Service

Dryckesflaskor

Beräkna
Dryckesflaskor
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Kundomdömen i denna kategori.
 • Kund från Börslingen

  Produkten är inte densamma som de flaskor som levererades i förväg i december! Locket är glaserat, flaskhalsen är blank.

  Kund från Börslingen

  Tack så mycket för den snabba leveransen.

 • Kund från Börslingen

  Mycket bra kvalitet!

  Kund från Börslingen

  allt är bra

Din specialist för stark reklam.

Låt trycka dricksflaskor med din logotyp - ditt varumärke står i fokus med varje klunk

Häll bara i en drink, skruva fast den och släck törsten senare: Vi, du, dina kunder och alla människor i allmänhet behöver dricka mycket - vuxna rekommenderar i allmänhet minst två liter klar vätska per dag. Men det är inte så lätt, särskilt inte i kombination med en hektisk vardag eller när drickandet glöms bort på grund av stress och uppgifter som ska utföras. Varför är dryckesflaskor med logotyper ett så bra reklammedium? Hur kan dricksflaskor tryckas som reklampresenter? Vilka målgrupper är särskilt förtjusta i dricksflaskor med reklam och vilka är deras fördelar? Det ska vi berätta!

Varför är tryckta dryckesflaskor en så populär reklamgåva?

Av reklamartiklar intar dryckesflaskor inte en av de främsta platserna utan anledning alls. De är mycket användbara i vardagen och inte bara för sport eller friluftsäventyr - även om de är oumbärliga särskilt för dessa. Även på vägen, på jobbet och vid mindre ärenden är en speciellt fylld dricksflaska med en dryck enligt kundens val populärare än en ofta stor, skrymmande och kanske inte ens förslutningsbar flaska från handeln. Dessutom är dina kunder inte längre beroende av närmaste butik om de helt har glömt sin törstsläckare.
Det är då praktiskt om du som företag får en stark reklamnärvaro med varje klunk från dricksflaskan med logotyp - hos din kund såväl som hos hans medmänniskor, som naturligtvis också lägger märke till den tryckta dricksflaskan. Dryckesflaskan skapar automatiskt positiva varumärkesassociationer som en pålitlig och törstsläckande vardagskamrat som garanterar en tillräcklig mängd vätska under hela dagen och som samtidigt, tack vare sin förslutningsbarhet, enkla hantering och sitt robusta material, till och med kan överleva spännande äventyr eller regelbundna träningspass.
Inte att förglömma: Tryck på dryckesflaskor är så praktiskt eftersom flaskorna i sig själva erbjuder ett stort reklamutrymme. Det finns gott om utrymme för spektakulära logotyper, slogans som fastnar i minnet och märkesbokstäver. Tack vare vårt mångsidiga sortiment hittar du garanterat dryckesflaskor för tryck som passar ditt varumärke och dess målgrupp.

Vill du ha dryckesflaskor som en reklampresent? Dina fördelar hos GIFFITS i en överblick

1. Sortiment: Vi har dricksflaskor för reklam i olika färger, storlekar och utföranden. På så sätt förblir du flexibel, även om du oftare vill byta ut den tryckta dricksflaskan mot en annan modell.
2. Logoverktyg: Du kan få en överblick över hur grafiken, logotypen eller bokstäverna kommer att se ut på dryckesflaskan i förväg med vårt logoverktyg.
3. Gratis grafisk tjänst: Vi visar dig gärna en möjlig design för din egen märkesdryckflaska som reklamartikel utan kostnad.
4. När det måste gå fort: Du kan lita på och se fram emot vår expresstjänst. Detta är idealiskt om du behöver reklamartiklarna snabbt, till exempel på grund av ett PoS-evenemang eller en kommande mässa.
5. Personlig och individuell rådgivning: Våra experter på tryck och reklam tar sig gärna tid för dig. Du kan nå oss via e-post eller t.ex. genom att ringa vår hotline på 040 2788 201-0, där vi gärna ger dig specifik rådgivning om ditt projekt och lämpliga dryckesflaskemodeller för det.

Hur kan dricksflaskor tryckas som reklamartiklar?

Höginnovativa och beprövade processer som på ett smart sätt visar upp ditt varumärkes utstrålning. Vi använder olika processer för tryckta reklampresenter och dryckesflaskor.
Med hjälp av screentryck kan du få dryckesflaskan tryckt i en 360-graders process, eftersom själva flaskan roteras långsamt under tryckningen. Detta gör automatiskt märkta dryckesflaskor för företag till ett slående reklammedium, som också skickligt förmedlar ett större eller längre budskap. Processen lämpar sig också mycket väl för ljusa motiv på en mörk bakgrund.
Tampongtryck anses vara en kostnadseffektiv process, men på grund av den tidigare tillverkade silikonstämpeln är det inte möjligt att trycka runtomkring. Därför anses tampontryck vara ett bra alternativ för mindre logotyper och motiv eller sådana som man vill genomföra på ett vertikalt plan för dryckesflaskor, som alltid också är böjda.
Digitaltryck anses vara en modern, innovativ process som ger motiv och logotyper utstrålning och livslängd. Hög utskriftsupplösning och rika färger är starka argument. Vi ger dig gärna individuell rådgivning om hur och om ett digitalt tryck kan genomföras för respektive dricksflaska enligt dina önskemål.

Goda argument för tryckta dricksflaskor: Dina kunder kommer att uppskatta det!

Vill du ha tryckta dricksflaskor och ge dem till dina kunder som reklampresenter och/eller giveaways? De kommer att bli glada, för reklamflaskor är inte bara ett riktigt blickfång utan också en praktisk och hållbar allroundvara. Fördelarna med dricksflaskor med logotyp är uppenbara:
- strålande trycksaker lägger till ett spännande element till reklambaserade dryckesflaskor
- Dryckesflaskor är praktiska och behövs alltid, särskilt om din målgrupp är intresserad av utomhusäventyr och sport
- tryckta dryckesflaskor har en hållbar komponent, eftersom de inte kasseras, utan helt enkelt fylls på och återanvänds
- eftersom vi alla behöver dricka, och eftersom förseglingsbara, robusta dricksflaskor är extremt praktiska för detta ändamål, kommer du inte bara att nå sportentusiaster med detta tryckta reklamartiklar
- ett varierat utseende och olika modeller ger dig stor frihet i utformningen
Hos GIFFITS kan du nu låta trycka dryckesflaskor - och se fram emot ett mångsidigt reklamartiklar som kommer att följa dina kunder och potentiella kunder under lång tid och generera regelbundna visuella kontakter med ditt varumärke och ditt reklambudskap. Prova det med en gång!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.