Service

Namnskyltar

Beräkna
Namnskyltar
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Namnbrickor med tryck som reklamartiklar

00:00 / 00:00

Namnbrickor är en oumbärlig nyckel till framgång i affärsvärlden. De är allt från en enkel accessoar till en central del av din marknadsföringsstrategi och ett kraftfullt verktyg för nätverkande och företagspresentation. Upptäck med oss hur namnbrickor effektivt kan representera ditt företag på mässor, evenemang och nätverksfunktioner. Vi tar en titt på de olika designmöjligheter som erbjuds av material som metall eller rostfritt stål, plast, trä och kork och belyser hur viktiga de är för att skapa och upprätthålla affärsrelationer. Fördjupa dig i en värld av små men effektiva detaljer som kan göra stor skillnad för hur ditt företag uppfattas.

Vilka är fördelarna med tryckta namnbrickor som reklamartiklar?

Namnbrickor är mycket mer än bara en enkel märkning för dina anställda - de är en viktig del av ett effektivt nätverkande och oumbärliga på mässor och evenemang. De underlättar identifiering och uppmuntrar till dialog genom att ge ett tydligt och omedelbart igenkännande av personen och dennes anknytning till ett företag eller en organisation. Detta är särskilt fördelaktigt vid stora evenemang med många deltagare. En professionellt utformad skylt med ditt namn på ser prestigefull ut och ger bäraren ett officiellt utseende, vilket gör det lättare att närma sig människor och inleda samtal. De hjälper också till med igenkänning: besökare och dialogpartner är mer benägna att komma ihåg personer vars namn och företagstillhörighet är tydligt synliga. Som ett resultat bidrar namnbrickor med magnetfästen eller stift inte bara till individuell synlighet, utan stärker också företagets varumärkesnärvaro och varumärkesprofilering, vilket är viktigt i dagens snabba affärsvärld.

Vilka designalternativ finns det för namnbrickor med logotyp?

När du utformar dina individuella namnbrickor med företagslogotyp erbjuder Giffits ett brett utbud av materialalternativ samt omfattande färgalternativ för att skapa den perfekta designen för ditt tryck. Välj mellan namnbrickor i metall som utstrålar elegans och professionalism, är idealiska för formella tillfällen och avancerade varumärkespresentationer och kan utformas i en mängd olika metalltoner för att återspegla dina varumärkesfärger. Självhäftande namnbrickor i plast är ett lätt och mångsidigt alternativ och övertygar med sina många olika färger och sin robusthet, vilket gör dem perfekta för frekvent användning och effektfulla färgaccenter. Namnbrickor i trä ger ett varmt, naturligt intryck och kombineras harmoniskt med mjuka färger, vilket gör dem populära bland miljömedvetna varumärken. Kork, ett annat miljövänligt material, har en unik struktur och är perfekt för kreativ design som kan accentueras med livfulla färger. Giffits erbjuder också en mångsidig frontpanel som är idealisk för att skräddarsy dina namnbrickor. Kombinationen av dessa material och det breda utbudet av färger gör att du helt kan anpassa ditt företags design och varumärkesidentitet för att skapa en distinkt och tilltalande namnbricka.

Vilka monteringsalternativ har våra namnbrickor?

Vi erbjuder både magnetfäste och klassiska stift för att fästa dina personliga namnbrickor. Fästning med magneter ger ett säkert grepp utan att skada eller punktera kläder, vilket gör dem särskilt lämpliga för finare tyger och regelbundet slitage. Stiftfästen är en traditionell och beprövad metod för att fästa namnbrickan stadigt och synligt på kläderna. Båda fästmetoderna garanterar att din namnbricka med logotryck alltid är väl synlig och sitter säkert fast. Med denna kombination av material, färg och fästalternativ gör Giffits det möjligt för dig att skapa en distinkt och tilltalande namnbricka som perfekt matchar din företagsdesign och varumärkesidentitet.

Var kan tryckta namnbrickor användas?

Skyltar med ditt namn är ett oumbärligt verktyg för mässor, evenemang och nätverkande. På mässor, där många företag och branschexperter är representerade, gör namnbrickor det möjligt att skapa kontakter snabbt och effektivt. De fungerar inte bara som identifikation, utan också som isbrytare och samtalsöppnare. Vid en mängd olika evenemang, från konferenser till företagsfester, gör namnbrickor det lättare för deltagarna att lära känna varandra och umgås. De gör det lättare att komma ihåg namn och företagstillhörighet, vilket bidrar till att skapa varaktiga affärsrelationer. I samband med nätverksevenemang är självutmärkande namnbrickor särskilt värdefulla eftersom de möjliggör direkt och okomplicerad kontakt och därmed skapar grunden för framgångsrika affärskontakter och samarbete. I alla dessa sammanhang är namnbrickor inte bara ett praktiskt verktyg, utan också ett effektivt sätt att stärka ett företags synlighet och varumärke.

Anpassade namnbrickor med logotyp: kreativ design hos Giffits

Vi erbjuder dig en rad kostnadsfria tjänster för att se till att din reklamprodukt helt uppfyller dina förväntningar. Se hur ditt varumärkes logotyp kommer att se ut på namnbrickorna idag:
Verktyg för att experimentera med logotypen: Se själv i förväg hur din logotyp kommer att tryckas på namnbrickan. Vi garanterar transparens innan du köper.
Gratis designtjänst Gratis designtjänst: Dra nytta av vårt erbjudande att skapa en första design för din namnbricka med företagslogotyp utan kostnad.
Gratis Service med urvalsprover: Är du inte säker på vad du ska välja? Vi gör ditt beslut enklare. Testa olika designprover hemma i lugn och ro.
Snabb leverans Snabb leverans: Vid behov erbjuder vi även snabb leverans av dina namnbrickor. Låt oss bara veta vilket leveransdatum du föredrar.
Expertråd Expertråd: Våra specialister på reklamprodukter finns till hands för att svara på alla frågor och uppfylla alla speciella önskemål. Du når oss på 040 2788 201-0.

Förfrågan om anpassade namnbrickor nu

Vi tillgodoser helt och hållet dina önskemål: Oavsett om du behöver en trendig, unik, billig eller snabbt tillgänglig reklamartikel. Vi ser till att din reklampresent matchar ditt företag perfekt när det gäller timing och design. Bläddra igenom vårt breda sortiment och hitta den perfekta namnbrickan för tryck. Låt dig övertygas av vår utmärkta kundservice. Våra specialister på reklamprodukter ser fram emot ditt samtal eller din onlineförfrågan.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Namnskyltar“