Service
Anpassade reklamartiklar

Har du någonsin tänkt att t.ex. skräddarsy din maskot eller en produkt i form av en reklamprodukt€ utnyttja det enorma kreativa spelrummet, vi erbjuder dig form, material, färg och funktionalitet.

Anlita gärna våra interna produktdesigners att arbeta åt dig. Ge oss dina specifikationer så utvecklar vi individuella lösningar för dig. Dina kunder och affärspartners kommer att registrera dessa unika reklammedium med särskild uppmärksamhet. Stärk din varaktighet och din image med en skräddarsydd reklamprodukt.

Vårt tvärvetenskapliga team av produktdesigners, reklamexperter och uppfyller gärna din speciella designönskan.

  • Har du redan konkreta idéer för dina reklamprodukt?
  • Eller vill du utarbeta ett gemensamt konceptet med oss?
  • Hur ser din tidsram ut?
  • Hur många exemplar behöver du?
  • Hur ser dina budgetramar ut?

Dessa frågor och nästa steg kommer vi att diskutera med dig personligen. Du kommer att bli förvånad, det finns olika möjligheter för att göra din individuella reklamprodukt och nästan alltid till attraktiva priser.

Vägen till den unika reklamprodukten

Om du befinner dig i skeendet för brainstorming, så sätter vi igång. Efter en genomgång eller ett möte, utvecklar vi ett anpassat koncept för reklamprodukter som vi presenterar för er. Om du redan har en mycket bestämd uppfattning, kommer vi omedelbart att kontrollera det tekniska genomförandet av detaljerna. Du får realistiska konstruktionsteckningar och 3-D visualiseringar som ger dig ett realistisk intryck av din reklamprodukt. Så får du trygghet, hur dina reklamartiklar ser ut i de använda materialen och utvalda färgerna. När dessa uppgifter publiceras, gör vi ett originalprov på din reklamprodukt. Ge oss detta 1:1 prov gratis, påbörjar vi produktionen.

Tillvägagångssätt
Vilka idéer surrar runt i ditt huvud? Ring oss på:

Hotline 0200 123 535

E-post: info@giffits.se

Förfrågan specialtillverkning

Även den individuella serieproduktionen av USB-minnet CUSTOM följer ett enkelt mönster.