Service

Skrivbordsunderlägg

Beräkna
Skrivbordsunderlägg
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Skrivbordsunderlägg med logotyp

00:00 / 00:00

Se utskrift av skrivbordsunderlägg inte bara som ett sätt att uppgradera enkla kontorstillbehör, utan som ett strategiskt drag för att skapa en viktig del av moderna arbetsplatser. Dessa till synes enkla skrivbordsunderlägg är faktiskt oumbärliga, även på dagens pappersfattiga kontor. De fungerar inte bara som en bas för viktiga papper och anteckningar, utan också som en kreativ duk för dina tankar under telefonsamtal. Vårt urval av skrivbordsunderlägg, speciellt utformade för att tryckas med din företagslogotyp och ditt reklambudskap, kombinerar funktionalitet med estetisk design, skräddarsydda efter dina behov. Upptäck hur skrivbordsunderlägg med tryck inte bara berikar din arbetsdag, utan också sätter ditt varumärke i rampljuset varje dag som effektiva reklamgåvor.

Vilka målgrupper är skrivbordsunderlägg med tryck idealiska för?

Skrivbordsunderlägg med företagslogotyp är ett mångsidigt marknadsföringsverktyg som passar för en mängd olika målgrupper. De är särskilt värdefulla för företag i alla storlekar - från dynamiska nystartade företag som vill öka varumärkeskännedomen genom att trycka på dem, till etablerade företag som vill öka sin varumärkesnärvaro och lojalitet. Inom utbildningssektorn har de visat sig vara värdefulla som personliga inlärningshjälpmedel på universitet och skolor, där specifikt innehåll kan presenteras på varje ark. Frilansare och hemarbetare drar också nytta av dessa skrivbordsunderlägg eftersom de hjälper till att organisera och personifiera deras arbetsyta. Skrivbordsunderlägg i papper, läder eller plast är därför inte bara användbara kontorstillbehör, utan även effektiva reklamgåvor som främjar varumärkeslojalitet och passar alla som vill göra sin arbetsplats funktionell och representativ.

Hur kan skrivbordsunderlägg med tryck öka ditt varumärkes närvaro?

Bordsunderlägg med tryck, som ofta används som multifunktionella skrivunderlägg och kalendrar på skrivbordet, är ett effektivt reklamverktyg som ökar ditt varumärkes närvaro avsevärt. Genom att trycka din logotyp och ditt budskap i starka färger kan du förvandla skrivunderlagen till en ständigt synlig marknadsföringsresurs. När dessa färgglada tryckta dokument finns på skrivborden hos dina kunder och affärspartners ser du till att ditt varumärke ständigt är i fokus. Detta bidrar inte bara till att öka varumärkeskännedomen, utan stärker också kundlojaliteten. I dynamiska kontorsmiljöer, på hemmakontoret eller på utbildningsinstitutioner fyller dessa mångsidiga skrivbordsunderlägg flera funktioner: Förutom sin roll som praktiska skrivunderlägg och kalendrar fungerar de som subtila men effektiva reklammedier. De erbjuder den perfekta plattformen för att presentera ditt företags värderingar på ett tilltalande sätt med högkvalitativt färgtryck och lämna ett bestående intryck på din målgrupp.

Hur hittar du på ett effektivt sätt den perfekta reklamartikeln för ditt företag med Giffits?

På Giffits strävar vi efter att göra ditt köp av presentreklam så enkelt och smidigt som möjligt. Vår omfattande service följer dig från brainstorming till utskrift av ditt skrivbordsunderlägg.
Interaktivt logotypverktyg Interaktivt logotypverktyg: Se hur din logotyp kommer att se ut på våra produkter. Med vårt användarvänliga verktyg kan du testa design och virtuellt placera din logotyp på reklamartiklarna.
Kreativ grafik Kreativ grafikservice: Våra designers skapar skräddarsydda designer för att visa upp ditt varumärke med det perfekta avtrycket.
Tjänst Provtjänst: Kontrollera kvaliteten på våra skrivbordsunderlägg genom att begära ett prov innan du beställer.
Expressleverans Snabb expressleverans: Förlita dig på att vi levererar dina anpassade skrivbordsunderlägg för dina marknadsföringskampanjer och evenemang i tid.
Snabb leverans Personlig rådgivning: Våra experter finns till hands för att hjälpa dig att göra din reklamkampanj till en framgång.
Personlig rådgivning Upplev bekvämligheten med en enkel beställningsprocess för ditt reklammaterial och tryggheten med professionell support från Giffits.

Är du redo för din nya reklamprodukt?

Om du står i begrepp att välja ditt nya skrivbordsunderlägg eller behöver ytterligare råd är du välkommen att kontakta oss. Oavsett om du använder vårt förfrågningsformulär eller ringer oss direkt på 040 2788 201-0 - vi finns här för dig. Våra erfarna experter kommer att vara med dig varje steg på vägen för att säkerställa att din reklamprodukt inte bara uppfyller dina krav, utan också representerar ditt varumärke perfekt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa den perfekta reklamprodukten för ditt företag.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Skrivbordsunderlägg“