Service

Påse

Beräkna
Påse
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck på väskor med logotyp

00:00 / 00:00

Oavsett om de är gjorda av jute, plast eller bambufibrer är väskor med logotyp fortfarande en oslagbar reklamklassiker. Skälet till detta är uppenbart: tryckta väskor är praktiska, utrymmesbesparande och ger ditt företag en särskilt iögonfallande scen tack vare den stora tryckytan. Visa trendighet, progressivt tänkande och en respektfull inställning till vår miljö nu och tryck en väska med din logotyp, ditt budskap eller din slogan. Bläddra i vårt omfattande utbud av väskor och välj din favorit på nolltid. Låt oss inspirera dig och dra nytta av vår mångåriga erfarenhet. Har du frågor om material, pris eller expressleverans? Tveka inte och fråga vår utbildade specialistpersonal om råd. Vi funderar också gärna tillsammans på den perfekta tygpåsen för ditt företag. Tryck på väskor nu och säkra kundlojalitet.

Den rätta designen för varje företag

Jutepåsar är oslagbara reklamklassiker och har en särskilt stor tryckyta, är otroligt praktiska och lätta att förvara. De kan vikas ihop i en handväska och blir snabbt en räddning i en nödsituation när shoppingresan blir större. Handtaget går till den sista tryckta reklampresenten och ditt företag presenteras på ett avslappnat sätt. Resultatet är ett högt antal kontakter. Observera: Det är först när du trycker din logotyp eller en catchy slogan som tygpåsar blir den perfekta företagsambassadören. Sticka ut från mängden av reklamprodukter och presentera ditt företag i ett positivt ljus. Du kan välja mellan många olika varianter: som bomullsväska med kort eller lång handtag, som ryggsäck, gymväska, presentväska eller vattentät utomhusväska för riktiga sportfantaster. Om du vill ha en ganska robust väska ska du vara uppmärksam på grammantalet, om du vill ha en särskilt stor väska ska du vara uppmärksam på den nedre kilen. Visste du inte det? Inga problem. Tack vare vår mångåriga erfarenhet av marknaden för reklamprodukter är vi din kontaktperson för alla frågor. Ring oss eller skicka en specifik förfrågan. Vi ger dig gärna råd och undanröjer eventuella oklarheter i förväg. Tillsammans hittar vi en effektiv, långvarig och framför allt billig reklampresent med stor räckvidd. Vi är övertygade om att du kan trycka bomullspåsar och se till att reklamen blir effektivare.

Låt oss trycka hållbara väskor

Sätt ett exempel nu och välj en återanvändbar väska av bambu eller nedbrytbar ekologisk bomull. Eller vad sägs om en banbrytande produkt, t.ex. en hållbar frukt- och grönsakspåse? Som tvättbara och återanvändbara reklamprodukter anses dessa miljövänliga reklamprodukter för närvarande vara ett tydligt brott mot det slängda samhället. Dra nytta av den här trenden och välj en reklampåse av tyg från vårt sortiment nu. Har du fortfarande frågor om det här ämnet eller kan du inte bestämma dig för vilken väska du ska låta trycka? Giffits står alltid vid din sida som en stark partner med mångårig erfarenhet och stor motivation. Tveka inte och ring oss nu. Eller beställ några prover i förväg. På så sätt får du en överblick och kan i lugn och ro bestämma dig för din favoritväska av bomull.

Varför är väskor idealiska reklamprodukter?

Vill du få väskor tryckta? Bra beslut! Påsar med logotyp som är riktiga allkonstnärer inom reklamartiklar visar inte bara ditt företags miljövänliga engagemang, utan kan också användas i nästan alla branscher och för alla målgrupper. Affärspartners, hemmafruar eller anställda, men även barn och tonåringar kommer att älska påsarna med en meningsfull slogan. Alla som har stil bär ju en skräpig väska med en slogan i dag. Dessutom är tygväskans lillasyster för närvarande hyllad runt om i världen som ett riktigt it-piece. Färgglada, kreativa, med genomtänkta budskap eller catchy slogans. Över axeln, på ryggen. Gratis reklam som når en stor mängd potentiella kunder. Tryckta påsar syns ju trots allt överallt: På tåget, på skolgården, vid trafikljusen eller i kassan. Dra nytta av denna enorma räckvidd för dig och ditt företag och dela ut påsar med tryckta logotyper som en gåva på mässor eller evenemang, som ett gratis tillägg till köpta varor eller som en tacksamhetsgåva i julklapp. Vi hjälper dig gärna att välja rätt företagsambassadör. Och vi är säkra på att det alltid är ett perfekt val att få väskor tryckta med en logotyp. Ring oss nu eller beställ direkt online.

Tryckning av påsar: Vilka är alternativen
för reklamtryck?

Du kan trycka på en väska och fördubbla din reklamkraft: de små reklamunderverken av bomull eller non-woven erbjuder ett stort reklamutrymme för tryckning på två sidor. Oavsett om det är färgat, svartvitt, med en slogan eller logotyp finns det otaliga möjligheter att färdigställa ditt reklammaterial. Vi ger dig nästan alltid fria händer när det gäller tryckningen. Som regel finns det flera olika utskriftstekniker tillgängliga för dig:

- Screentryck appliceras i enskilda lager. På så sätt kan man snabbt och kostnadseffektivt få in framför allt stora motiv på väskan utan att behöva avstå från färgbriljans. Alltid ett bra val!
- Överföringstryck är särskilt lämpligt för ljusa färger på mörka bakgrunder. Fina linjer och filigran bokstäver kan utan problem avbildas på en väska.
- Broderi är den mest eleganta och högkvalitativa tekniken för slutbehandling. En bomullsväska med personligt broderi är svår att slå. Alltid en mycket personlig reklampresent.

Är du fortfarande osäker på vilken tryckteknik eller vilket tryck som passar bäst för din väska? Ring oss och låt oss ge dig råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan. Vi svarar gärna på alla dina frågor om tryckning.

Specialtillverkat: Utforma väskor enligt dina önskemål

Väskor är tråkiga och inte individuella? Inte en chans! Vi skapar på nolltid en skräddarsydd produkt exklusivt för ditt företag som är exakt anpassad till ditt företag. Det spelar ingen roll om du har en galen idé eller om du utarbetar ett koncept tillsammans med vårt expertteam. Det är viktigt för oss att du kan identifiera dig till 100 % med ditt reklamartiklar, oavsett hur individuellt och galet det kan verka. Låt fantasin flöda och fundera på vad som är aktuellt för dig. Kanske en väska i ett speciellt material, i din egen företagsfärg eller i en galen form? Vi erbjuder dig med entusiasm ett skräddarsytt koncept i stället för en produkt som inte finns på plats. Vi ser redan fram emot att utforska okända vatten tillsammans med er. Sätt segel och ring oss.

Skapa din väska med logotyp hos GIFFITS

Självklart vill vi att du ska vara nöjd med din väska. Därför ger vi dig en glimt av framtiden. Och vi gör det utan kristallkulor eller magi. Bara tack vare vissa funktioner och tjänster som vi erbjuder dig helt gratis. Varför gör vi detta? På så sätt har du möjlighet att lära känna din reklamprodukt bättre i förväg. För det är först när du är nöjd som vi är nöjda! Var uppmärksam! Här är en kort översikt över våra kostnadsfria tjänster, så att du kan vara helt säker på vad du får efteråt:

1. logoverktyg: Testa helt enkelt i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på den valda väskan.
2. Gratis grafisk service: Vi erbjuder dig en kostnadsfri inledande design av ditt reklamartiklar med logotyp.
3. Provtjänst: För dem som är osäkra: varför inte välja olika prover från vårt utbud av väskor och sedan fatta ett lugnt beslut.
4. Expressleverans: Vi tycker inte om snigelfart! Naturligtvis kan vi också leverera dina väskor med tryckta logotyper på önskat datum.
5. Personliga råd: En stark reklam står och faller med rätt råd. Våra experter på reklamprodukter hjälper dig naturligtvis gärna med alla frågor du kan ha om bomullspåsar via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ dina väskor med logotyp

nu

Vi finns här för dig! Från det första urvalet till ordningen. Vi hjälper dig gärna på vägen mot den perfekta bomullsväskan. Bläddra i vårt omfattande sortiment nu eller gör en specifik förfrågan. Oavsett om det är en stor beställning, en provbeställning eller en gratis offert: varje beställning har samma prioritet hos oss. Vi står till ditt förfogande online eller per telefon. Ring oss eller gör en förfrågan online. Tillsammans hittar vi det perfekta reklamartiklet.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Påse“