Service

Isskrapa

Isskrapa
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tips om reklamprodukter: Tryck din logotyp på en isskrapa

00:00 / 00:00

Det kan vara en utmaning att välja rätt presentreklam. Den ska vara praktisk, hållbar och framför allt effektiv när det gäller att sprida ditt varumärkesbudskap. Det är här isskrapor med tryck kommer in i bilden - en marknadsföringsmetod som är lika användbar som den är effektiv, och som lämnar ett bestående intryck.

Vem kan dra nytta av en isskrapa med logotyp som reklamgåva?

Iskrapor som presentreklam är mycket mer än enkla verktyg för vintriga bilägare. Det är en universell reklamartikel som passar för många branscher och målgrupper. Bilhandlare och verkstäder kan erbjuda dem till sina kunder som ett litet extra när de köper ett fordon eller en tjänst för att öka kundnöjdheten och samtidigt stärka sitt eget varumärke.
Men de är också ett användbart alternativ för kontor. Medarbetarna blir glada över att få en praktisk gåva som de kan använda varje dag. Samtidigt kommer din logotyp att synas varje gång isskrapan används, vilket ökar ditt varumärkes synlighet och igenkänning. Dessutom är de en perfekt giveaway på evenemang och mässor. De är lätta och kompakta, enkla att distribuera och fyller ändå ett viktigt syfte - särskilt under de kalla månaderna.

Varför är isskrapor med tryck så effektiva?

Iskrapor med tryck är en effektiv presentreklam av flera skäl. För det första är de ett praktiskt verktyg som varje bilägare behöver. Särskilt i regioner med stränga vintrar är en isskrapa oumbärlig och används därför regelbundet. Varje gång en kund använder din isskrapa med tryck kommer de att bli påminda om ditt företag.
För det andra är de ett billigt och effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke. Genom att sätta din logotyp på isskrapan skapar du en konstant synlighet och närvaro för ditt varumärke. Och eftersom de är en så praktisk gåva kommer de att användas och ses ofta - vilket ökar sannolikheten för att ditt företag kommer att bli ihågkommet.

Vilka egenskaper bör du titta efter när du väljer en isskrapa?

När du ska välja en isskrapa till ditt företag bör du ta hänsyn till flera faktorer. Kvalitet är först och främst viktigt. Våra isskrapor är tillverkade av robusta material som håller länge även under tuffa förhållanden. De finns i många färger, så du kommer säkert att hitta ett alternativ som matchar ditt varumärke.
Hos oss har du möjlighet att få din logotyp tryckt på isskrapan på en mängd olika sätt. Oavsett vilket tryckalternativ du väljer kan du vara säker på att din logotyp kommer att vara mycket synlig och tilltalande.

Hur beställer jag en isskrapa med logotyp?

Hos oss är det enkelt att beställa isskrapa med logotyp. Du kan skicka oss din logotyp eller önskad text så tar vi hand om resten. Vi erbjuder en kostnadsfri grafikservice för att se till att din design ser ut precis som du vill ha den. Dessutom har du möjlighet att beställa ett prov innan du gör en större beställning.

Varför ska du välja vår butik?

Vi förstår att varje företag är unikt och har individuella behov. Det är därför vi erbjuder en skräddarsydd tjänst för att säkerställa att du får exakt den produkt du vill ha. Oavsett om du har en specifik logotyp, text eller färg i åtanke kommer vi att arbeta med dig för att göra din vision till verklighet.
Förutom vår förstklassiga kundservice och vårt högkvalitativa produktsortiment erbjuder vi också ett antal verktyg för att göra beställningsprocessen så enkel som möjligt. Vår bilbudgetkalkylator, vårt verktyg för förhandsgranskning av logotyper och vår beställningsfunktion för prover är bara några av de funktioner vi erbjuder för att ge dig den bästa shoppingupplevelsen.
Isskrapor med tryck är mer än bara en reklamartikel - de är en möjlighet att stärka ditt varumärke, få kontakt med dina kunder och sätta ditt företag i rampljuset. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ta din marknadsföring till nästa nivå.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Isskrapa“