Service

Pikétröjor & Pullovrar

Beräkna
Pikétröjor & Pullovrar
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Sweatshirts & tröjor med logotyp som reklamartiklar

00:00 / 00:00

Sweatshirts och tröjor är mer än bara kläder - de är symboler för välbefinnande i vardagen. De är mjuka, bekväma och mångsidiga och passar alla livsstilar, från avslappnade dagar hemma till avslappnade sammankomster med vänner. Hoodies eller jumpers är inte bara bekväma att bära, de är också snygga. De är ett perfekt sätt att uttrycka personlighet och modekänsla genom tryck utan att göra avkall på komforten. Oavsett om du sitter i en videokonferens eller kopplar av i soffan är en sweatshirt eller huvtröja av hög kvalitet alltid rätt val. De är det ultimata svaret på bekväma men eleganta vardagskläder.

Hur stärker sweatshirts med tryck teamkänslan och varumärkets närvaro?

Tryck på tröjor och sweatshirts ger företag en unik möjlighet att skapa en känsla av tillhörighet och gemenskap inom teamet. När anställda bär tröjor som visar företagets logotyp eller färger stärker det inte bara lagandan, utan förmedlar också en enhetlig och professionell image. Den här typen av personliga kläder blir som en galjonsfigur som bär med sig företagets Corporate Identity (CI) vart den än går. Huvtröjor och pullovers med tryck är också perfekta som reklamgåvor. De är praktiska, moderiktiga och har ett högt minnesvärde. Genom att bära tröjor med tryck sprider kunder eller affärspartners varumärket på ett subtilt men effektivt sätt, vilket ökar synligheten och medvetenheten om varumärket bland allmänheten. Sammantaget är tryck på huvtröjor och sweatshirts ett kraftfullt verktyg för varumärkesprofilering, förstärkning av teamet och ditt reklambudskap - en investering som går långt utöver det enkla plagget.

Vad är det som gör kvaliteten på våra huvtröjor och tröjor med tryck så speciell?

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och komfort när vi väljer ut våra hoodies och pullovers med logotryck. Våra textilier, som består av bomull och slitstarka blandtyger, garanterar inte bara hållbarhet utan också en bekväm känsla. Detta gäller både för våra herr- och damkollektioner. Varje hoodie och jumper i vårt sortiment genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller våra kunders höga krav. När vi trycker på textilierna använder vi avancerade tekniker som säkerställer hög upplösning och färgbeständighet. Det innebär att de klara färgerna och skarpa konturerna i trycket förblir intakta även efter upprepad tvätt. Våra hoodies och jumpers med tryck är därför inte bara modestrålande, utan också ett bevis på förstklassigt utförande och långvarig kvalitet.

Tryck eller broderi: Vad passar bäst till din hoodie från företaget?

Hoodies och tröjor kan göras personliga på många olika sätt, och både tryck och broderi är populära alternativ. Vid tryck appliceras motiven direkt på tyget med hjälp av olika trycktekniker som screentryck, digitaltryck eller transfertryck. Dessa metoder gör det möjligt att använda ett brett spektrum av färger och detaljerade mönster för tryck, perfekt för iögonfallande grafik eller komplexa logotyper. Screentryck är särskilt lämpligt för stora kvantiteter, medan digitaltryck och transfertryck erbjuder flexibilitet med färger och komplexa avtryck. Broderi, å andra sidan, ger hoodies en högkvalitativ, texturerad touch och är särskilt lämplig för enkla, eleganta mönster. För företagskläder är det lämpligt att välja ett mer återhållsamt motiv eller logotyp. På så sätt ser kläderna professionella ut och förstärker varumärkets identitet utan att vara påträngande. Oavsett om det är en färgstark, dynamisk logotyp eller en diskret broderad företagssymbol - varumärkets värderingar och det önskade uttrycket för företagets identitet bör alltid stå i förgrunden vid valet av motiv och efterbehandlingsteknik.

Upplev den smidiga vägen till din perfekta reklamartikel med Giffits

På Giffits lägger vi stor vikt vid att göra ditt köp och tryck av reklamartiklar som sweatshirts och tröjor så enkelt och effektivt som möjligt. Vår heltäckande service inkluderar allt från brainstorming till det slutliga trycket av din presentreklam:
Gratis grafikservice Gratis grafikservice: Dra nytta av kreativiteten och expertisen hos vårt designteam. Vi skapar skräddarsydda designer och motiv som lyfter fram ditt varumärke på bästa möjliga sätt.
Tjänst Provservice: Kontrollera kvaliteten på våra produkter med egna ögon. Beställ ett prov på dina favoritprodukter innan du gör din slutgiltiga beställning.
Expressleverans Expressleverans: Förlita dig på snabb och punktlig leverans. Dina hoodies med tryck kommer fram i tid för dina marknadsföringsevenemang och kampanjer.
Personlig rådgivning Personlig rådgivning: Våra experter finns alltid vid din sida. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig att förverkliga ditt nya reklammedium.
Personlig rådgivning Upplev enkelheten i en okomplicerad beställningsprocess och tryggheten i omfattande, professionell support med Giffits.

Är du redo att ge liv åt din nya reklamartikel?

Oavsett om du står i begrepp att välja din sweatshirt eller behöver ytterligare råd - vi finns alltid här för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna, antingen via vårt förfrågningsformulär eller direkt via telefon på 040 2788 201-0. Vårt team av erfarna experter kommer att vägleda dig kompetent genom hela processen. Vi ser till att din valda reklamprodukt inte bara uppfyller dina specifika behov, utan också presenterar ditt varumärke på bästa möjliga sätt. Låt oss arbeta tillsammans för att utforma den perfekta reklamprodukten för ditt företag - vi ser fram emot att arbeta med dig!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Pikétröjor & Pullovrar“