Service

Gympapåse

Beräkna
Gympapåse
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck gymväska med logotyp

Väskor eller ryggsäckar var igår: Idag tar gymväskan marknaden för reklamprodukter med storm. Det är inte konstigt: den är inte bara praktisk utan också lätt att transportera tack vare sin vikt och sitt vikbara material. Gymväskan med din logotyp gör ett uttalande, särskilt med iögonfallande tryck, på mässor, på kontoret eller på utomhusfestivaler. På så sätt kommer din logotyp att få intresserade blickar varje gång tillbehöret används. Slutsats: Tack vare det stora reklamutrymmet ökar ryggsäckens lillebror kännedomen och populariteten som om den vore själv och därmed ditt företags reklameeffekt. Är gymväskor lämpliga som reklammaterial? Vi är säkra!

Varför är gymväskor idealiska reklamprodukter?

Tryckta gympapåsar med motiv är för närvarande en av de trendigaste reklampresenterna och dominerar vår gatubilden. Det finns många orsaker till detta: Om du inte har någon väska till hands efter att ha handlat hjälper den billiga väskan till. Kan du inte hitta ditt barns ryggsäck igen? Sportväskan är räddaren i nöden. Den fjäderlätta dragkedjeväskan med logotyp följer med dig på resor, fester och cykelturer. Den är den perfekta shoppingkompisen, tar med dig böckerna till skolan och plånboken till konserten. Din logotyp kommer att dra till sig uppmärksamhet varje gång du använder den. Och höjer din profil. Den moderna och praktiska följeslagaren bär din reklam ut i världen som om den vore självständig. På Giffits hittar du rätt reklamartiklar för varje tillfälle.

Den rätta designen för varje företag

Vill du skriva ut en träningsväska? Hos oss kan du enkelt hitta rätt modell för ditt företag. Vi erbjuder dig billiga dragkedjepåsar i många olika färger, material och utföranden. Klassisk bomull, robust plast, med en inner- eller ytterficka. Eller letar du kanske efter en miljövänlig version av ekologisk bomull? Då rekommenderar vi en väska gjord av förnybara råvaror. Vill du också medvetet marknadsföra ditt företag på detta sätt? Vi kan hjälpa dig med det. Stora varumärken förlitar sig också på Giffits. Välj till exempel en kvalitetsväska från vårt märkesprogram. Vi är säkra på att: få gymväskor tryckta och på så sätt säkerställa kundlojalitet.

Vi kan uppfylla nästan alla kunders önskemål och samarbeta med dig för att hitta den perfekta reklamprodukten. Vårt tips: Varför inte beställa flera prover online och få en egen uppfattning om din idealiska företagsambassadör.

Vilket reklamtryck passar dig?

En fin touch: Sportväskor har oftast en stor yta för ditt reklambudskap. Möjligheterna är nästan oändliga, oavsett om du vill trycka reklamplatsen i färg eller svartvitt, med en slogan, ett foto, ett motiv eller en logotyp. Olika trycktekniker är tillgängliga. För de flesta väskor kan du välja mellan screentryck och transfertryck. I vissa fall är det också möjligt att göra en efterbehandling med tampongtryck eller broderi.

- Screentryck är särskilt lämpligt om du vill placera en ljus logotyp på en mörk bakgrund. Resultatet är särskilt hållbart.
- Överföringstryck gör det möjligt för ljusare färger att lysa på mörka bakgrunder och kan också perfekt visa fina linjer och konturer. Det bästa valet för känsliga logotyper eller bokstäver.
- Broderi är ett mycket ädelt val. Du kan välja mellan upp till 15 färger samtidigt. Kontakta oss gärna.
- Tampongtryck är reptåligt, kostnadseffektivt och hållbart. Även ojämna och strukturerade ytor på gymväskan kan tryckas med din logotyp utan problem.

Är du osäker på vilken tryckteknik som passar bäst för din logotyp? Ring oss och låt oss ge dig råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan.

Inte helt oväntat: skräddarsy gymväskor

Vill du sticka ut från mängden av vanliga reklamartiklar? Med bästa möjliga marknadsföringssuccé? Inga problem: vi erbjuder dig ett individuellt, skräddarsytt koncept i stället för en produkt från början. Du kan till exempel välja en personlig träningsväska i en form som passar dig. Eller har du mycket speciella färgönskemål? Vi kan uppfylla nästan alla kunders önskemål. Låt oss tillsammans fundera på en speciell design. Vi ser fram emot din förfrågan!

Den rätta gymväskan för bästa reklameeffekt

Marknadsföringsspecialister känner till följande tankar. Vi rekommenderar att alla andra kunder läser följande tips noggrant. För att: stark reklam är ingen tillfällighet. Ju mer sammanhängande kombinationen av företag, logotyp och reklamartiklar är, desto större är effekten.

- Företagets identitet
Varje företag behöver en egen identitet. Ett igenkänningsvärde som stannar kvar i kundens minne. Ett uttalande som träffar rätt och tar kunden i handen. När du designar är det bäst att välja en färg från företagets färger. Eller en färg som harmonierar särskilt bra med din logotyp.

- Vad vill du säga med den tryckta gympapåsen?
Har du redan en slogan? Ett uttalande som understryker din företagsfilosofi. Du bör välja ett kampanjmaterial som passar ihop med detta. Enkel design med ett coolt etiketttryck passar ett ungt streetwearföretag, medan fitnesskedjan tydligt fokuserar på sport. Är du fortfarande osäker på vilken träningsväska som passar ditt företag? Våra specialister på reklamprodukter hjälper gärna till - ring oss bara.

- Vem ska ha på sig dragkedjeväskan?
Seriösa affärskontakter kommer troligen att imponera på dig med neutral design, medan en cool retroväska kommer att ta en ung målgrupps hjärtan med storm. Välj smart. Vi hjälper dig.

- Var kommer din tryckta reklampelare att användas?
Giveaways på sportevenemang eller coola giveaways på mässor - tänk på miljön där ditt reklamartiklar kommer att presenteras. Hur skiljer du dig från konkurrenterna? Ju mer du sticker ut från konkurrenterna, desto mer kommer du att uppmärksammas. Vi hjälper dig gärna att välja den perfekta träningsväskan här också.

Skapa din gymväska hos GIFFITS

För att säkerställa att du är 100 procent nöjd med ditt reklamartiklar erbjuder vi dig några sätt att lära känna ditt reklamartiklar innan du köper det

- Verktyg för logotyper: Prova på nätet hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan ser ut på gymväskan.
- Gratis grafisk service: Begär en första design av din produkt med logotyp utan kostnad.
- Provtjänst: Kan du inte bestämma dig? Vi skickar gärna olika prover i förväg för att underlätta ditt beslut.
- Expressleverans: Ibland måste saker och ting gå snabbt. Vi levererar på önskat datum.
- Personlig rådgivning: Våra experter på reklamprodukter svarar naturligtvis gärna på dina frågor per telefon. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ din träningsväska med logotyp nu

Från urvalet till beställningen: Vi hjälper dig gärna på vägen till din individuella träningsväska. Du är välkommen att bläddra igenom vårt omfattande sortiment eller göra en specifik förfrågan. Våra specialister på reklamprodukter ger dig gärna ett kostnadsfritt, icke-bindande erbjudande. Eller ring oss. Personlig rådgivning är vår styrka. Tillsammans hittar vi det perfekta reklamartiklet. Vi ser redan fram emot ditt samtal eller din förfrågan.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Gympapåse“