Service

Flaskor av glas

Flaskor av glas
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Trycka en logotyp på glasflaskor

Föreställ dig ditt företags logotyp lysande på en elegant glasflaska - en reklamprodukt som inte bara ser snygg ut, utan också berättar en historia om hållbarhet och kvalitet. Glasflaskor med logotyp är mer än bara en trend på reklamproduktmarknaden - de är ett statement. I en värld där konsumenterna i allt högre grad prioriterar miljö och hälsa, erbjuder dessa glasflaskor en perfekt symbios av funktionalitet och ansvarsfull marknadsföring. Så varför är vattenflaskor av glas den perfekta presenten för ditt företag, och hur kan de ta ditt varumärke till nästa nivå? Låt oss dyka in i en värld där din varumärkesimage lyser med varje klunk och ditt budskap förstärks genom hållbara åtgärder.

Varför är glasflaskor det perfekta valet av reklamprodukt för ditt företag?

Glasflaskor med tryck som reklamartiklar har en rad fördelar som är viktiga både ur miljösynpunkt och ur marknadsföringssynpunkt. De är ett bevis på hållbarhet och miljömedvetenhet, eftersom deras återanvändbarhet och livslängd står i direkt kontrast till engångsflaskor av plast. Dessa egenskaper gör flaskor av borosilikatglas inte bara till en praktisk utan också till en miljövänlig presentreklam. De utgör också en utmärkt plattform för varumärkesprofilering. Den stora, släta ytan är idealisk för tryck av logotyper, slogans och individuella mönster i olika färger, som är minnesvärda och ökar varumärkeskännedomen. De är också säkra ur hälsosynpunkt eftersom de inte släpper ut några skadliga kemikalier i dryckerna, vilket gör dem särskilt populära bland hälsomedvetna kunder. Mångsidigheten hos dricksflaskor med lock som kan tryckas, både i användning och i design, gör det möjligt för företag att tilltala ett brett spektrum av målgrupper och kommunicera sitt varumärkesbudskap på ett elegant och effektivt sätt.

Hur mångsidiga är glasflaskor med tryck som reklamartiklar?

Glasflaskor med tryck, t.ex. screentryck, öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter som går långt utöver att bara bjuda på dryck. De är perfekta följeslagare i vardagen, oavsett om det är på kontoret, vid sport eller på resor. Den robusta och eleganta designen i borosilikatglas gör dem idealiska för mässor, företagsevenemang eller som en del av välkomstpaketet för nya medarbetare. De kan också integreras i hälso- och friskvårdskampanjer genom att användas som dricksflaskor för vatten eller hälsosamma juicer. Att de kan anpassas gör dem också till en attraktiv produkt för säsongsbetonade marknadsföringskampanjer, t.ex. som en del av ett set för sommarfitness. Dessutom erbjuder tryck på glasflaskor också möjligheter till kreativa reklamkampanjer inom detaljhandeln eller catering, genom att använda dem som exklusiva behållare för drycker i begränsad upplaga eller som en del av ett presentset med tema. Kort sagt, tryck på glasflaskor är inte bara praktiskt och miljövänligt, utan också ett mångsidigt verktyg i den moderna marknadsföringen av reklamprodukter.

Din väg till den perfekta reklamartikeln med Giffits

På Giffits fokuserar vi på att göra din beställningsprocess för hållbara och snygga reklamartiklar som t.ex. tryckta glasflaskor med din logotyp så enkel och effektiv som möjligt. Vårt omfattande utbud av tjänster följer dig från den första idén till förverkligandet av din anpassade reklamprodukt, vare sig det är med ett elegant tryck eller en exklusiv gravyr.Gratis grafikservice Gratis grafikservice: Låt kreativiteten hos våra designexperter vägleda dig. Vi utvecklar skräddarsydda designer för dig som betonar glasflaskornas elegans och funktionalitet och perfekt visar upp din logotyp.
Gratis Provservice: Se kvaliteten och det eleganta utseendet på våra glasflaskor med egna ögon. Begär ett prov innan du gör din slutliga beställning för att kontrollera kvaliteten på logotypen, oavsett om den är tryckt eller graverad.
Expressleverans Expressleverans: Lita på vår snabba och pålitliga leverans. Dina glasflaskor med tryckt eller graverad logotyp kommer att nå dig i tid för dina marknadsföringskampanjer och evenemang.
Personlig rådgivning Personlig rådgivning: Våra experter finns till hands för att svara på alla dina frågor om design och val av de perfekta glasflaskorna för dina reklamändamål.
Personlig rådgivning Med Giffits får du en smidig beställningsprocess och professionell support, oavsett om du väljer att trycka eller gravera glasflaskan eller någon annan reklamartikel.

Är du redo att trycka din nya reklamartikel?

Är du på väg att välja vilka glasflaskor med lock som ska tryckas eller vill du ha ytterligare råd? Tveka inte att kontakta oss. Oavsett om du använder vårt förfrågningsformulär eller ringer oss direkt på 040 2788 201-0 - vi finns här för dig. Våra erfarna experter kommer att vägleda dig varje steg på vägen för att säkerställa att din valda reklamprodukt inte bara uppfyller dina krav, utan också representerar ditt varumärke med hållbarhet och elegans. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa den perfekta glasflaskan för ditt företag.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Flaskor av glas“