Service

Nyckelband

Nyckelband
Ämnen
Färger
Material
Datavolym
USB-version
Smak
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck nyckelband med logotyp

00:00 / 00:00

Flexibla att använda, lätta att bära och tillgängliga i många olika längder och egenskaper: nyckelband har av goda skäl i många år varit en av de mest populära reklamartiklarna. Reklampresenterna är perfekta för alla tillfällen och målgrupper och är smarta reklampelare tack vare sitt stora reklamutrymme. Ge bort lanyards nu som VIP-lanyards, nyckelringar eller korthållare och dra nytta av det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda. Särskilt när det gäller större kvantiteter har du dubbla fördelar: genom att beställa en stor kvantitet säkrar du ett betydligt större sortiment och skonar ändå din plånbok. Övertyga med stil och funktion nu och skapa din personliga varumärkesambassadör på Giffits. Är du fortfarande osäker på vilket reklamartiklar som passar bäst för ditt företag? Fråga våra specialister på reklamprodukter. Vi visar dig olika sätt att ge din logotyp den perfekta scenen, även i vardagen.

Varför är nyckelband idealiska reklamartiklar?

Vill du få nyckelband tryckta? Bra val! Lanyards kan användas överallt och är särskilt populära reklampresenter på mässor, konserter och stora sportevenemang. Lanyards är lätta och passar inte bara lätt i väskor och ryggsäckar, utan även i byxfickan i en nödsituation. Eller direkt runt halsen. Fäst ett backstagepass eller en nyckel och allt viktigt är redo att tas fram. Om det är praktiskt, gillar folk att använda det. Detta gäller även för daglig användning. Ta en titt i vår webbshop nu. Tack vare det stora urvalet av mönster, längder, färger och tillbehör hittar du alltid det perfekta nyckelbandet för varje tillfälle. Och reklamobjektet kommer inte att glömmas bort ens efter evenemanget. Bilnycklar, reservnycklar eller cykelnycklar ser bra ut på den nya reklampresenten. Och din logotyp kommer att visas på ett elegant sätt under lång tid framöver. Dra nytta av denna trend för ditt företag och hitta den perfekta reklambassadören med vår hjälp. Vi hjälper dig också gärna med att söka eller fundera på det rätta konceptet tillsammans med dig.

Den rätta designen för varje företag

På Giffits hittar du en mängd olika nyckelband i olika färger och utföranden. Bläddra igenom vårt produktsortiment nu och välj din favorit. Du kommer att få välja mellan olika material som satin, bomull, corduroy, neopren eller läder. Naturligtvis har du också möjlighet att välja mellan enkel- eller dubbelsydda lanyards samt olika modeller med reflektorer, i olika tjocklekar och naturligtvis många längder. Vi får inte glömma dessa tre typer av fästelement:
- Lanyards med karbinhakar Den här enkla varianten är lätt för plånboken och finns med en karbinhake i plast eller metall. Alltid ett bra val för reklamartiklar i stora mängder. Men var försiktig: Inte lämplig som reklampresent för barn under 14 år.
- Lanyards med karbinhake och löstagbart spänne Denna version imponerar med sin ökade användarvänlighet. Behöver du inte det långa nyckelbandet just nu? Ta det då bara. De avtagbara spännena är vanligtvis gjorda av plast eller metall och kan naturligtvis också vara förfinade. Vänligen kontakta oss.
- Lanyards med karbinhake, löstagbart spänne och säkerhetsspänne Denna variant är särskilt viktig för den yngre målgruppen under 14 år, eftersom nyckelbanden snabbt kan kastas i händelse av panik tack vare stängningen. Denna extra funktion skyddar mottagaren i en nödsituation och minskar risken för strypning. Därför är den också ett bra val som reklampresent på barn- och ungdomsmässor.
Är du fortfarande osäker på allt? Då kan du alltid nå våra specialister på reklamprodukter mellan 8:00 och 18:00 dagligen på 040 2788 201-0. Eller skicka en förfrågan online. Vi hjälper dig också gärna via e-post att välja det perfekta nyckelbandet.

Vilket reklamtryck passar till ditt nyckelband?

Vill du få nyckelband tryckta? Bra idé! Perfekt finish gör reklamartiklar till perfekta varumärkesambassadörer för ditt företag. Lanyards kan tryckas på olika sätt. Enfärgade, färgglada, med en slogan, ett motiv, ett foto eller en logotyp - möjligheterna är nästan oändliga. Vi ger dig gärna råd och tillsammans hittar vi den perfekta trycktekniken för ditt nyckelband:
- Screentryck är den vanligaste och mest kända metoden för att färdigställa ditt nyckelband. Kostnadseffektivt för dig och en visuell höjdpunkt för mottagaren.
- 3D PVC-utskrift är en visuell höjdpunkt för varje nyckelband. Den appliceras i flera lager för att skapa ett tredimensionellt avtryck.
- Sublimationstryck: Till skillnad från screentryck kan denna tryckteknik också användas för att visa färggradienter på nyckelbanden. Oavsett om det gäller små eller stora mängder kan sublimering också användas för att producera fotorealistiska utskrifter på ett kostnadseffektivt sätt och i enastående kvalitet, snabbt och utan initiala kostnader.
- Med lasergravyr kan alla metallelement, t.ex. metallspännen, förädlas med företagets logotyp eller bokstäver. Denna exklusiva tryckteknik av hög kvalitet är knappt märkbar på djupet, smutsfri, vattentät och permanent hållbar.
- Prägling: Din nyckelknippa består delvis av en läderapplikation som du vill trycka på? Inga problem. Tack vare präglingstekniken kan även sådana komponenter utan problem förses med din logotyp. Lanyards med prägling lämpar sig särskilt väl för högkvalitativa reklampresenter, t.ex. inom företagssektorn.
- Vävda nyckelband är idealiska för enkla logotyper och inte alltför fina bokstäver. Lanyards med invävda färgfibrer imponerar med sin långa hållbarhet och högkvalitativa utseende. Sticka ut från mängden av reklamartiklar!

Individuell och personlig: Utforma nyckelband enligt dina önskemål
h3>

Du vill inte beställa ett nyckelband från vår webbshop, utan en individuell engångsartikel? En nyckelknippa som är gjord helt enligt dina önskemål och idéer? I önskad längd eller i en speciell färg? Inga problem: tack vare vår mångåriga erfarenhet av marknaden för reklamprodukter kan vi samarbeta med dig för att skapa din perfekta varumärkesambassadör. Säkerställ en riktig "aha"-effekt hos kunder och affärspartner nu. Det är det enda sättet för din logotyp eller bokstav att bli ihågkommen under lång tid. Varför inte skicka oss en förfrågan om nyckelband direkt? Vi ser fram emot varje utmaning.

Skapa nyckelband med logotyp hos GIFFITS

För att säkerställa att du är 100 procent nöjd med din nya reklampresent erbjuder vi en rad tjänster som du kan använda gratis. Du vet alltså redan hur din logotyp kommer att se ut på nyckelknippan eller om den önskade trycktekniken ens är möjlig. Har du en stund på dig? Sedan visar vi dig hur du enkelt och säkert kan få det perfekta reklamartiklet:
- Verktyg för logotyper: Hos oss köper du inte en gris i en gryta. Testa helt enkelt i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan ser ut på nyckelknippan och om du gillar det.
- Gratis grafisk tjänst: Få en första design av din produkt med logotyp skapad gratis.
- Provtjänst: Kan du inte bestämma dig? Inga problem alls. Välj helt enkelt olika prov för utskrift och välj din favorit hemma.
- Expressleverans: Ibland måste saker och ting gå snabbare: Vi levererar naturligtvis dina nyckelband på det datum du anger. Ring oss bara!
- Personlig rådgivning är vår styrka: Våra experter på reklamprodukter svarar gärna på svåra frågor, spännande specialkonstruktioner och stora utmaningar. Du kan nå vår telefonjour på 040 2788 201-0.

Beställ dina tryckta nyckelband nu

Vi tar oss tid för dig: oavsett om det är trendigt, originellt, kostnadseffektivt eller särskilt snabbt. Vi ser till att ditt reklammaterial når dig i tid och i perfekt skick. Bläddra i vårt omfattande sortiment nu för att hitta det perfekta nyckelbandet eller gör en specifik förfrågan. Vi imponerar regelbundet med vår service. Våra experter på reklamprodukter ser fram emot ditt samtal eller din förfrågan online.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Nyckelband“