Service

Kundvagnsmynt

Beräkna
Kundvagnsmynt
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck ut shoppingmynt med logotyp

00:00 / 00:00

Shoppingchips med logotyp har alltid varit en av de mest populära reklamartiklarna. De små reklammedlen är inte bara billiga, utan också små, lätta att bära med sig och otroligt praktiska. Om du inte har ett 1-euromynt till kundvagnen nära till hands när du är ute och handlar, blir kundvagnschipet på nyckelringen snabbt en räddare i nöden. Fördelen för ditt företag är uppenbar: om det är praktiskt, kommer människor att vara glada att använda det under lång tid. Ta en titt i vår onlinebutik nu och välj din favorit. Oavsett om det är metall, plast eller aluminium - vårt sortiment innehåller ett stort urval av kundvagnsmärken. Är du osäker på vilken modell som passar dig och ditt företag bäst? Låt våra specialister på reklamprodukter ge dig råd nu. Vi hjälper dig gärna med frågor om antal, pris och modell. Ring oss nu eller skicka en förfrågan online. Skriv ut chip för kundvagnen och öka medvetenheten vid varje köp. Reklam har aldrig varit enklare!

Varför är tryckta chip för kundvagn idealiska reklamartiklar?

Chips för shoppingvagnar är populära giveaways för mässor, evenemang och reklam. Fördelen är uppenbar: chipet för kundvagnen är behändigt och kan enkelt förvaras i en plånbok, nyckelring eller byxficka som en reklampresent på mässan. Och den har en dubbel reklameffekt: chipet på kundvagnen kan inte bara tryckas på två sidor, utan har också ytterligare reklamutrymme tack vare chiphållaren, nyckelringen eller pappersinsatsen. Kombinera t.ex. chipsen för kundvagn med ett gratulationskort. Kort är inte bara lätta att leverera, utan erbjuder också flera möjligheter till lämplig efterbehandling. I vår webbutik hittar du många olika chips och chiphållare för kundvagnar som du kan trycka med din logotyp, ditt meddelande eller ditt talesätt. Med din logotyp tryckt blir det lilla shoppingmiraklet en ständig följeslagare och, som av sig självt, ett reklampelare för ditt företag. Är shoppingchips tryckta med ditt företags logotyp värda att använda som reklampresent? Vi kan svara på denna fråga med ett rungande "Ja".

Den rätta designen för varje företag!

Vill du skriva ut chips för kundvagnar? I vårt sortiment hittar du ett stort antal olika modeller, färger och ytbehandlingsalternativ för din perfekta reklampresent. Välj nu mellan en elegant lösning i matt borstad metall eller aluminium, en färgglad variant i plast eller en speciell reklampelare med speciella egenskaper. Det är alltså inte bara bilfantaster som kommer att hitta det perfekta shoppingchipet på en isskrapa av plast i kreditkortsstorlek. Vi erbjuder små och stora hantverkare en lämplig variant med ett integrerat multifunktionsverktyg, t.ex. med en skiftnyckel. Vare sig det är med clipshållare, nyckelring, i kombination med tång, förstoringsglas eller LED-lampa, hos oss har du ett stort urval. Det går inte, det går inte! Vi är säkra på att chip för kundvagnen är verkliga reklamunderverk med en enormt stor målgrupp: affärspartners, kunder, anställda, familjemedlemmar - alla kan ha nytta av ett chip för kundvagnen. Dra nytta av dessa egenskaper och välj chip för kundvagn som reklampelare för ditt företag.

Vilket reklamtryck passar dig?

Som regel är chip för kundvagnar lika stora som ett euromynt och har en motsvarande stor tryckyta. Dessutom kan chiphållare, kort eller kartongblock naturligtvis också tryckas. Beroende på materialet erbjuder vi ett brett utbud av ytbehandlingar. Oavsett om det handlar om lasergravyr på ett chip i metall för shoppingvagnar eller om tryckning i tampong på plastmodeller. Vi visar dig gärna skillnaderna mellan de olika tryckteknikerna:

- Med screentryck kan upp till fyra färger appliceras på chipet på kundvagnen. Denna finish är detaljerad och hållbar och är idealisk för att placera ljusa logotyper på en mörk bakgrund. Detta gör det också enkelt att lägga till bokstäver till din företagslogotyp.
- Tampongtryck är reptåligt, kostnadseffektivt och mycket hållbart. En perfekt utskriftsteknik för shoppingmynt som används ofta och som i tveksamma fall går igenom många händer. Även ojämna eller strukturerade ytor, som till exempel chiphållaren, är inga problem.
- Digitaltryck imponerar framför allt med låga förberedelsekostnader, högsta möjliga grafiska kvalitet och är även lätt att använda för mindre upplagor. Den är särskilt lämplig för fotorealistiska och filigranartade tryck. Tack vare den briljanta färgmättnaden kan ett enkelt chip från en kundvagn bli ett riktigt konstverk.
- Lasergravyr är ett utmärkt och snyggt sätt att förädla shoppingpengar i metall. Den högkvalitativa och eleganta graveringen är oöverträffad i hållbarhet och elegans. Det garanterar långvariga, extremt hållbara och glänsande logotyper på alla reklamartiklar i metall, vilket ger ännu mer uppmärksamhet åt ditt företag.

Anpassad design: Anpassa shoppingtoken

Trots det omfattande utbudet av chips för kundvagnar kunde du inte hitta rätt modell i vår webshop? Tveka inte att kontakta vårt team med dina speciella önskemål. Tillsammans hittar vi din personliga varumärkesambassadör. Oavsett om det är i en speciell färgkombination, antal eller med din egen skapade chiphållare. Vi erbjuder dig ett individuellt, skräddarsytt koncept i stället för en produkt från början. Kan inte göras, finns inte! Tack vare vår mångåriga erfarenhet och dina idéer kan vi utforma det perfekta reklamartiklet för ditt företag. Sticka ut från mängden av vanliga reklamartiklar!

Tryck din logotyp på shoppingchips på Giffits

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt tryckta chip för kundvagn. För detta får du gärna ta en titt i kristallkulan. Hur ser din valda reklamartikel med logotyp ut, hur fungerar färgen och hur känns den. Vi erbjuder dig olika kostnadsfria tjänster som gör din beställning så mycket enklare:

- Verktyg för logotyp: Testa redan nu online hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut senare på shoppingchipen. Ladda upp din logotyp och placera den på reklamartiklarna.
- Gratis grafisk tjänst: Vill du veta mer i detalj hur din logotyp kommer att se ut på chipet eller chiphållaren i kundvagnen? Vilken färg, storlek eller form passar bäst för reklamartiklar? Vi erbjuder dig en kostnadsfri första design av ditt reklamartiklar, som utformas av vårt grafiska team.
- Provtjänst: Om det gäller LED-lampor, isskrapor eller parkeringsmätare? Om du fortfarande är osäker på vilket reklamartiklar som passar dig och din kund bäst, ring oss. Vi skickar gärna flera prover i förväg. Slappna av och välj din favorit.
- Expressleverans: Vi gillar inte snigelfart, för ibland måste saker och ting bara gå snabbare. Som regel levererar vi din beställning på önskat datum. Expressleverans är också möjlig inom några dagar. Fråga våra specialister på reklamprodukter.
- Personligt råd: Bli personlig för en gångs skull! Våra experter på reklamprodukter kan naturligtvis svara på alla dina frågor om shoppingpengar och rätt tryck via telefon. Du kan nå vår telefonjour på 040 2788 201-0.

Beställ shoppingchips med logotyp

nu

Från urvalet till erbjudandet: Vi hjälper dig gärna på vägen till ditt individuella shoppingchip. Vi förlitar oss på en tydlig webbutik och bästa möjliga rådgivning. Du är välkommen att bläddra igenom vårt sortiment eller göra en specifik förfrågan. Vi är tillgängliga för dig personligen när som helst - alltid måndag till fredag från 08:00 till 18:00. Se själv: Att trycka på shoppingtokonger är alltid rätt val för en perfekt reklamprodukt! Vi ser redan fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Kundvagnsmynt“