Service

Plastkoppar

Beräkna
Plastkoppar
Ämnen
Färger
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Trycka plastmuggar med en logotyp

00:00 / 00:00

Oavsett om det är för en uppiggande kaffe på väg till jobbet eller som en oumbärlig följeslagare för en avslappnad picknick i parken - plastmuggar med tryck visar sig vara verkliga allroundprodukter i världen av reklamprodukter. Mångsidiga och alltid ett blickfång, erbjuder de en utmärkt plattform för att få ditt varumärke omtalat. Med personliga återanvändbara muggar gör du inte bara ett miljömedvetet uttalande, utan också ett tydligt tecken på din varumärkesidentitet. I den här guiden kommer du att upptäcka de många användningsmöjligheterna för återanvändbara muggar med din personliga logotyp och lära dig hur dessa praktiska vardagshjälpmedel kan bidra till att öka din varumärkeskännedom. Låt dig inspireras av hur du effektivt och kreativt kan presentera ditt reklambudskap med tryckta dryckesmuggar och lämna ett bestående intryck på din målgrupp.

Vilka typer av plastmuggar med tryck finns tillgängliga

Den rätta återanvändbara muggen för varje kampanj. Vi erbjuder ett stort urval av olika plastmuggar för tryck. Från klassiska kaffemuggar till robusta återanvändbara muggar - vi har den perfekta muggen för varje tillfälle. Våra drickmuggar är idealiska för utomhusevenemang eller funktioner eller som ett elegant tillskott till ditt kontor och är en riktig publikdragare. Varje typ av mugg erbjuder unika möjligheter att integrera ditt varumärke i vardagen för din målgrupp. Med anpassade motiv och högkvalitativa trycktekniker kan du förvandla detta vardagliga föremål till ett effektivt reklammedium som förmedlar ditt reklambudskap.

Möjliga användningsområden för plastmuggar med tryck

De möjliga användningsområdena för plastmuggar med tryck är lika varierande som dina reklamsyften. Dryckesmuggar är perfekta för företagsevenemang, där de inte bara serverar drycker utan också presenterar ditt varumärke. På mässor och konferenser fungerar de som praktiska och iögonfallande reklammedier som placerar ditt budskap direkt i händerna på potentiella kunder. Inom cateringbranschen kan återanvändbara muggar användas som en del av ett hållbart koncept för att betona varumärkets miljömedvetenhet. Festivalmuggar är också en utmärkt möjlighet att nå en bred målgrupp vid publika evenemang som sportevenemang eller festivaler. Inte att förglömma är kaffemuggar i plast också en populär presentreklam i kontorsvardagen, eftersom de används dagligen och därmed skapar ett bestående minne av ditt varumärke. Kort sagt, plastmuggar med tryck är ett effektivt sätt att sprida ditt reklambudskap i olika sammanhang och lämna ett bestående intryck.

Vilka är fördelarna med plastmuggar med tryck?

Plastmuggar med tryck är ett effektivt verktyg i din marknadsföringsstrategi och det av goda skäl. Deras hållbarhet säkerställer att ditt reklambudskap förblir närvarande under en lång tidsperiod. Till skillnad från engångsmuggar, som snabbt kan slängas, används dessa muggar ofta dagligen, oavsett om det är på kontoret, hemma eller på evenemang, och håller därmed ditt varumärke i folks medvetande. Hög synlighet är en annan viktig fördel. En väldesignad plastmugg med tryck väcker uppmärksamhet och ger långtgående varumärkesexponering. De är också kostnadseffektiva att producera, särskilt i större kvantiteter, vilket gör dem till ett ekonomiskt attraktivt alternativ för marknadsföringskampanjer av alla storlekar. Denna kombination av hållbarhet, synlighet och kostnadseffektivitet gör återanvändbara muggar med tryck till en oslagbar reklamartikel som erbjuder både praktiska fördelar och en bestående reklamverkan.

Vilka tryckprocesser för plastmuggar som reklamartiklar?

Du har bestämt dig för en mugg, bra. När du utformar din nya reklamartikel finns det olika högkvalitativa tryckmetoder tillgängliga för att säkerställa att din logotyp och dina färger visas till sin bästa fördel.
Digitala tryck Digitaltryck är idealiskt för komplexa och färgstarka mönster eftersom det erbjuder en hög detaljnivå och ett brett utbud av färger. Denna process är särskilt lämplig för mindre upplagor och möjliggör snabb och flexibel produktion.
Screentryck Screentryck, å andra sidan, är det perfekta valet för större kvantiteter och kännetecknas av sin hållbarhet och reptålighet. Screentryck är särskilt effektivt för enfärgade eller flerfärgade mönster med färre detaljer.
För För exakt och detaljerad grafik på oregelbundna eller böjda ytor är tampongtryck oslagbart. Med denna process kan logotyper och text tryckas exakt och tydligt, även på små eller svårtryckta ytor. Var och en av dessa tryckprocesser har sina specifika fördelar och kan väljas beroende på designkrav och kvantitet för att effektivt och attraktivt presentera ditt reklambudskap på returmuggar.

Beställ bekvämt med Giffits: reklamartiklar snabbt och enkelt

Vårt omfattande servicepaket garanterar en smidig process från idé till tryck av reklamartikeln: -Verktyg för logotyp: Testa olika designer och placera din logotyp virtuellt på de återanvändbara muggarna.
Gratis grafikservice -Gratis grafikservice: Dra nytta av expertisen hos våra designers, som kommer att skapa ett skräddarsytt koncept för dina plastmuggar.
Gratis -Provservice: Se kvaliteten på våra återanvändbara muggar själv innan du gör din beställning.
Expressleverans -Expressleverans: Vi garanterar punktlig leverans av dina personliga plastmuggar, perfekt anpassade till dina marknadsföringskampanjer och evenemang.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Våra expertrådgivare finns till hands för att svara på alla frågor och göra din reklamkampanj till en framgång.

Börja nu: få dina plastmuggar tryckta hos Giffits

Ta chansen att visa upp ditt varumärke med plastmuggar med tryck från Giffits. Oavsett om det är för ditt dagliga kaffe på språng, som en oumbärlig accessoar vid företagsevenemang eller som en praktisk giveaway på mässor - våra högkvalitativa plastmuggar är det perfekta mediet för att kommunicera ditt reklambudskap på ett effektivt och hållbart sätt. Med en mängd olika tryckprocesser och designalternativ är vi redo att förvandla din vision till verklighet. Kom igång nu och upplev hur enkel och okomplicerad processen är. Med Giffits vid din sida kommer varje mugg att bli en imponerande ambassadör för ditt varumärke. Kontakta oss idag och ta det första steget mot en framgångsrik och effektfull reklamkampanj!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Plastkoppar“