 0200 123 535 eller per e-post till info@giffits.se.