Service

Luftballonger

Beräkna
Luftballonger
Ämnen
Färger
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Tips om reklamprodukter: Tryck ballonger med logotyp

00:00 / 00:00

Få ditt företag att synas på ett unikt sätt - med tryckta ballonger som reklamartiklar! Ballonger med din logotyp är riktiga blickfång och varumärkesgåvor som lämnar ett bestående intryck. Men vad exakt är möjligt med tryckta ballonger och vilka fördelar erbjuder de som reklamgåva?

För vem är ballonger med tryck lämpliga som reklamgåva?

Ballonger med tryck som reklamgåva passar alla företag, oavsett om du är nystartad eller redan etablerad. Ballonger med logotyp lämnar ett bestående minne och är ett perfekt blickfång för att marknadsföra ditt företag, särskilt vid evenemang och tillställningar. Att låta trycka ballonger är ett utmärkt sätt att hålla ditt företag eller varumärke minnesvärt och presentera det på ett unikt sätt

Vilka möjligheter finns det att använda ballonger med tryck som presentreklam?

Ballonger med tryck som reklamgåva ger dig många möjligheter att marknadsföra ditt företag med ett omedelbart synligt och iögonfallande blickfång. Använd vår grafiska tjänst och låt trycka dina ballonger individuellt. På så sätt kommer dina gäster och kunder inte att kunna missa ditt företag! Dagen för ditt evenemang eller din mässa kan bli ännu vackrare, färggladare och originellare och kommer att bli ihågkommen under lång tid. Välj mellan olika storlekar och motiv i olika färger och fantasifulla mönster och lägg till din egen logotyp eller reklamslogan.

Vilken effekt har ballonger med tryck som reklamprodukter?

Ballonger med tryck har en unik och glad charm och kan lämna ett positivt och modernt intryck på ditt evenemang. Oavsett om du ger ballonger med tryck som reklampresent till dina kunder eller använder dem som dekoration, har ballonger med tryck en unik och glad charm som kan lysa upp vilket utrymme som helst och ge dina gäster eller kunder en oförglömlig upplevelse

Vilka fördelar finns det med att köpa ballonger med tryck?

När du använder ballonger med tryck som reklamartiklar kan du dra nytta av flera fördelar. Du kan till exempel välja mellan ett brett utbud av ballonger och färger och få din logotyp, slogan eller bilder tryckta som du vill, anpassa dem efter tillfälle och preferenser. De är också lätta att transportera och förvara och kan användas direkt och dekorativt. Ballonger med tryck hjälper dig att marknadsföra och representera ditt varumärke och företag på ett iögonfallande, minnesvärt och unikt sätt.

Hur kan man trycka ballonger?

För att trycka ballongerna använder vi screentrycksteknik.
Screentryck är en tryckprocess med stenciler. Till skillnad från konventionella stenciler (t.ex. gjorda av papper) gör denna tryckteknik det möjligt för oss att applicera din logotyp på ballongen i detalj. Detta är möjligt med hjälp av screenen, genom vilken bläck pressas under tryckprocessen.

Hur får jag tryckta ballonger till mitt företag?

Få dina tryckta ballonger från oss! Vi erbjuder en professionell och kostnadsfri grafisk tjänst för din bekvämlighet. Dessutom har du möjlighet att begära ett prov så att du själv kan se kvaliteten på våra ballonger. Tack vare vårt logotypverktyg kan du ladda upp din logotyp på våra produkter och se på våra bilder hur dina tryckta ballonger kommer att se ut. Vårt andra erbjudande innehåller också en automatisk budgetberäkning, som gör att du kan beräkna en allmän och realistisk budget för ditt köp direkt i kundvagnen.
Bli kund idag och dra nytta av vårt erbjudande om tryckta ballonger som reklamartiklar!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Luftballonger“