Service

Powerbanks

Beräkna
Powerbanks
Ämnen
Färger
Kapaciteter
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Powerbanks med tryckta logotyper

00:00 / 00:00

Powerbanks med logotyper tar marknaden för reklamprodukter med storm och är för närvarande en av de mest effektiva reklamprodukterna. Varför är dessa reservbatterier så lämpliga som reklampresent? Det finns många orsaker till detta: I en tid av smartphones, surfplattor och co är dessa enheter värdefulla följeslagare. Varje gång de används gör din logotyp en storartad entré. Det finns knappast något annat reklamartiklar som används så ofta och under så lång tid. Är powerbanks med ditt företags logotyp värdefulla som reklamprodukter? Vi kan bara svara på denna fråga med ett rungande "ja"!

Varför är powerbanks idealiska reklamprodukter?

Powerbanks med företagets logotyp har blivit en av de mest populära reklamartiklarna. Det är inte så konstigt, eftersom de är mycket praktiska. När batteriet i din smartphone, surfplatta, digitalkamera eller MP3-spelare tar slut och det inte finns någon laddare inom räckhåll? Ett externt batteri kan vara en livräddare. Anslut den helt enkelt via USB-kabeln och ladda powerbanken.
Det som är så praktiskt används ofta. Den framträdande logotypen är ett blickfång varje gång den används. Ökade kontaktnummer är en framgång. Dessutom är användaren tacksam mot ditt företag varje gång han eller hon laddar. Så: låt trycka powerbanks och säkerställ kundlojalitet!

Den rätta designen för varje företag

Vill du få powerbanks tryckta? Hitta den rätta reklampresenten för ditt företag på Giffits! Vi erbjuder laddningsstationer i alla former och färger. Fyrkantiga eller runda, avlånga eller fyrkantiga, i smartphone-design eller läppstiftslook. Futuristiskt eller klassiskt, diskret eller uppseendeväckande. Vi kan uppfylla nästan alla kunders önskemål. Vilka material används för våra powerbanks? De olika modellerna kan fås i slät eller mjuk plast, aluminium eller metall. Vårt tips: Beställ flera prover för att få en uppfattning om olika reklamartiklar i förväg. På så sätt kan du enkelt hitta den perfekta företagsambassadören!

Utskrift på power banks: Vilka alternativ finns det när det gäller reklamtryck?

Powerbanks erbjuder mycket utrymme för din logotyp. Reservbatterierna används ju ofta. Varje gång får ditt företags logotyp intresserade blickar. En viktig anledning till varför powerbanks är så effektiva varumärkesambassadörer. För de flesta enheter i vårt sortiment kan du välja mellan screentryck och digitaltryck som tryckteknik:

- Screentryck är särskilt lämpligt om du vill skriva ut en ljus logotyp på en mörk bakgrund under lång tid. Det är bara att fråga utan förpliktelser!
- Digitaltryck är särskilt billigt och snabbt att genomföra för mindre upplagor. Resultatet: lång hållbarhet och lysande färgmättnad. Även mycket känsliga utskrifter och fotorealistiska bilder är inga problem.
- Gravyr är förmodligen det mest ädla valet. Denna finish håller för evigt och förmedlar högt värde och kvalitet.
- Lasergravyr i spegel är ännu mer iögonfallande. Här återspeglar graveringen på ett ädelt sätt. Det drar till sig ännu mer uppmärksamhet.

Vill du veta vilket tryck som passar bäst för din logotyp? Det är bara att ringa oss för att få råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan.

Anpassad: Din logotyp som en powerbank

Det säkraste sättet att sticka ut från konkurrenterna: vår skräddarsydda Power Bank! Här utformar vi formen på din powerbank helt individuellt enligt dina specifikationer. Vad sägs om din logotyp eller en produkt från ditt sortiment? Berätta för oss om dina idéer för din helt unika reklam! Vi ser fram emot att genomföra dina önskemål. Naturligtvis ger vi dig också gärna råd om du ännu inte har några konkreta idéer om en specialtillverkad produkt. Våra specialister på reklamprodukter ser fram emot ditt samtal!

Vilka nätaggregat passar till vilka smartphones?

Goda nyheter: I princip är alla power banks kompatibla med alla smartphones. En USB-kabel med USB- och mikro-USB-anslutning ingår nästan alltid. Den kan användas för att ansluta och ladda mobilbatterierna. I vissa modeller kan även en iPhone-anslutning integreras, fråga oss! Naturligtvis kan iPhone-användare också använda strömförsörjningen utan denna kabel. Motsvarande kablar ingår i leveransen av smarttelefonen. Smartphones och surfplattor kan i regel laddas minst en gång, och beroende på kapaciteten kan de i de flesta fall laddas betydligt oftare. Detta anges genom kapaciteten i mAh. Termen milliamperetimmar döljer sig bakom förkortningen. Ju högre värde, desto mer energi innehåller den. Vi erbjuder modeller med kapacitet från 1 500 till 12 000 mAh. För orientering: nuvarande smartphone-batterier rymmer mellan 2 000 och 4 000 mAh.

Den rätta powerbanken för bästa reklameeffekt!

Marknadsexperter känner till följande punkter. Vi rekommenderar att alla andra kunder läser följande rekommendationer noggrant. För stark reklam är ingen tillfällighet. Ju mer sammanhängande kombinationen av företag, logotyp och reklamartiklar är, desto större är effekten. Vill du skriva ut på ett imponerande sätt? Utnyttja reklamen för ditt objekt fullt ut med våra förslag!

- Vem är du?
Nyckelordet här är företagsidentitet. Bakom denna tekniska term ligger företagets identitet. Varhelst någon kommer i kontakt med ditt företag ska du alltid se enhetlig ut. På så sätt skapas en bild i kundens huvud. När du utformar en design, välj en färg från företagets färger. Eller en färg som visar företagets färger väl i logotypen.
- Vad vill du säga med din powerbank?
Alla företag har en filosofi. Detta sammanfattas ofta i en slogan. Större företag har också så kallade varumärkesvärden. Det är tre till fem attribut som beskriver vad företaget står för. Helst ska dessa värderingar återspeglas i allt som rör företaget. Detta gäller naturligtvis även reklamgåvor.
- Till vem vill du vända dig med din powerbank?
Målgruppen är en viktig aspekt när du väljer powerbank. Om du till exempel vill tilltala unga människor kommer ljusa färger säkert att gå hem hos dem. Vill du behaga seriösa affärskontakter? Här är det bättre att skriva ut i mer neutrala färger.
- Var kommer din powerbank att användas?
Tänk på den miljö som din powerbank kommer att användas i. Kommer det till exempel att finnas promotorer som kommer att säga några ord om det? Kommer reklamartiklarna att överlämnas personligen av de anställda? Måste ditt reklamartiklar sticka ut visuellt från konkurrenterna?
- Hur skiljer du dig från konkurrenterna?
Inspirera dina kunder med unikhet! En harmonisk kombination av en speciell design och ett tydligt reklambudskap ger alltid stora ögon. Ta vid behov reda på vad dina konkurrenter annonserar med. Ju mer du sticker ut från konkurrenterna, desto mer kommer du att sticka ut.

Beställ din powerbank med logotyp nu

Vi vill att du ska vara 100 % nöjd med din powerbank. Därför erbjuder vi dig olika sätt att lära känna din produkt innan du köper den.

- Verktyg för logotyper: Prova hur ditt företags logotyp ser ut på powerbanken.
- Gratis grafisk service: Be om en individuell design för ditt objekt utan kostnad.
- Exempel på service: Vill du hålla varan i handen innan du köper den? Vi skickar gärna olika prover till dig!
- Personlig rådgivning: Våra rådgivare hjälper dig naturligtvis gärna via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser fram emot ditt samtal!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Powerbanks“