Service

Pikétröjor

Beräkna
Pikétröjor
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck polotröjor med logotyp

00:00 / 00:00

Polotröjor med din logotyp är riktiga evergreens för varje garderob. Med den eleganta versionen av tröjan, oavsett om den är prydd med företagets logotyp, initialer eller klubbslogan, gör du en utmärkt figur när det gäller reklam. Ett högkvalitativt tryck på polotröjan drar genast ögonen till sig, en ljus färg blir ett blickfång och en trendig stil gör polotröjan till ett "it"-plagg. En hög krage, en knapplås och ett slitstarkt material är bara några av de egenskaper som gör polotröjan med din logotyp till en riktig reklamklassiker. Dra nytta av de omfattande alternativen hos GIFFITS nu och välj ditt perfekta tryckta reklamartiklar från vårt sortiment. Vi är övertygade om att utskrift av polotröjor alltid är rätt val för en perfekt reklampresent! Om du är osäker på vilken skjorta som passar ditt företag och dina kunder, är du välkommen att göra en förfrågan online eller ringa oss. Vi ser fram emot ditt samtal. Du kan nå vår hotline mellan måndag och fredag mellan 08:00 och 18:00 på 040 2788 201-0.

Varför är tryckta polotröjor idealiska reklamartiklar?

Polotröjor med din logotyp har varit en viktig del av vår modevärld i över 70 år. Visste du det? Ursprungligen användes skjortorna främst för polo och tennis. De tidigare sportkläderna är dock fortfarande ett populärt modealternativ till skjortor och blusar idag. Tack vare det slitstarka materialet används polotröjan också särskilt som arbetskläder i yrkeslivet. Det här är din chans till stark reklam! Skriv ut ditt meddelande eller din logotyp på detta klassiska reklamartiklar nu och säkerställ höga kontaktsiffror. Varje blick på det iögonfallande baksidetrycket eller den eleganta logotypen på bröstfickan på polotröjan ger dig full uppmärksamhet. Och bra reklam behöver inte alltid vara dyr: Hos oss får du ett perfekt resultat och utmärkt kvalitet till ett rimligt pris. Bläddra igenom vårt sortiment nu och välj din reklampresent bland över 150 polotröjor. Oavsett om det är som arbetskläder, mässoutfit, för företagets bowlingutflykt eller som julklapp. Dessa reklamartiklar blir också snabbt det gemensamma ansiktet för en demonstration. Yrkesgrupper som gastronomi, byggbranschen, hälsoklubbar eller idrottsklubbar har använt polotröjor som reklamartiklar i flera år. Är polotröjor tryckta med din logotyp idealiska reklamartiklar? Vi är säkra!

Polotröjor: Rätt design för varje företag!

Polotröjor med tryck: Alltid ett utmärkt val av reklamprodukter för alla tillfällen. I vårt omfattande sortiment erbjuder vi artiklar för kvinnor, män, barn och unisex-polotröjor för tryckning. Långärmad, kortärmad, med eller utan knäppning. Hos oss finns det inga önskemål som inte uppfylls! Behöver du ett särskilt urval av storlekar? Inga problem: från 104 för barn till 6XL för män, du hittar ett omfattande utbud av polostorlekar. Du kan också välja mellan välkända och populära märken. Beroende på användningsområde rekommenderar vi polotröjor av 100 procent bomull, ett blandat tyg eller till och med fuktreglerande funktionsmaterial. Ta en titt på vårt sortiment och låt dig inspireras. Behöver du dina reklamartiklar vid en viss tidpunkt eller så snabbt som möjligt? Kontakta våra experter på reklamprodukter med förtroende och låt dem ge dig råd om expressleverans eller leverans till önskat datum. Du kan också placera din företagslogotyp på polotröjan i förväg för att få ett första intryck av resultatet. Vårt logoverktyg gör det möjligt! Ett stort antal färger, mönster och ytbehandlingstekniker gör ditt reklamartiklar spännande och unikt. Kort sagt, det bästa valet för ett perfekt reklambudskap. Denna trendiga och fashionabla produkt bär ditt reklambudskap ut i världen som om den vore självständig. Hos GIFFITS hittar du rätt reklamartiklar för varje tillfälle. Utforma den nu!

Vilket reklamtryck passar dig?

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av reklamprodukter använder vi olika utvalda efterbehandlingstekniker för polotröjor. Välj din favoritmodell nu och bestäm dig för ett av de möjliga textiltrycken för ditt motiv. Om du har några frågor eller ytterligare önskemål är du välkommen att ringa oss. Du kan vanligtvis välja mellan screentryck och transfertryck, men för särskilt högkvalitativa reklampresenter rekommenderar vi broderi. Här visar vi hur du kan sätta din logotyp eller ditt motiv i rampljuset:

- Screentryck är särskilt lämpligt om du vill trycka en ljus logotyp på en mörk bakgrund. Resultatet är särskilt hållbart.
- Transfertryck är alltid rätt val om du vill trycka din polotröja med foton eller fotorealistiska bilder. Du kan välja mellan flera olika färger. Du får gärna ställa frågor. Alltid det bästa valet för filigran logotyper eller bokstäver.
- Broderi är det ädlaste alternativet: broderade bokstäver är ett tecken på kvalitet och smak. Vi erbjuder vanligtvis möjligheten att brodera upp till 100 cm² och fritt välja färger i upp till 15 färger samtidigt. Om du har ytterligare önskemål eller frågor om den broderade polon, är du välkommen att ringa oss.

Anpassad design: Anpassa polotröjor

Varför inte ge bort din skjorta som en gåva? På GIFFITS sticker du ut från mängden. Oberoende eller tillsammans med vårt designteam erbjuder vi dig möjligheten att skapa ett verkligt personligt och unikt föremål. Enligt dina önskemål och idéer! Med en egen tecknad bild, med ett speciellt typsnitt eller en mycket speciell färg. Vill du få en helt ny polotröja tryckt? Asymmetriskt? Med en mycket längre knäppning? Inga problem. Vi ser fram emot varje utmaning och gör även det omöjliga möjligt. Ring oss och prata med våra specialister på reklamprodukter. Vi tänker också gärna på din individuella tryckta specialdesign tillsammans med dig.

Dryck dina polotröjor hos GIFFITS

Vill du ha en kristallkula för att se in i framtiden? Finns inte? Hos GIFFITS kan du se hur dina polotröjor kommer att se ut med din företagslogotyp innan du beställer dem. Vi erbjuder en rad kostnadsfria tjänster för detta ändamål. Vi vill alltid att du ska vara 100 procent nöjd med din polo:

- Verktyg för logotyper: Se i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller ditt foto kommer att se ut på dina polotröjor. Den här tjänsten gör det möjligt.
- Gratis grafisk service: Gillar du inte överraskningar? Vi förstår! Det är därför vi erbjuder dig en kostnadsfri första design av ditt reklamartiklar som "trycks" med ett motiv.
- Beslutar du omedelbart? Vem vill ha det? Tack vare den praktiska provtjänsten skickar GIFFITS helt enkelt flera artiklar i förväg. Ett avslappnat urval är mycket roligare.
- Är nätet för opersonligt för dig? Inga problem! GIFFITS har ett stort team av utbildade experter på reklamprodukter som gärna tar hand om dina önskemål personligen

Beställ dina polotröjor med logotyp nu

Vill du ha perfekt reklam vid första anblicken? Och samtidigt sätta ditt företag i rampljuset och bli ihågkommet för länge sedan? Då är GIFFITS rätt ställe för dig! Vi tar dig i hand när som helst och skapar tillsammans med dig ditt perfekta reklamartiklar. Det är upp till dig om du först vill titta på vårt stora utbud av polotröjor eller om du föredrar en personlig konsultation. Bulkbeställning, provbeställning eller gratis offert: varje beställning har samma betydelse för oss! Ring oss! Tillsammans hittar vi det perfekta reklamartiklet. Vi ser redan fram emot ditt samtal eller din förfrågan.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Pikétröjor“