Service

Vinter

Vinter
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tips: Trycka reklamartiklar för vintern

När dagarna blir kortare och temperaturen sjunker är det dags att anpassa din marknadsföringsstrategi efter årstiden. I vår specialkomponerade kategori för vinterpromotionsartiklar hittar du allt du behöver för att effektivt visa upp ditt varumärke under den kalla årstiden. Från mysiga fleecefiltar och snygga mössor till praktiska termosmuggar - varje produkt erbjuder den perfekta kombinationen av användbarhet och synlighet. Oavsett om du vill visa uppskattning för dina anställda, stärka dina kundrelationer eller göra ett bestående intryck på evenemang, är våra vinterreklamgåvor utformade för att förvandla ditt varumärke till en källa av värme och komfort. Upptäck vårt breda utbud av vintergåvor nu, t.ex. våra hand- och väskvärmare. Låt dig inspireras av hur du kan använda den kalla årstiden för att presentera ditt varumärke på ett unikt sätt!

Vilka reklamartiklar för vintern erbjuder vi?

Under den kalla årstiden erbjuder vi ett urval av profilprodukter som inte bara är praktiska följeslagare i kylan, utan också effektiva ambassadörer för ditt varumärke. Mössor är inte bara en snygg accessoar som håller huvudet varmt, utan ger också en framträdande yta för din logotyp att synas för allmänheten. Handskar, både stickade och med pekskärm, skyddar dina kunders händer mot kyla och gör att de bokstavligen håller ditt varumärke i sina händer. Termomuggar och isolerade muggar är oumbärliga följeslagare för morgonkaffet eller teet och håller dryckerna varma samtidigt som din företagslogotyp förblir tydligt synlig. Halsdukar skyddar inte bara mot kyla, utan är också ett elegant sätt att representera ditt företag. Hand- och fickvärmare är små men effektiva gåvor som ger omedelbar värme och sprider ditt budskap. Fleecefiltar är perfekta för mysiga stunder hemma eller på kontoret och sätter ditt företag i rampljuset. Isskrapor är en annan oumbärlig reklamartikel för vintern. Dessa praktiska hjälpredor gör det lättare att ta bort is och snö från fordon och ger en utmärkt yta för ditt varumärke. Var och en av dessa presentartiklar kombinerar funktionalitet med effektiv reklam och ser till att ditt varumärke väcker varma tankar även under kalla dagar.

Vem passar reklamartiklar med tryck för vintern?

Reklamprodukter med vintertryck är ett mångsidigt verktyg för varumärkeslojalitet och kundvård som passar en mängd olika målgrupper. Företag som värdesätter sina anställda och kunder kommer att finna reklamgåvor som mössor, handskar, termosmuggar och isskrapor med tryck perfekta gåvor för att uttrycka uppskattning och samtidigt öka varumärkesexponeringen. Isskrapan, ett oumbärligt vinterredskap, erbjuder en praktisk och synlig reklamplats. För utbildningsinstitutioner och ideella organisationer är halsdukar och fleecefiltar perfekta sätt att främja en känsla av gemenskap och tillhörighet samtidigt som de representerar deras varumärke. Frilufts- och sportbutiker kan använda väsk- och handvärmare samt isolerade muggar för att stärka kundlojaliteten genom att erbjuda praktiska och användbara produkter för vinteraktiviteter. Arrangörer av vinterevenemang och marknader kan skapa unika och bestående minnen med dessa reklamartiklar, t.ex. användbara isskrapor. På det hela taget erbjuder tryckta vinterartiklar en fantastisk möjlighet att nå och imponera på ett brett spektrum av målgrupper genom att kombinera praktisk nytta med effektiv varumärkesexponering.

Vinterns reklamartiklar - snabbt och enkelt med Giffits

Njut av bekvämlighet och effektivitet när du beställer dina reklamprodukter för vintern med vårt omfattande servicepaket, som garanterar dig en sömlös process från den första idén till tryckningen av din reklampresent:
Verktyg för logotyper: Experimentera med olika designer och se hur din logotyp ser ut på produkter som mössor, halsdukar eller termosmuggar. Placera din företagslogotyp virtuellt för att få ett första intryck före utskrift.
Gratis grafikservice Gratis grafikservice: Dra nytta av expertisen hos våra designers, som kommer att skapa ett skräddarsytt koncept för dina vinterreklamartiklar som fleecefiltar eller handskar.
Gratis Provservice: Se själv den höga kvaliteten på våra vinterartiklar innan du lägger din beställning.
Expressleverans Expressleverans: Vi garanterar leverans i tid av dina personliga vinterartiklar, perfekt samordnade med dina marknadsföringskampanjer och säsongsbetonade evenemang.
Personlig rådgivning Personlig rådgivning: Våra expertrådgivare finns till hands för att svara på alla frågor du kan tänkas ha och hjälpa dig att göra din vinterreklamkampanj till en framgång.

Börja nu: Få dina vinterreklamartiklar tryckta med tryck!

Ta nästa steg och förvandla dina idéer till konkreta reklammedier. Beställ dina tryckta vinterartiklar nu och gör ett minnesvärt uttalande för ditt företag. Med vår expertis och en mängd olika trycktekniker är vi redo att förverkliga dina visioner med högsta kvalitet. Oavsett om det gäller vinterevenemang, företagsfester eller som en värmande gåva till dina kunder och anställda, väntar dina anpassade reklamartiklar på att sprida ditt budskap effektivt. Kontakta oss idag för att starta din beställning och väcka ditt varumärke till liv med våra högkvalitativa tryckta vinterreklamprodukter.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.