Service

Väskor

Väskor
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Kundomdömen i denna kategori.
 • Kund från Geithain, Narsdorf

  Fel material enligt specifikationen!

  Kund från Geithain, Narsdorf

  Allt är bra!

 • Kund från Geithain, Narsdorf

  PASSAR

  Kund från Geithain, Narsdorf

  Allt är bra!

Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck ut reklampåsar med logotyp

Ett bra val när som helst: Väskor med din logotyp är idag oumbärliga följeslagare i vår vardag. Det spelar ingen roll om vi reser, idrottar eller shoppar. Dessa reklamartiklar erbjuder inte bara mycket förvaringsutrymme beroende på storlek och volym. De är också vanligtvis platsbesparande, lätta att transportera och har ett imponerande reklamutrymme som de kan utnyttja på ett utmärkt sätt. Tack vare sin långa livslängd garanterar de billiga reklamproduktpåsarna höga kontaktsiffror under hela livet. Hos Giffits hittar du din perfekta varumärkesambassadör för din individuella reklamnärvaro. Vi erbjuder också förstklassig rådgivning, långvariga reklamtryck och en transparent beställningsprocess. Gör ditt val nu eller be våra utbildade proffs om råd. Vi funderar också gärna tillsammans på det rätta reklamobjektet.

Varför är väskor idealiska reklamprodukter?

Som riktiga allroundprodukter används väskor med din logotyp nästan varje dag. Oavsett om du handlar på stan eller är på väg till gymmet, transporterar tryckta handväskor din plånbok eller sportutrustning säkert till din destination. Axelväskor är praktiska att bära över axeln och erbjuder gott om förvaringsutrymme för privata tillhörigheter. De robusta resväskorna är ännu rymligare. Tack vare det slitstarka eller vattentäta materialet och maximal funktionalitet är de perfekta följeslagare för affärsresor. Tack vare vårt omfattande sortiment kan du enkelt tillgodose alla målgrupper. Bläddra igenom vår webbshop nu och hitta den perfekta modellen för dig. Varje gång du använder din nya favoritföljare kommer din logotyp att vara framträdande. När shoppingvagnen är full till bristningsgränsen igen blir reklampåsen med tryck en räddare i nöden. Och användaren är tacksam mot ditt företag vid varje användning. Välj Giffits som en stark partner vid din sida. Tillsammans kommer vi att hitta den perfekta reklampresenten. Vare sig det är som en giveaway för mässor och evenemang, som ett tack till dina kunder eller helt enkelt som en speciell gåva. Visa din känsla för praktiska accessoarer, för den speciella it-pjäsen, för den ständiga favoriten, allroundaren, helt enkelt den perfekta reklamartikeln. Vi hjälper dig gärna. Och vi är säkra: en väska med tryck av din logotyp är alltid ett bra val.

Den rätta designen för varje företag

Vill du trycka en väska? Vi erbjuder dessa praktiska följeslagare i många olika utföranden och material. Oavsett om det är som en högkvalitativ bomullspåse, miljövänlig papperspåse eller tillverkad av slitstark plast, i olika storlekar, färger och former. Hos oss är du bortskämd med valmöjligheter. Vill du ha en mer speciell reklampresent med din logotyp tryckt på den? Bläddra igenom vårt urval av coola väskor, portföljer eller välj en sportig version som ryggsäck, gymväska eller sportväska. Hip belt bags eller läderfodral för mobiltelefoner för en yngre målgrupp ingår också i vårt sortiment. Stora varumärken litar på Giffits. Varför inte välja en kvalitetsväska från vårt varumärkessortiment? Vill du göra reklam på ett medvetet sätt? Då är våra hållbara tygväskor av förnybara naturfibrer det perfekta valet.
Tips: Beställ helt enkelt flera prover online att välja mellan och bestäm dig bekvämt för din favorit. Vi är övertygade om att tryckta väskor alltid är ett bra val för den perfekta reklampresenten.

Vilket reklamtryck passar dig?

Beskrivda väskor är det perfekta valet i två avseenden: de flesta väskor i vårt sortiment erbjuder dig flera reklamplatser i olika storlekar samtidigt. När det gäller jutesäckar eller papperspåsar kan du till och med använda båda sidorna för ditt reklambudskap. Vi ger dig nästan alltid fria händer. Vill du ha en cool look i svartvitt? Eller föredrar du en slående färgrik look? När du trycker din drömväska kan du välja mellan screentryck och transfertryck. I vissa fall är även tampontryck eller broderi möjligt. Vi visar dig gärna kortfattat fördelarna:

- Screentryck appliceras i enskilda lager. Detta innebär att framför allt stora motiv kan genomföras snabbt och kostnadseffektivt utan att du behöver avstå från riktig färgbriljans. Alltid ett bra val!
- Transfertryck lämpar sig särskilt bra för ljusa färger på mörka bakgrunder. Fina linjer och filigran bokstäver kan avbildas utan problem.
- Tampontryck uppnår ett utmärkt tryckresultat även på ojämna och strukturerade tryckytor. Den kostnadseffektiva och reptåliga varianten är idealisk för till exempel kylväskor.
- Broderi är den mest eleganta och högkvalitativa efterbehandlingstekniken. En bärbar datorväska med personligt broderi är svår att slå. Alltid en speciell gåva.

Är du fortfarande osäker på vilken tryckteknik som passar bäst för din logotyp? Ring gärna till oss och låt oss ge dig råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan. Vi ger dig gärna råd.

Individuell och personlig: Design av väskor enligt dina önskemål

Varför inte bli personlig för en gångs skull? Och utform ditt alldeles egna individuella reklamartiklar med vår hjälp. Inte bara exklusivt utformad enligt dina önskemål och idéer, utan också med bästa möjliga reklamsuccé! Vi erbjuder dig gärna ett individuellt, skräddarsytt koncept i stället för en artikel från början. Bestäm dig för en personlig väska, en skräddarsydd påse eller en ryggsäck i en form som passar dig. Eller har du mycket speciella färgönskemål? Vi kan göra nästan vad som helst möjligt. Låt oss tillsammans fundera på en speciell design. Vi ser fram emot din förfrågan!

Den rätta väskan för bästa reklameeffekt

Stark reklam är ingen tillfällighet. Ju mer sammanhängande kombinationen av företag, logotyp och reklamartiklar är, desto större blir effekten. Om du också vill trycka på ett imponerande sätt, läs då våra tips noggrant nu. För före varje perfekt reklampresent finns alltid den rätta idén:

- Företagets identitet
Bakom detta nyckelbegrepp ligger ditt företags identitet. Du behöver alltid ett igenkänningsvärde som stannar kvar i kundens minne. För oavsett var någon kommer i kontakt med ditt företag ska intrycket alltid vara konsekvent överallt. Detta är det enda sättet att lämna ett bestående intryck på kunden. Vårt tips: När du designar är det bäst att välja en färg från dina företagsfärger. Eller en färg som harmonierar särskilt bra med din logotyp.

- Vad vill du säga med din tryckta väska?
Innan du väljer rätt reklampresent ska du alltid tänka på vad exakt som ligger bakom ditt företag. Vad är viktigt för dig? Har ni redan en slogan? En företagsfilosofi? Välj dina reklampresenter för att matcha detta. Som ett ungt nystartat företag med fokus på hållbarhet bör du till exempel naturligt annonsera "grönt och rättvist" och på ett skickligt sätt visa upp ditt ekologiska tänkande. Det är troligare att du imponerar på seriösa affärskontakter med neutral design, medan coola dagspåsar kommer att ta hjärtat av en yngre målgrupp med storm. Välj smart. Är du fortfarande osäker på vilken väska som passar bäst för ditt företag? Våra specialister på reklamprodukter hjälper gärna till - ring oss bara.

- Var kommer din tryckta reklampåse att användas?
Oavsett om det är på mässor, evenemang, företagsfester eller andra evenemang är väskor välkomna reklamartiklar. Inte bara för att de är praktiska och nästan oumbärliga, utan också för att de visar ditt reklambudskap på ett framträdande sätt. Se till att i förväg fundera på var dina gåvor kommer att presenteras och hur de bäst kan sticka ut från konkurrenterna. Vi hjälper dig gärna att välja den perfekta väskan även här.

Skapa din väska hos GIFFITS

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Därför vill vi ge dig möjlighet att lära känna din vara i detalj innan du gör din beställning. Här är en kort översikt över de olika tjänster som vi erbjuder dig kostnadsfritt. Så att du alltid kan vara säker på din vara.

- Verktyg för logotyp: Här kan du i förväg testa hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på den utvalda väskan.
- Gratis grafisk tjänst: Vi erbjuder dig en första design av ditt föremål med logotyp utan kostnad.
- Provtjänst: För alla som är osäkra: varför inte välja olika prov och sedan fatta ett avslappnat beslut.
- Expressleverans: Vi tycker inte om snigelfart. Naturligtvis kan vi också göra det till ditt önskade datum.
- Personliga råd: Stark reklam står och faller med rätt råd. Våra experter på reklamprodukter svarar naturligtvis gärna på dina frågor per telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ dina väskor med logotyp

nu

Från urval till beställning: vi hjälper dig gärna på vägen till ditt perfekta reklamartiklar. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu eller gör en specifik förfrågan. Våra specialister på reklamprodukter ger dig gärna ett kostnadsfritt och icke-bindande erbjudande. Eller så kan du ringa oss. Personlig rådgivning är vår styrka. Tillsammans hittar vi din perfekta reklampelare. Vi ser redan fram emot ditt samtal eller din förfrågan.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.