Service

Hög kvalitet och exklusivitet

Beräkna
Hög kvalitet och exklusivitet
Ämnen
Färger
Kapaciteter
Material
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Exklusiva reklamartiklar med tryck av en logotyp

Kunderna har många sätt att uppfylla sina produktönskemål. De ägnar mycket tid åt att använda olika sökmotorer på Internet, surfar på marknadsplatser online och bestämmer sig snabbt för konkurrenten när de ser ett påstått bättre erbjudande. Som företagare vet du hur mycket arbete och pengar det kostar att skaffa en ny kund. Högkvalitativa reklamartiklar med din logotyp kan vara ett bra verktyg i marknadsföringsmixen för att binda denna kund till ditt företag. Detta fungerar dock bara om du väljer reklamartiklarna med omsorg och de också passar din image. Ta reda på hur du hittar exakt rätt, exklusiva reklamgåvor, vilken effekt de har med en tryckt logotyp och varför expertråd alltid är en bra idé. Här.

Varför stärker exklusiva reklamgåvor
kundlojaliteten?

Många studier och undersökningar har fokuserat på effekten av reklamartiklar. När det gäller högkvalitativa presentreklam är resultaten nästan entydiga: kunderna uppfattar exklusiva presentreklam som en form av personlig uppskattning. Den upplevda individuella karaktären hos gåvan har en stark känslomässig komponent, som manifesterar sig i ökat förtroende för företagets kundorientering och kvalitetshantering. Det är en utbredd missuppfattning att t.ex. en stamkundsrabatt har större effekt på kundlojaliteten än en smakfullt utvald reklamgåva med logotryck. Kundlojalitet är inte en rent rationell fråga. Naturligtvis kan en reklambudget bara användas en gång, men beslutet att välja högkvalitativa reklamartiklar med tryck av din egen logotyp är alltid en målinriktad och mycket effektiv långsiktig investering. Ta en titt på vårt sortiment nu, Giffits erbjuder högkvalitativa presentreklam för alla branscher, alla tillfällen och alla reklambudgetar.

Vilka kriterier bör högkvalitativa reklamartiklar uppfylla

?

Oavsett om du vill ge bort exklusiva reklamartiklar till dina kunder, affärspartners eller leverantörer är det viktigaste kravet alltid att reklamartikeln matchar ditt företag i alla avseenden. Den måste passa harmoniskt in i din företagsidentitet och harmoniera med din företagskultur. Den kompromisslösa kvaliteten på din valda reklamartikel är oupplösligt kopplad till detta. Tänk alltid på att en reklamartikel med din logotyp representerar ditt företag, dina produkter eller dina tjänster i mottagarens liv. Att spara pengar på fel ställe här är som det ordspråkiga "skottet i knäet". Kriterium nummer tre följer av nummer två: även högkvalitativa reklamartiklar bör ha ett högt bruksvärde och vara lätta att hantera.

Hur hittar jag exklusiva och lämpliga reklamartiklar
som jag kan låta trycka?

Det är bra att börja med att tänka tre gånger snarare än två gånger på vem som är din målgrupp. Stamkunder, affärspartners, leverantörer? Män, kvinnor, båda könen? Ålder? Och naturligtvis spelar också tillfället då du vill skicka eller överlämna utsökta reklamartiklar en viktig roll. I vår onlinebutik hittar du ett brett utbud av högkvalitativa reklamartiklar som du kan trycka med din logotyp. Låt dig inspireras av våra förslag. Alla produkter uppfyller höga kvalitetskrav och kännetecknas av en lång livslängd. Marknadsföringsexperter talar gärna om "likeability" för en presentreklam. Enkelt uttryckt innebär en hög "likeability" att kunden uppskattar produkten och därför använder den ofta. Reklamartiklarna från Giffits är utvalda enligt detta kriterium.

Vilken tryckteknik passar dig?

På Giffits erbjuder vi dig nästan alla tryckalternativ för att anpassa reklamartiklar. Oroa dig inte, du behöver inte sätta dig in i de tekniska processerna för att hitta det bästa alternativet för ditt ändamål. Vi har specialister som kan ge dig råd med expertis och erfarenhet. Här är dock en kort översikt över de tänkbara alternativen:

1. screentryck har stora fördelar om du vill trycka ljusa illustrationer eller logotyper på en mörkare bakgrund.
2. Digitalt transfertryck är särskilt lämpligt för fotomotiv eftersom återgivningen är mycket autentisk.
3. Generellt sett är transfertryck idealiskt för ytbehandling av olika ytor, eftersom flera färger kan reproduceras kostnadseffektivt utan problem.
6. Spegelgravyr är det bästa sättet att få utsökta reklamgåvor tryckta. Den reflekterar ljuset.

Hur ser jag till att jag verkligen gillar den färdiga produkten
?

På Giffits behöver du inte lämna något åt slumpen om du vill ha exklusiva reklamartiklar tryckta med din logotyp. Med vårt logotypverktyg kan du enkelt testa i förväg hur din originallogotyp eller företagsbokstäver kommer att se ut på din valda reklamartikel. Om du inte är nöjd med resultatet kan du utnyttja vår kostnadsfria och icke-bindande grafikservice: våra grafiker kombinerar din mall och din önskade artikel så att det övergripande resultatet ser harmoniskt och sammanhängande ut. Och naturligtvis kan du också göra ett "haptiskt test" innan du faktiskt köper din högkvalitativa reklampresent: Begär helt enkelt ett gratis varuprov.

Vad kostar det att få exklusiva reklamartiklar tryckta med en
logotyp?

På Giffits hittar du utvalda reklamartiklar för kunder och affärspartners från en mängd olika branscher och därför till mycket olika priser. Du kan dock enkelt uppskatta kostnaderna med hjälp av vår budgetkalkylator. Ange bara ett sökord, den mängd du behöver och önskat tryck - så får du ett totalprisresultat som du kan arbeta med.

Beställ högkvalitativa reklamartiklar tryckta
med logotyp

nu

Kunder som överraskas med exklusiva presentreklam är nöjda kunder. När allt kommer omkring används högkvalitativa reklamartiklar under lång tid och med glädje. Reklameffekten talar för sig själv. Välj en högkvalitativ presentreklam från vårt sortiment nu och låt våra experter trycka den med din logotyp eller reklam. Vi hjälper dig gärna att välja den perfekta produkten och det passande trycket. Våra specialister på reklamprodukter hjälper dig gärna via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från dig.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.