Service

T-shirts

Beräkna
T-shirts
Färger
Material
Storlekar
*RRP: Rekommenderat pris

Senast sedd profilprodukter

Din specialist för stark reklam.

Råd: Trycka T-shirts med logotyp

00:00 / 00:00

T-shirts med tryck är en riktig klassiker som reklamartikel och erbjuder ett brett utbud av alternativ för både män och kvinnor. De är inte bara ett populärt klädesplagg för vardagsbruk, de är också en levande canvas för ditt varumärke. Att trycka T-shirts med din logotyp förvandlar en enkel skjorta till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Det är en investering i synlighet och varumärkesprofilering som lönar sig - vid varje tillfälle.

Hur förvandlar T-shirts varje bärare till en reklamambassadör?

T-shirts som vandrande reklamambassadörer är ett genialt marknadsföringskoncept. Varje gång någon bär en T-shirt med ditt företags logotyp blir de ett levande, rörligt reklammedium. Denna typ av reklampresent är särskilt effektiv eftersom den är autentisk och diskret. De som bär dina T-shirts, oavsett om de är anställda, kunder eller fans, sprider ditt varumärke på ett personligt och trovärdigt sätt. Du kan nå en bred publik utan de kostnader och ansträngningar som traditionell reklam innebär. Genom att trycka din logotyp på T-shirts skapas dessutom en känsla av tillhörighet och gemenskap. Detta stärker varumärkeslojaliteten och ökar synligheten för ditt budskap i olika sociala och yrkesmässiga miljöer. Genom att trycka på T-shirts och använda dem som reklamartiklar förvandlar du varje bärare till en ambassadör för ditt varumärke som för ut ditt budskap i världen.

Tryck på T-shirts i din CI för en stark framtoning

T-shirts med ditt företags logotyp som är sömlöst integrerade i din företagsidentitet (CI) spelar en avgörande roll för att skapa en stark och enhetlig företagsimage. Genom att låta trycka T-shirts i ditt företags färger och med din logotyp skapar du inte bara en visuellt tilltalande reklampresent, utan också en symbol för varumärkesidentiteten. T-shirtsen fungerar som mobila reklampelare som bär med sig företagets värderingar och varumärkesbudskap vart man än går. De är särskilt effektiva vid evenemang, mässor eller i den dagliga affärsverksamheten, där de förmedlar en enhetlig och professionell image. Genom att anpassa T-shirtsen till ert CI, t.ex. genom specifika färger, logotyper eller slogans, stärker ni varumärkeskännedomen och främjar en stark varumärkeskännedom. Denna konsekventa visuella framtoning spelar en viktig roll för att vinna och bibehålla kundernas förtroende och lojalitet.

Vilken T-shirt passar mitt företag?

Att välja rätt T-shirt för ditt företag är avgörande för att på bästa sätt representera ditt varumärke och effektivt nå ut till din målgrupp. Det börjar med frågan om vilket budskap du vill förmedla och vem din huvudsakliga målgrupp är. En klassisk T-shirt för män eller kvinnor i bomull av hög kvalitet passar nästan alltid och tilltalar en bred målgrupp, medan en sportig T-shirt gör att du kan rikta dig till en specifik grupp. Tygkvaliteten, oavsett om det är bomull eller polyester, samt bärkomforten bör också beaktas, särskilt om skjortorna bärs av anställda på daglig basis. Lika viktigt är valet av färger och design, som bör framhäva ditt företags färger och logotyp. Tänk också på om ditt företag kommer att dra nytta av ett mer konservativt eller modernt snitt. I slutändan bör den reklamskjorta du väljer återspegla ditt företags värderingar och knyta an till ditt varumärke för att göra ett bestående intryck på kunder och partners.

Tröja som reklamartikel - vilken tryckprocess?

Grattis till att du har valt en T-shirt som din nya reklamartikel! Nu är det dags att framhäva din logotyp, ditt motiv eller din slogan på ett perfekt sätt. Att välja rätt tryckteknik är avgörande för att ditt budskap ska bli både effektivt och estetiskt tilltalande. Oavsett om du väljer en enkel, monokrom design eller föredrar något mer färgstarkt, erbjuder vi en rad olika efterbehandlingstekniker för att få dina reklamtextilier att sticka ut.
Screentryck -Screentryck: Denna metod är idealisk för större upplagor och kännetecknas av hög kvalitet och hållbarhet. Screentryck är särskilt lämpligt för motiv med få färger och garanterar en konsekvent och exakt återgivning av din design.
Sublimering -Sublimeringstryck: Denna metod är perfekt för tryck på möbeltyger och ger levande mönster över hela ytan. Bläcket förångas i tyget, vilket resulterar i ett hållbart och omärkligt tryck.
Broderi -Broderi: Som ett högkvalitativt alternativ till tryck ger broderi lång livslängd och ger dina T-shirts en elegant och professionell look. Det är idealiskt för logotyper eller bokstäver och ger en speciell struktur och känsla och är särskilt lämpligt för företag som värdesätter ett högkvalitativt utseende.


Låt oss arbeta tillsammans för att hitta den perfekta tekniken för dina behov för att säkerställa att din reklamprodukt representerar ditt företag effektivt.

Beställ bekvämt med Giffits: reklamartiklar snabbt och enkelt

Vårt omfattande servicepaket garanterar en smidig process från den första idén till tryckningen av reklamartikeln: -Verktyg för logotyp: Testa olika designer och placera din logotyp virtuellt på t-shirten.
Gratis grafikservice -Gratis grafikservice: Dra nytta av expertisen hos våra designers, som kommer att skapa ett skräddarsytt koncept för dina reklam T-shirts.
Tjänst -Provservice: Se kvaliteten på våra T-shirts med egna ögon innan du gör din beställning.
Expressleverans -Expressleverans: Vi garanterar punktlig leverans av dina personliga T-shirts, perfekt anpassade till dina marknadsföringskampanjer och evenemang.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Våra expertrådgivare finns till hands för att svara på alla frågor och göra din reklamkampanj till en framgång.

Börja nu: Få dina nya T-shirts med tryck!

Ta nästa steg och förvandla dina idéer till verklighet. Beställ dina T-shirts med tryck nu och gör ett starkt statement för ditt företag. Med vår expertis och en mängd olika trycktekniker är vi redo att förverkliga dina visioner med högsta kvalitet. Oavsett om det gäller mässor, företagsevenemang eller som en del av dina företagskläder, väntar dina T-shirts med tryck på att få ut ditt budskap i världen. Kontakta oss idag för att starta din beställning och ge ditt varumärke liv med våra högkvalitativa tryckta reklamprodukter.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „T-shirts“