Service

Nyckelring

Nyckelring
Ämnen
Färger
Material
Datavolym
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Reklamprodukter: Tryck din logotyp på en nyckelknippa

00:00 / 00:00

De små, behändiga och charmiga tillbehören är användbara hjälpare och snygga blickfång i vardagen: nyckelringar är extremt populära som reklampresenter helt enkelt på grund av sin kompakta storlek och finns i attraktiva utföranden. För att du ska kunna dra nytta av deras fördelar ger vi dig möjligheten att få nyckelringar tryckta. Vi erbjuder nyckelringar med varumärke för företag som vill ha något speciellt i reklamprodukternas värld - kombinerbara med många andra reklamgåvor. Varför är reklamenyckelringar så populära som tryckta reklampresenter? Vilka typer av reklamtryck är möjliga och för vem är det värt att köpa nyckelringar med märkestryck? Det här porträttet är tillägnat nyckelringar som reklampresenter som, när de är personliga, har en varaktig effekt på mottagarna.

Nyckelringar med varumärke: reklamprodukter med stora fördelar

Nyckelringar med varumärke utför värdefulla tjänster på många områden. De ser till att oansenliga nycklar kan hittas vid första anblicken och bidrar på så sätt i vidare bemärkelse till att öka nyckelsäkerheten. Dessutom ligger nyckelhållarna bra i handen. Den som alltid bär den ökade vikten av en bilnyckel i byxfickan på grund av en massiv fob märker vanligtvis snabbt om situationen har förändrats och bilnyckeln har försvunnit. Eftersom nyckelringar inte bara är försedda med en logotyp utan också med en universellt användbar nyckelring kan många andra föremål fästas på den. Det handlar bland annat om brickor för tillträdestillstånd vid evenemang och mässor, ackrediteringsbrickor för journalister och VIP-brickor. Särskilt om du ofta presenterar ditt företag på mässor eller anordnar evenemang för kunder och affärspartner är en nyckelring som reklampresent det rätta valet. Sist men inte minst är reklamenyckelringar ett populärt samlarobjekt, som börjar sin resa till olika människor genom samlarpassionen och transporterar ditt reklambudskap långt på samma gång. På så sätt får tryckta reklamgåvor som nyckelringar med logotyp stor uppmärksamhet och placerar ditt företag i ett utmärkt ljus även utanför den avsedda målgruppen. Annars kan detta ofta bara uppnås genom kostnadsintensiv reklam. Utnyttja denna fördel med nyckelringar och köp dem billigt i vår onlinebutik.

Vem lämpar sig nyckelhållare som reklampresent?

Det finns inga begränsningar för vare sig de företag som vill ha reklamprylar tryckta eller mottagarna av reklamgåvorna. Vi erbjuder dig märkesmärkta nyckelringar som är personliga och individuellt anpassade efter dina önskemål. Presentera de attraktivt utformade nyckelhållarna till en kund som genererar försäljning för dig som privatperson, till affärspartners i ett entreprenörsnätverk eller distribuera eller skicka reklamenyckelringar som en praktisk give-away. Nyckelringar är inte bara en reklampresent utan kan också ha en representativ karaktär. Om du till exempel driver ett hotell, en semesterbostad eller ett litet värdshus kan du utrusta nycklarna till rummen med en nyckelring med din logotyp. Dessutom rekommenderar vi att du låter trycka nyckelringar om du ofta ställer ut med ditt företag på mässor eller anordnar evenemang. De små nyckelknipporna passar för alla ändamål och är också en passande reklampresent till jul.

Nyckelringar med logotyp: klassiska, snygga och med extra funktioner

Vårt sortiment av nyckelringar för reklamprodukter lämnar inte mycket att önska. Hos oss kan du köpa nyckelringar med varumärke i alla färger, former och stilar. Vi särskiljer reklamenyckelringar i deras material, med olika antal nyckelringar och de som är utrustade med andra användbara funktioner. Vill du ha nyckelringar tryckta som är mycket eleganta och tunga i handen? I det här fallet råder vi dig att välja en solid nyckelring i metall. En nyckelring i läder som reklampresent har också en ytterst värdefull touch. Om du vill ha en med en stark praktisk användning kan du välja en nyckelring med en typisk nyckelbandsögla. Här kan fingret glida igenom och nyckeln tillsammans med ringen passar perfekt i handen. Kommer ditt företag från en bransch med djuranknytning? Vi har de rätta nyckelringarna med din logotyp för djurälskare. Som hantverksföretag lönar det sig att presentera en nyckelring som reklampresent med ett integrerat vattenpass. En bilverkstad representerar en modell med däckdjupmätare och högt mervärde. Dessutom kan du låta trycka nyckelringar som är utrustade med en liten ficklampa. Vårt mångsidiga sortiment gör det möjligt för dig att beställa reklamenyckelringar individuellt och exakt för din målgrupp.

Hur kan du få nyckelringar tryckta hos GIFFITS?

Som en del av vårt serviceinriktade DNA erbjuder vi ett omfattande utbud av tryckteknik för högkvalitativ efterbehandling av dina reklamenyckelringar. I enlighet med den höga kvaliteten på våra nyckelhållare med logotyp i metall föreslår vi lasergravyr. Lasergravyr kännetecknas av ett mycket exakt tryckresultat och ser väldigt stilfullt ut. Om du vill köpa nyckelringar med märkeslogotyp i stora mängder - till exempel för utskick av reklammaterial - är billigt screentryck ett bra val. Tampontryck är lämpligt om trycket ska vara så kantlöst som möjligt. För att ta reda på vilken lösning som är fördelaktig för dina syften kan du alltid fråga vårt professionella team.

GIFFITS: Nyckelringar för reklam i premiumkvalitet och utmärkt service

Du vill först ha en offert för nyckelringar av märkesmärke? Du kan göra en prisberäkning för dina favoritartiklar. Detta alternativ är tillgängligt direkt vid respektive produkt. Om du vill att din företagslogotyp ska sättas i rätt ljus, hjälper våra erfarna grafiker dig gärna med en kostnadsfri grafisk tjänst. Kontakta oss för detta - när som helst och helt okomplicerat online i butiken. Ibland behövs det lite hjälp när man ska välja reklampresenter. Vi ger dig personliga och kompetenta råd och samarbetar med dig för att hitta de reklamnyckelringar som passar dig bäst. Att trycka effektiva reklamnyckelringar innebär också att man måste bestämma sig för den optimala trycktekniken. Lita på vår förstklassiga expertis. Köp nyckelringar med logotyp nu till låga priser i vår onlinebutik!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Nyckelring“