Service

Papperspåsar

Beräkna
Papperspåsar
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Guide för reklamprodukter: Pappersbärkassar med tryckta logotyper

00:00 / 00:00

Papperskyddspåsar är för närvarande på stark frammarsch - återvinning och hållbarhet är på allas läppar. Du bör utnyttja denna trend för att marknadsföra ditt företag med positiv reklam! Papperspåsar är också en bra idé för mässor och evenemang. Vill du prova det? Hos Giffits kan du få pappersbärkassar tryckta. Vi sätter din logotyp på påsarna i valfri färg, så att dina kunder lätt och effektivt kan se dem! Ta reda på mer om fördelarna med märkta bärkassar, vem de är lämpliga för och hur du anpassar ditt reklamtryck här.

Vem passar papperskassar som reklampresent?

Pappersväskor är inte ett av de klassiska reklamartiklarna. Detta beror främst på att efterfrågan på dem har varit förvånansvärt stor först under de senaste åren. Nu när konsumenter och politiker i allt större utsträckning avvisar plastbärkassar efterfrågas alternativ - och dessa bör framför allt vara hållbara och miljövänliga. Om bärkassen är tillverkad av papper anses den vara hållbar eftersom den helt enkelt kan läggas i returpapper och återvinnas efter användning. Till skillnad från plast ruttnar papper också mycket snabbt. Om du bestämmer dig för att använda dessa påsar visar ditt företag inte bara att det är miljömedvetet. Samtidigt är papperspåsar mycket praktiska, kan användas för olika ändamål och är lätta att skriva ut.
Den oslagbara kombinationen av hållbarhet och praktiska egenskaper gör pappersbärkassar till en idealisk reklampresent. Företag, mässoperatörer och arrangörer kan dra nytta av denna fördel och få sin logotyp tryckt på påsarna. När bilden förbättras av mer hållbarhet är tryckta pappersbärkassar ett måste.

Varför är märkta papperskassar effektiva reklamprodukter?

Det finns ett stort utbud av papperspåsar i Giffits sortiment. Du kan till exempel välja mellan 15 olika färger och olika mönster! Lägg märke till detaljerna: vissa väskor är endast gjorda av papper, andra är dessutom laminerade. Det finns också tydliga skillnader i handtagen mellan modellerna: Vissa är handtag av papper, men du kan också hitta flätade snören. Dessa små nyanser kan göra stor skillnad för effekten av ditt reklamartiklar och bör därför väljas medvetet!
Oavsett de visuella och materiella egenskaperna hos de produkter som visas här finns det en sak som du alltid kan lita på: kvalitet! Giffits papperspåsar är robusta och kan återanvändas utan problem. Det är viktigt att det planerade innehållet inte är för tungt för säckarna. Men många människor underskattar hur kraftfull en sådan papperspåse faktiskt kan vara. Varför inte prova dem själv!

Reklam för företag: Varje företag förtjänar sitt eget utseende

För varje företag finns det många alternativ för anpassade reklamtryck. Om du vill köpa pappersbärkassar och trycka dem med din logotyp är Giffits rätt ställe för dig. Hög kvalitet väntar dig också i tryckningen, så att dina tryckta reklamartiklar drar till sig uppmärksamhet på ett strålande vackert sätt. Innan du beställer tryckningen bör du känna till de olika tryckprocesserna och deras fördelar som vi erbjuder dig i denna kategori.
Screentryck är det bästa valet om du vill använda ett ljust reklamtryck på en mörk bakgrund. Det är också snabbt och billigt, så att du kan spara pengar på din tryckning av bärkassar. Överföringstryck fungerar på samma sätt som screentryck, men det ger lite finare detaljer. Så när det gäller nyanser rekommenderar vi denna process. Kontakta oss gärna för att få råd om hur du väljer rätt tryckprocess för dig.

Hur hittar jag det optimala reklamtrycket?

Du vill ha pappersbärkassar tryckta, men är inte säker på vilken design du vill ha på påsarna? Inga problem: kontakta vår vänliga supportpersonal. De vet mycket om att trycka reklamprodukter och kan därför ge dig detaljerade råd om alla aspekter av pappersbärkassar med märke Vi genomför också gärna särskilda önskemål om du har en ovanlig idé. Kontakta oss för att diskutera alternativen så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Det lönar sig att trycka pappersbärkassar på Giffits!

Personliga och individuella reklampresenter är populära. Du kan också dra nytta av många fördelar när du väljer produkter från Giffits. Hos oss får du inte bara personlig rådgivning, utan också olika gratis erbjudanden, t.ex. högkvalitativa grafiska tjänster eller förhandsgranskning av logotyper. Vår tryckeritjänst genomför inte bara dina personliga önskemål och specifikationer, utan kompletterar också arbetet med ytterligare efterbehandling. Vi hjälper dig också gärna med kostnadsberäkningar och andra frågor.

Papperskyddspåsar med logotyp: Beställ nu!

Giffits finns till hands om du vill ha reklamprodukter tryckta. Prova till exempel våra pappersbärkassar med din logotyp i valfria färger. Tryckta reklampresenter är övertygande på många sätt, eftersom dina kunder bär med sig pappersbärkassarna på ett synligt sätt och på så sätt drar andra potentiella kunder till sig ditt företags uppmärksamhet. Utnyttja erbjudandet, skicka in din förfrågan och beställ nu till ett förmånligt pris hos Giffits: vi ser fram emot att träffa dig!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Papperspåsar“