Service

Kulspetspenna

Kulspetspenna
Ämnen
Färger
Material
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Kundomdömen i denna kategori.
 • Kund från Beckum

  Som redan beklagats var en stor del av pennorna repade! Kvittningsmaterialet skickades till ditt företag, men klagomålet löstes

  Kund från Beckum

  Vi kände redan till produkten, så vi beställde den igen.

 • Kund från Bremen

  Mycket bra kvalitet.

  Kund från Thierhaupten

  Pennan ligger mycket bra i handen och skriver rent och fint. Påfyllningarna räcker också länge. Vi är mycket nöjda och har därför beställt dessa pennor för andra gången. Vi gör det gärna igen och igen!

Din specialist för stark reklam.

Råd: Skriva ut en biro med en logotyp

Nu är det slut med bläckfläckar och krånglig vässning: Ta en titt på vår onlinebutik nu och välj en riktig reklamklassiker bland skrivinstrument: prisvärda kulspetspennor! Efter att ha försetts med din logotyp är biros redo att ge sig ut på en resa. Oavsett om det är som tankehjälp på ett möte eller för en snabb anteckning hemma, en snyggt designad biros med tryck av din logotyp är ofta i rörelse och drar till sig nyfikna blickar. De bästa förutsättningarna för att öka kontaktsiffrorna och njuta av en växande varumärkeskännedom! Vi är övertygade om att det alltid är rätt att låta trycka billiga kulspetspennor.

Varför är billiga kulspetspennor idealiska
reklamartiklar

?

Favorabla kulspetspennor med företagslogotyp har alltid varit bland de mest populära reklamartiklarna. Det är inte så konstigt: knappast någon annan reklamartikel används så ofta och konstant under en längre tid. Flexibel att använda, alltid till hands, tillgänglig i olika färger och mönster - biros är den perfekta varumärkesambassadören för ditt företag. De praktiska kulspetspennorna är ett måste i varje kontorslåda, behövs ständigt i hushållet, finns i varje handväska och sist men inte minst i bilen. Särskilt på mässor eller offentliga evenemang är billiga kulspetspennor en bra giveaway i varje monter eller i fickorna på besökarna. Tryck din logotyp eller slogan på en kulspetspenna och gör ett positivt intryck när den nya reklamartikeln blir en livräddare. Varje gång reklamartikeln används kommer ditt företags logotyp att synas och ditt budskap kommer ut i världen som genom ett trollslag. Låt trycka billiga kulspetspennor nu och säkra kundlojaliteten!

Kulspetspennor: Rätt design för varje
företag!

Vi säger inte åt dig vad du ska göra: Oavsett om det är en vridbar biros, med tryckknapp eller med avtagbar hylsa - våra billiga reklampennor finns i en mängd olika utföranden, färger och material. Lättviktsplast, högkvalitativ metall, snygg kartong eller trä. Ofta kan du även välja mellan blå och svarta refiller för ditt skrivinstrument. Vi sätter nästan inga gränser för dig när det gäller att välja den perfekta biropen. Arbetar din kund på ett hippt startup-företag? Välj då en biro med en hållbar pappershylsa. Affärspartners kommer att uppskatta en elegant biros i metall. Och du kan inspirera en yngre publik med en biro i starka färger och med en integrerad touchpenna för smartphones eller surfplattor. Är du fortfarande osäker på vilken billig biro som är rätt för ditt företag? Vi ger dig gärna råd om material, hållbarhet och design. Naturligtvis är expressleverans av reklamartikeln inte heller något problem för oss. Ring oss bara!

Vilket reklamtryck passar dig?

Vill du trycka på kulspetspennor? Hitta rätt reklamartikel för ditt företag hos Giffits och bestäm dig för en av de möjliga efterbehandlingsteknikerna. Varje biros erbjuder olika alternativ för att presentera din företagslogotyp. För de flesta modeller i vår onlinebutik kan du välja mellan screentryck och tampongtryck. Naturligtvis är det också möjligt att göra en högkvalitativ gravyr på många billiga kulspetspennor. Vi skulle vilja ta tillfället i akt att kort förklara fördelarna med de olika tryckteknikerna:


Gravyr - Gravyr samt spegellasergravyr är den mest högkvalitativa och eleganta trycktekniken, som är oöverträffad i sin hållbarhet. Det garanterar mycket långvariga, extremt hållbara och glänsande logotyper på dina biros, vilket naturligtvis ger stark reklam för ditt företag!
Screentryck - Screentryck är särskilt lämpligt om du vill trycka ljusa logotyper på en mörk bakgrund. Detta gör det också möjligt att trycka större logotyper som t.ex. ett adressblock på birosens cylinder. Färgglada logotyper, färggradienter eller fotomotiv är också möjliga på skrivinstrumenten. Vänligen kontakta oss utan förpliktelser.
- Tampongtryck ger mycket hållbara och reptåliga logotyper på kulspetspennor. Tack vare denna tryckteknik kan även sidorna eller klippet på biros enkelt tryckas med mindre motiv.

Skräddarsydd produktion: Anpassa din billiga kulspetspenna

Tänker du alltid utanför boxen? Står du ut från mängden och älskar innovation och individualism? Prova då vår biros-konfigurator nu. Färg, funktioner, refill - sätt ihop din perfekta reklambiros i bara några steg och på nolltid. Du kan se slutresultatet vid första anblicken och beställa din reklamartikel med bara ett klick. Låter det inte tillräckligt ovanligt för dig? Då tillverkar vi gärna din personliga engångsartikel enligt dina önskemål och idéer. Ring oss bara och prata med våra reklamproduktspecialister. Vi kommer också gärna att fundera på din skräddarsydda tryckta specialdesign tillsammans.

Tryck billiga kulspetspennor hos Giffits

På Giffits kan du ta en titt på framtiden i förväg. Det är därför vi erbjuder dig olika tjänster på vår webbplats så att du i förväg vet hur dina biros kommer att se ut med din företagslogotyp. Kostnadsfritt, naturligtvis! För vi vill att du alltid ska vara 100 procent nöjd med din tryckta presentreklam:


Logoverktyg - Logotypverktyg: Testa online hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på biograferna.

- Gratis grafikservice: Gillar du inte överraskningar? Vi erbjuder dig en kostnadsfri första design av din reklamartikel med motiv.

- Provservice: Gillar du inte snabba beslut? Vi förstår! Vår praktiska provtjänst skickar dig flera reklampennor att välja mellan i förväg. Välj din favorit med fullständig sinnesro.
- Expressleverans: Ibland måste det bara gå snabbare. Vi levererar gärna din beställning till dig på önskat datum.
Expressleverans - Personlig rådgivning: Är online för opersonligt för dig? Våra experter på reklamprodukter svarar gärna på alla dina frågor om reklampennor via telefon. Du når vår hotline på 040 2788 201-0.

Beställ billiga kulspetspennor med logotyp nu

Från urval till beställning: se till att du har ett imponerande visitkort för ditt företag med en billig biros. Vi hjälper dig gärna på vägen till en tryckt presentreklam. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu eller skicka oss en specifik förfrågan. Våra specialister på reklamprodukter ger dig en kostnadsfri offert utan förpliktelser. Även för små kvantiteter och till ett rimligt pris. Har vi lyckats inspirera dig? Ring oss då gärna. Tillsammans hittar vi din perfekta biros. Vi ser fram emot ditt samtal eller din förfrågan online. Tryck kulspetspennor nu och inspirera dina kunder.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.