Service

Tändare Metall

Beräkna
Tändare Metall
Ämnen
Färger
Material
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Metalltändare med tryckta logotyper - varför du annonserar med dem långvariga

Metalltändare är ett populärt reklamartiklar eftersom de är hållbara, praktiska och mångsidiga. De är robusta och tål daglig användning och väder och vind. De är också lätta att trycka på, så företag kan märka dem med sin logotyp, slogan eller annan information. De är ett kostnadseffektivt sätt att engagera kunderna och bygga upp kundlojalitet och varumärkeskännedom. De är också en praktisk gåva som påminner kunderna om ditt företag och bidrar till att skapa en positiv kundupplevelse. Metalltändare är därför en effektiv reklamprodukt som erbjuder ett enkelt och billigt sätt att nå ut till kunderna och skapa band. Det är också en praktisk reklampresent som påminner kunderna om ditt företag och bidrar till att skapa en positiv kundupplevelse.
Metalltändare med tryckta logotyper är mångsidiga reklambassadörer för ditt varumärke, ditt företag eller dina produkter. Hos Giffits hittar du ett stort urval av metalltändare som du kan få tryckta med din logotyp, en slogan eller ett ordspråk. Du drar nytta av högkvalitativt tryck till ett lågt pris, även för små kvantiteter. Ta reda på mer om detta sätt att göra framgångsrik reklam.

Vem passar metalltändare som reklampresent?

Kampanjljusare i metall är mycket mångsidiga reklamgåvor som riktar sig till en mycket bredare grupp än "bara" rökarna bland oss. Men naturligtvis är tändaren ett oumbärligt verktyg för den rökande delen av befolkningen. Desto mer kommer du att bli ihågkommen av denna grupp med din reklampresent.
Men om du tänker lite längre kommer du att upptäcka att metalltändare kan uppnå en gedigen reklameeffekt på många andra områden. Tänk bara på grillsäsongen. Med en personlig reklamtändare i metall kan du göra en riktig succé hos alla grillfantaster. Särskilt eftersom du inte bara hittar klassiska handtändare hos oss, utan även handtagständare och säkerhetständare kan tryckas individuellt.
Exklusiva stormtändare med stålhölje lämpar sig däremot för utomhusfans som vill tända en lägereld på ett tillförlitligt sätt även i vinden. Stavtändare är mycket praktiska i hushållet för att tända ljus, tända vedspisen eller starta gasspisen. Som du ser är reklamtändare inte bara lämpliga för den rökande målgruppen, utan de är användbara som praktiska vardagsföremål i varje hushåll.

Märkta metalltändare - så enkelt att öka din varumärkeskännedom

Märkta metalltändare lyser bokstavligen upp dina kunders tankar. Oavsett om det är en snabb cigarettpaus på jobbet eller en gemensam rökning efter en stor måltid: så snart dina kunder tänder med din märkesljusare kommer de garanterat att få en glimt av din logotyp. Och bingo: det är redan ytterligare en person som kommer i kontakt med ditt varumärke.
Om tändaren används i vardagen i hemmet kommer du också att bli ihågkommen där med din reklampresent. Vare sig det handlar om att tända ljusen på julgranen, tända ljusen till en romantisk middag med levande ljus eller tända grillen till en grillkväll med vännerna, är reklamtändaren helt enkelt en del av varje bra ögonblick.
Förresten: tryckta reklamtändare i metall är inte bara användbara som reklamartiklar för kunder. I barer eller restauranger kan märkesmärkta metalltändare användas som ett uniformstillbehör för servicepersonalen. Dina gäster kommer att märka när de får eld med den "märkesmärkta" tändaren eller när ljusen på bordet tänds med logotypade tändare.

Hur kan jag få metalltändare tryckta?

För att trycka dina metalltändare använder vi olika tryckmetoder beroende på modell. Logotyper kan också appliceras på runda former med hjälp av tampontryck. Gummipadden trycks på en fastlimmad stencil. Vid screentryck rör sig skrapan över stencilen och applicerar på så sätt din logotyp på tändaren med specialbläck.
Det billigaste alternativet är digitaltryck. I det här fallet trycker vi din logotyp eller slogan direkt från den digitala filen på tändaren.
För reklamtändare i metall kan vi även lasergravera din logotyp. Resultatet blir en exklusiv och personlig reklampresent med vilken du ger din motpart en mycket speciell uppmärksamhet. Kampanjgåvan blir på så sätt en speciell gåva till en födelsedag, ett jubileum eller en affärsuppgörelse.
Vi ger dig gärna råd i frågor om bästa möjliga tryckmetoder och utformning, även på telefon eller via e-post. Skicka oss helt enkelt din förfrågan via vårt kontaktformulär.

Varför beställa tryckta metalltändare från Giffits?

Vi erbjuder dig ett stort utbud av tryckbara reklamtändare. Du drar nytta av utvald kvalitet till ett förmånligt pris. När vi trycker förlitar vi oss på moderna processer som garanterar ett långvarigt och briljant resultat.
För mer klarhet när du beställer dina reklamartiklar erbjuder vi dig en transparent kalkylator som visar slutpriset direkt efter att du har angett dina alternativ. Detta gör din reklamplanering enklare. Innan du trycker dina metalltändare kan du använda den praktiska logotypförhandsgranskningen för att välja den bästa möjliga platsen för ditt motiv på metalltändaren.
Välj din metalltändare med några få klick, konfigurera din beställning enkelt och få dina färdigtryckta reklamtändare skickade till dig på nolltid. Högsta service, högsta priser hos Giffits, fråga utan förpliktelse!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Tändare Metall“