Service

Sommar

Beräkna
Sommar
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck av reklamartiklar inför sommaren

Sommaren är den perfekta tiden att sätta ditt varumärke i centrum med tryckta reklamartiklar som solglasögon, parasoller, strandbollar och andra strandartiklar. Hos Giffits hittar du ett omfattande urval av presentreklam för de varmare månaderna som kommer att glädja dina kunder samtidigt som du effektivt visar upp ditt varumärke.

Solskyddsgåvor: effektivt UV-skydd och varumärkesprofilering?

Det stora utbudet av presentreklam med solskydd erbjuder inte bara skydd mot skadliga UV-strålar, utan fungerar också som effektiv reklamplats. Från trendiga solglasögon, som finns i olika utföranden, till användbara solhattar, parasoller och solkrämer, kan varje produkt anpassas med din företagslogotyp. Dessa produkter är idealiska för användning utomhus, på sommarevenemang eller som en del av ett semesterpaket, och garanterar alltid dina kunders säkerhet samtidigt som ditt varumärke syns.

Vilka tillfällen passar våra reklamartiklar för sommaren?

Våra reklamartiklar för sommaren, noggrant utvalda för att maximera nöje och engagemang, är perfekta för stranddagar, företagspicknickar och sommarevenemang. Förutom frisbees, badbollar och bomullshanddukar med tryck erbjuder vi även picknickfiltar och set som effektivt visar upp din logotyp. Dessa reklamprodukter är inte bara underhållande, utan också kraftfulla reklammedier. De är perfekta för att framställa ditt varumärke som aktivt och dynamiskt, skapa positiva kontakter och lämna bestående minnen hos dina målgrupper. Dessutom erbjuder vi en rad anpassade alternativ för att säkerställa att varje presentreklam uppfyller dina specifika marknadsföringsmål och förstärker reklamvärdet för varje artikel.

Hur kan kylväskor och strandväskor med tryck göra ditt varumärke till sommarens höjdpunkt?

Kylväskor med tryck är en viktig del av varje reklamstrategi för sommaren eftersom de kombinerar praktisk användning med effektiv reklam. De är perfekta för picknickar, strandbesök eller företagsevenemang och håller mat och dryck svala samtidigt som de visar upp ditt företags logotyp. Hållbarheten hos dessa reklamartiklar garanterar långsiktig synlighet för ditt varumärke. Dessutom erbjuder strandväskor, som också kan tryckas med din logotyp, extra utrymme för reklambudskap. De är inte bara användbara för ett besök på stranden, utan också en elegant accessoar som sätter ditt varumärke i rampljuset.

Skräddarsydda reklamprodukter från Giffits: kvalitet, personlighet och varumärkeskommunikation

På Giffits är vår högsta prioritet att se till att dina reklamartiklar uppfyller dina exakta krav. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa reklamprodukter, utan också ett brett utbud av personaliseringsalternativ. Detta inkluderar ett omfattande utbud av färger och möjligheten att trycka din företagslogotyp exakt och effektivt på produkterna. Dessutom erbjuder vi olika material och designer för att säkerställa att varje produkt perfekt matchar din varumärkesimage och kommunicerar ditt reklambudskap på bästa möjliga sätt.

Anpassade sommarprylar med logotyp: kreativ design hos Giffits

Vi erbjuder dig en mängd kostnadsfria tjänster för att se till att din reklamprodukt för sommaren matchar dina idéer perfekt. Se hur trycket av ditt företags logotyp på en rad sommarprylar verkligen kan öka dess genomslagskraft. Logotypverktyg: Se själv vilken effekt din logotyp har på våra sommarprodukter. Vi erbjuder transparens innan du köper.
Innan du köper Kostnadsfri designtjänst: Dra nytta av vårt erbjudande att skapa en första design för dina sommarkampanjartiklar utan kostnad. Provservice: Begär ett prov och testa olika färger och mönster för tryck på dina giveaways.
Expressleverans Expressleverans: Låt oss veta ditt önskade leveransdatum så levererar vi snabbt.
Expressleverans Expertråd: Våra specialister på reklamprodukter finns till hands för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Kontakta oss på 040 2788 201-0.

Beställ dina tryckta reklamartiklar till sommaren

Explorera vårt breda sortiment av reklamartiklar för sommaren och upplev själv vår utmärkta kundservice. Fördjupa dig i en värld av kreativa möjligheter för att visa upp ditt varumärke på bästa sätt under den soliga årstiden. Ta chansen att göra ett bestående intryck på dina kunder och upptäck produkter som inte bara är användbara utan också ambassadörer för ditt varumärke. Med Giffits vid din sida kommer nästa sommar garanterat att bli en fullständig succé.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.