Service

Solglasögon

Beräkna
Solglasögon
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Solglasögon med tryckta logotyper - soliga utsikter för din reklam

00:00 / 00:00

Ingen annan accessoar är så starkt förknippad med semester, sommar och sol som solglasögon. Så vad kan vara mer naturligt än att få ansiktena att glänsa med ett par solglasögon för reklam? Hos Giffits har du ett stort urval av billiga glasögon att välja mellan, som du kan anpassa med din logotyp, en slogan eller ett fräckt ordspråk. Börja här och få dina solglasögon tryckta, i högsta kvalitet, för mässor och evenemang, även i stora mängder.

Solglasögon som reklampresent - garanterat gott humör

Låter inte detta bekant för dig? Knappt har du solglasögonen på näsan förrän semesterstämningen infinner sig. Dessa mångsidiga glasögon är inte bara en modeaccessoar utan tjänar också ett praktiskt syfte. De skyddar säkert ögonen från skadligt UV-ljus och gör det trevligare att tillbringa tid i solen.
Om du beställer solglasögon som en reklampresent kommer du definitivt att bli ihågkommen av dina kunder. För det första har solglasögon en genomgående positiv konnotation som accessoar och är populära bland unga och gamla. Å andra sidan ger du bort en produkt med en konkret praktisk nytta.
I vår webbshop hittar du solglasögon i många olika utföranden. Välj helt enkelt den rätta för din marknadsföring, låt oss trycka den med din logotyp eller slogan och se till att din målgrupp alltid kommer ihåg dig.

Hur kan jag använda reklamsolglasögon på bästa sätt?

Solglasögon i reklam är perfekta för evenemang eller funktioner som äger rum vid havet eller i bergen. Till exempel är reklamsolglasögon idealiska för surfevenemang eller evenemang på stranden. Hotellägare kan tillhandahålla glasögonen till sina gäster, eller varumärkestillverkare kan dela ut dem i en reklampelare. Solglasögon med logotyptryck är också en idealisk give-away för bergsrestauranger, skidstugor och andra serveringsställen samt arrangörer i skidorter.
Naturligtvis kan du också dela ut dina tryckta solglasögon på mässor. Om du är en researrangör, hotelloperatör eller leverantör av utflykter och evenemang är solglasögonen också en praktisk och individuell reklampresent.

För vilka företag är solglasögon med märke lämpliga?

Solglasögon är så populära att denna accessoar passar alla företag som bokstavligen vill få solen att gå upp med sina kunder. Men naturligtvis är det fördelaktigt och reklameeffekten ännu större om ditt erbjudande, din produkt eller ditt varumärke har en direkt hänvisning till reklamartikeln.
Solglasögon för reklam är nästan ett måste för researrangörer, researrangörer eller bussbolag samt flygbolag. På samma sätt kan semesterregioner, hotellföretag eller campingoperatörer göra perfekt reklam med tryckta solglasögon. Om du själv är aktiv med ditt företag i en semesterregion är solglasögon som är personaliserade med din reklam ett bra tillfälle att dra till sig uppmärksamhet.

Låt din logotyp tryckas på solglasögon - dina möjligheter med Giffits

Vi trycker dina solglasögon med två beprövade metoder. Din logotyp trycks på solglasögonens bågar. Detta gör glasögonen till ett perfekt reklambärare på stranden, på mässan eller i vardagen.
Tampontryck är en så kallad "indirekt tryckprocess". Stämpeln, i det här fallet kallad "pad", är tillverkad av silikongummi och är särskilt elastisk. På så sätt kan även böjda former tryckas mycket enkelt. För att göra detta görs först en stencil med en folie och klistras sedan på stämpeln. Sedan appliceras bläcket med en pad. När folien avlägsnas finns din logotyp kvar på tinningen.
Om dina solglasögon är screentampongtryckta skapas också en stencil. Denna klistras fast på tinningen. Därefter rör sig den så kallade skrapan över stencilen med bläck och trycker in bläcket i den. Med screentampontryck kan man också förverkliga fin grafik.
Som ett alternativ till tryckprocessen är gravering möjlig för vissa glasögonmodeller. Gravering har fördelen att din logotyp eller text präglas i briljan. Detta skapar en mycket högkvalitativ effekt. Vilken variant som är tillgänglig visas bredvid varje produkt.

Varför ska jag beställa solglasögon som reklamartiklar från Giffits?

När du låter trycka solglasögon som reklampresenter hos Giffits drar du nytta av ett mycket stort urval av olika glasögon. Dessa solglasögon uppfyller inte bara ett reklamsyfte utan har också en stor praktisk nytta. Våra produkter har UV-filter och den nödvändiga linsernas kvalitet för att effektivt skydda dina kunders ögon med reklamsolglasögon!
Du får inte bara reklamprodukter av oss, utan du kan också dra nytta av andra tjänster. Vi erbjuder dig till exempel en mycket enkel beräkning som öppet och med ett klick informerar dig om kostnaderna för tryckning. När du har laddat upp din logotyp kan du också använda vår logotypförhandsgranskning och kontrollera hur din grafik kommer att se ut på templet.
Ytterligare ett plus: Vårt team står personligen till förfogande för att svara på alla frågor du kan ha om produkterna och tryckningen. På så sätt kan vi hjälpa dig med din beställning. Använd helt enkelt vårt kontaktformulär för att skicka in din förfrågan.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Solglasögon“