Service

Kulspetspenna

Beräkna
Kulspetspenna
Ämnen
Färger
Material
Kapaciteter
Datavolym
Storlekar
Design
Fyllning
*RRP: Rekommenderat pris
Kundomdömen i denna kategori.
 • Kund från Warmsen

  mycket högkvalitativa biros

  Kund från Baar

  Själva pennan är bra, bra för att skriva, lätt.

 • Kund från Wuppertal

  allt är felfritt - men utskriftsområdet är mycket begränsat för vår logotyp

  Kund från Wuppertal

  Pennorna ligger bra i handen och ser väldigt snygga ut. De är också mycket intressanta när det gäller priset.

Din specialist för stark reklam.

Kulspetspenna som reklamartikel

Bläckfläckar eller besvärlig vässning hör till det förflutna: Ta en titt i vår onlinebutik nu och välj en riktig reklamklassiker bland skrivinstrument: billiga kulspetspennor! Efter att ha förfinats med din logotyp är biros redo att ge sig ut på resa. Oavsett om det är som tankehjälp på ett möte eller för en snabb anteckning hemma, en snyggt designad biros med tryck av din logotyp är mycket i rörelse och drar till sig nyfikna blickar. De bästa förutsättningarna för att öka antalet kontakter och njuta av en växande varumärkeskännedom! Vi är säkra på att en billig biros med tryck alltid är rätt val.

Varför är billiga kulspetspennor idealiska
reklamartiklar?

Budgetkulspetspennor med företagslogotyp har alltid varit bland de mest populära reklamartiklarna. Det är inte så konstigt: knappast någon annan reklamartikel används så ofta och konstant under en längre tid. Flexibel att använda, alltid nära till hands, tillgänglig i olika färger och mönster - biros är den perfekta varumärkesambassadören för ditt företag. De praktiska kulspetspennorna får inte saknas i någon kontorslåda, behövs ständigt i hushållet, finns i alla handväskor och sist men inte minst även i bilen. Särskilt på mässor eller offentliga evenemang hör billiga kulspetspennor hemma som en giveaway i varje monter eller i fickorna på besökarna. Tryck din logotyp eller slogan på en kulspetspenna och bli positivt ihågkommen när den nya reklamartikeln blir en livräddare. Varje gång reklamartikeln används kommer ditt företags logotyp att dra blickarna till sig och ditt budskap kommer att föras ut i världen som genom ett trollslag. Få billiga kulspetspennor med tryck nu och säkra kundlojalitet!

Kulspetspennor: Rätt design för varje
företag!

Vi dikterar ingenting för dig: Oavsett om det är vridbiros, med tryckknapp eller med avtagbar kåpa - våra billiga reklampennor finns i en mängd olika utföranden, färger och material. Lättviktsplast, högkvalitativ metall, snygg kartong eller trä. Ofta kan du även välja mellan blå och svart refill på pennan. Vi sätter nästan inga gränser för dig när det gäller att välja den perfekta birospennan. Arbetar din kund på ett hippt startup-företag? Välj då en biro med hållbart pappersskaft. Affärspartners kommer att uppskatta en elegant biros i metall. Och en yngre publik kan du imponera på med en biro i starka färger och med en integrerad stylus för en smartphone eller surfplatta. Är du fortfarande osäker på vilken billig biro som passar ditt företag? Vi ger dig gärna råd om material, hållbarhet och design. Naturligtvis är expressleveranser av spridningsartikeln inte heller något problem för oss. Ring oss bara!

Vilket reklamtryck passar dig?

Vill du trycka på kulspetspennor? Hitta rätt reklamprodukt för ditt företag hos Giffits och bestäm dig för en av de möjliga efterbehandlingsteknikerna. Varje biros erbjuder olika alternativ för att presentera din företagslogotyp. För de flesta modeller i vår onlinebutik kan du välja mellan screentryck och tampongtryck. På många billiga kulspetspennor är det naturligtvis också möjligt att göra en högkvalitativ gravyr. Vi förklarar gärna kortfattat fördelarna med de olika tryckteknikerna:


Gravyr - Gravyr samt spegellasergravyr är den mest högkvalitativa och eleganta trycktekniken, som är oöverträffad i sin hållbarhet. Det ger mycket långvariga, extremt hållbara och glansiga logotyper på dina biros, vilket naturligtvis ger stark reklam för ditt företag!
Screentryck - Screentryck är särskilt lämpligt om du vill trycka ljusa logotyper på en mörk bakgrund. Det gör att även större tryck som t.ex. ett adressblock på birosens cylinder blir en succé. Färgglada logotyper, färggradienter eller fotomotiv är också möjliga på pennorna. Vänligen kontakta oss utan förpliktelser.
- Tampongtryck ger mycket hållbara och reptåliga logotyper på biros. Tack vare denna tryckteknik kan sidorna eller klämman på biros också tryckas med mindre motiv utan problem.

Skräddarsydd design: Anpassa billiga kulspetspennor

Tänker du alltid utanför boxen? Sticker du ut från mängden och älskar innovation och individualism? Prova då vår biros-konfigurator nu. Färg, funktioner, refill - sätt ihop din perfekta reklambiros själv i bara några steg och på nolltid. Du ser slutresultatet vid första anblicken och kan beställa din reklamartikel med bara ett klick. Låter det inte tillräckligt ovanligt för dig? Då tillverkar vi också gärna din personliga engångsartikel helt enligt dina önskemål och idéer. Ring oss bara och prata med våra specialister på reklamprodukter. Vi kommer också gärna att fundera på din individuellt tryckta skräddarsydda produkt tillsammans.

Tryck billiga kulspetspennor hos Giffits

På Giffits tar du redan i förväg en titt in i framtiden. Det är därför vi erbjuder dig olika tjänster på vår webbplats så att du i förväg vet hur dina biros kommer att se ut senare med din företagslogotyp. Kostnadsfritt, naturligtvis! För vi vill alltid att du ska vara 100 procent nöjd med din tryckta presentreklam:


Logoverktyg - Logotypverktyg: Testa online hur din logotyp, motiv eller slogan ser ut på biograferna.
- Gratis grafikservice: Gillar du inte överraskningar? Vi erbjuder dig en kostnadsfri första design av din reklamartikel med motiv.
Provservice - Provservice: Gillar du inte snabba beslut? Det förstår vi! Vår praktiska provtjänst skickar dig flera reklampennor att välja mellan i förväg. Ta det lugnt och välj din favorit.
- Expressleverans: Ibland måste saker bara gå snabbare. Vi levererar också gärna din beställning på det datum du väljer.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Är online för opersonligt för dig? Våra experter på reklamprodukter hjälper dig naturligtvis gärna med alla dina frågor om reklampennor via telefon. Du når vår hotline på 040 2788 201-0.

Beställ billiga kulspetspennor med logotyp nu

Från urval till beställning: Säkerställ ett imponerande visitkort för ditt företag med de billiga kulspetspennorna. Vi hjälper dig gärna på vägen till en tryckt presentreklam. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu eller skicka oss en specifik förfrågan. Våra specialister på reklamprodukter ger dig en kostnadsfri och icke-bindande offert. Även från en liten mängd och till ett rimligt pris. Har vi lyckats inspirera dig? Ring oss då gärna. Tillsammans hittar vi din perfekta biros. Vi ser redan fram emot ditt samtal eller din förfrågan online. Tryck kulspetspennor nu och inspirera dina kunder.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.