Service

Säkerhetsvästar

Beräkna
Säkerhetsvästar
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck västar med hög synlighet och logotyp

00:00 / 00:00

Letar du efter en tryckt reklampresent med dubbel reklameffekt? Förutom klassiska reklamartiklar som pennor och muggar? Vad sägs om en väst med hög synlighet och din logotyp tryckt? De här praktiska små hjälparna är perfekta reklampresenter med särskilt mervärde. De kombinerar säkerhet med reklamens effektivitet. Västar med tryckta västar med hög synlighet garanterar inte bara ökad säkerhet och synlighet i vägtrafiken. Tack vare den stora tryckytan kommer dina kunder redan vid första anblicken att förknippa reklamartiklarna med ditt företag. Som företag kan du nu också klargöra att dina kunders säkerhet är viktig för dig Mycket praktiskt: Sedan den 1 juli 2014 är det obligatoriskt med västar med hög synlighet i alla bilar. Du kan alltså vara säker på att din tryckta reklampresent inte hamnar i en byrålåda, utan direkt där den behövs. Det vill säga exakt där din reklam, ditt budskap eller din logotyp får en särskild uppmärksamhet. Du sprider inte bara ditt företags namn och gör varumärket visuellt känt. Samtidigt visar du att ditt företag i första hand bryr sig om kundernas säkerhet Tips: Tryck inte bara din logotyp på säkerhetsvästen, utan också alla viktiga nödnummer eller bärarens namn. På så sätt blir en enkel reklamartikel med rätt tryck snabbt en personlig gåva. Hos Giffits kan du få säkerhetsvästar med reflexer även i små mängder, med tryck eller neutralt. Naturligtvis enligt DIN EN 471 eller DIN EN ISO 20 471.
Ta en titt på vårt sortiment nu och välj din favorit. Vi säger: tryck dina säkerhetsvästar och se till att de sticker ut.

Varför är tryckta säkerhetsvästar idealiska reklamartiklar?

Varför inte ge bort lite säkerhet för en gångs skull? Det är inte bara bilhandlare, försäkringsbolag, klubbar och skolor som sedan länge har insett det särskilda värdet av västar med hög synlighet. Biltillverkarna vill t.ex. gärna inkludera de praktiska signalvästarna i varje nytt fordon. I Tyskland är bilförare skyldiga att förse varje passagerare med en väst med hög synlighet i nödfall. Men även hantverkare, poliser och brandmän kan skydda sig mot att bli förbisedda i mörkret med dessa självlysande arbetskläder. De färgglada västarna ökar inte bara säkerheten utan stärker också företagets identitet. Förstaklassarna behöver också ökad synlighet på vägen hem från skolan. Ett tydligt fall för västar med hög synlighet som är tryckta med en logotyp. De här ljusa små hjälparna med tryck dras helt enkelt över en jacka eller arbetskläder och drar tack vare reflektorerna till sig mycket mer uppmärksamhet. Naturligtvis kan du få dessa praktiska reklamartiklar hos Giffits i olika storlekar för vuxna och barn.
Vistvästar med hög synlighet och tryckta med din logotyp är också populära giveaways på mässor. Ett litet tips: Varför inte ge bort de tryckta reklamartiklarna praktiskt förpackade i en polybag eller ett tryckt fodral? Dubbel reklamkraft med dubbelt reklamutrymme. Slå två flugor i en smäll och se till att reklamen är effektiv och säker. Är du fortfarande osäker på vilken variant som passar bäst för ditt företag? Ring oss. Naturligtvis kan vi skicka olika prover av västvästarna med hög synlighet på begäran. På så sätt kan du kontrollera materialet och färgerna i originalet och testa storlekarna på västen med hög synlighet.

Rätt design för varje företag!

Varför inte sticka ut med säkerhet för en gångs skull? I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av västar med hög synlighet: antingen i ett set med en ryggsäck, i olika storlekar för barn, vuxna eller husdjur. I sportversionen för cyklister eller med fleecefoder för bättre synlighet även vid ogynnsamma väderförhållanden. Tänk på skol- och dagisbarnens morgonpendling och joggarnas kvällsrunda. Motorcyklister kommer också att vara nöjda med signaleffekten. Säkerhetsvästarna har ett stort tryckområde på ryggen och ytterligare möjlighet att trycka på bröstet. Självklart finns trycket i olika reflekterande färger. Låt trycka västar med hög synlighet med en logotyp och få inte bara ljus i mörkret, utan också mer säkerhet i dina kunders liv. Är västar med hög synlighet i allmänhet inte rätt? Vad sägs då om en signaltriangel att kasta över dem? Liten, praktisk och finns i olika utföranden hos Giffits. Vi är säkra på att tack vare den stora målgruppen är västar med logotyptryck med hög synlighet helt enkelt alltid det perfekta valet för ditt företag. Vi ger dig gärna ett erbjudande eller hjälper dig med ditt val. Ring oss genast.

Speciell design: Skräddarsydda västar med hög synlighet

Vill du ha ett individuellt tryckt reklamartiklar som passar dig och ditt företag perfekt? Tillverkad helt enligt dina önskemål och idéer? Vad sägs om en signalväst i en speciell färg, längd eller form? Med ett tryck som är skräddarsytt för ditt företag? Ring oss nu och berätta om din idé. Tillsammans med våra specialister på reklamprodukter förverkligar vi dina önskemål eller din väst. Vi är glada över varje idé, även om den är galen, och vi skapar ett originaltryck som är unikt enligt dina önskemål. Skicka oss en förfrågan nu. Vi ser redan fram emot den nya utmaningen!

Vilket reklamtryck passar dig?

Den som tar fram en väst med hög synlighet i mörkret riskerar inte att bli förbisedd. Barn, idrottare, poliser och brandmän förlitar sig ofta på signalverkan från västen med hög synlighet. Dra nytta av denna nödvändighet och få en speciell reklameffekt tack vare den stora tryckytan. Välj själv din favorittryckteknik eller kontakta våra specialister på reklamprodukter i lugn och ro. Det finns två olika trycktekniker för att färdigställa västen. Vi kommer att visa dig skillnaderna kort här:

- Screentryck är mer hållbart. Färgen är slitstark, av högsta kvalitet och har en enorm ljusstyrka, särskilt på svarta västar med hög synlighet. Det är helt enkelt ett högkvalitativt tryck som är särskilt lämpligt för stora upplagor. Flerfärgade motiv eller specialfärger som neon är naturligtvis inga problem. Färggradienter är också möjliga.
- Överföringstryck gör att fotoutskrifter framträder särskilt bra. Den höga kvaliteten är kostnadseffektiv även vid små upplagor. Färggradienter är inte möjliga med transfertryck, men filigran logotyper eller bokstäver är möjliga.
Är du osäker på vilken tryckteknik som passar bäst för din logotyp? Ring oss och låt oss ge dig råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan.

Tryck din logotyp på västar med hög synlighet hos Giffits

För att göra det så enkelt som möjligt att välja den perfekta reklamprodukten erbjuder vi några kostnadsfria tjänster. Hur ser din varumärkesambassadör ut i tryck? Hur känns den när du håller den i handen? Vi gör detta och mycket mer möjligt för dig. Och utan någon magi. För det mesta. Ibland lägger vi till och med till en nypa stjärnstoft. Helt gratis. Men ta en titt själv:

- Verktyg för logotyp: Testa helt enkelt online hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut senare på västen med hög synlighet. Ladda upp din logotyp på www.giffits.de och placera den på ditt favoritreklammaterial.
- Gratis grafisk service: Vill du ha en exakt bild av ditt reklamartiklar med logotyp? Vi erbjuder dig en kostnadsfri första design av din väst med hög synlighet, utformad av vårt grafiska team.
- Provtjänst: Oavsett om det är i en uppsättning, som en triangel eller i olika färger: Om du fortfarande är osäker på vilken väst med hög synlighet som är den rätta för ditt företag kan du ringa oss. Vi skickar flera prover i förväg. Vi vet trots allt bättre än någon annan att det inte alltid räcker med enbart foton.
- Expressleverans: Om du behöver det snabbare kan du välja vår expresstjänst. Vi levererar gärna din beställning på nästan vilket datum som helst. Fråga bara våra specialister på reklamprodukter.
- Personlig rådgivning: Våra experter på reklamprodukter svarar naturligtvis gärna på dina frågor om västar med hög synlighet per telefon. Du kan nå vår telefonjour på 040 2788 201-0.

Beställ västar med hög synlighet och tryckta med logotyp

nu

Originell, personlig och lämplig för alla budgetar: Vi hjälper dig gärna på vägen mot din individuella väst med hög synlighet. På så sätt står vi vid din sida och ser till att produkten passar perfekt till ditt företag, att leveransen kommer i tid och att kvantiteten är korrekt. Vi är stolta över vår mångåriga erfarenhet och vår utmärkta kundservice. Se själv och ring oss. Vi är här för att hjälpa dig, alltid måndag till fredag mellan 08:00 och 18:00. Det har aldrig varit så enkelt att få västar med hög synlighet tryckta: se själv nu.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Säkerhetsvästar“