Service

Luftballonger

Luftballonger
Ämnen
Färger
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck ballonger med logotyp

00:00 / 00:00

Din reklam är på väg mot toppen! Välj tryckta ballonger som reklamartiklar nu och presentera ditt företag där det syns: i ögonhöjd! Du kan välja mellan färgglada tryckta, eleganta med logotyp eller trendiga i metalliskt utseende. När den tryckta reklamballongen har blåsts upp kommer den att vara permanent uppmärksammad och positivt förknippad med ditt företag. Ballonger är iögonfallande, syns på långt håll och förmedlar ditt uppmärksammade budskap på ett särskilt glatt sätt. Till ett oslagbart pris-prestandaförhållande. Inte övertygad än? Vi har ännu ett argument till för att låta trycka ballonger: Om du väljer den hållbara varianten av naturlatex för tryckning har du också ett gott samvete. Dessa ballonger är 100 % biologiskt nedbrytbara. Använd alla dessa fördelar för ditt företag nu och välj en modell från vår webbshop. Om du fortfarande är osäker på vilken ballong som passar bäst för din reklam, är du välkommen att ringa oss eller beställa olika prover. Vårt team av specialister på reklamprodukter står till din förfogande vardagar från 08:00 till 18:00. Vi är säkra på att du kan få tryckta ballonger nu och få en omfattande reklameffekt.

Varför är tryckta ballonger idealiska reklamartiklar?

Ballonger är riktiga reklambärare! De garanterar visuell kontakt och maximal uppmärksamhet även på avstånd. Giffits är det optimala mediet för ditt reklambudskap, din logotyp eller ditt motiv, och du hittar rätt modell för varje tryck hos Giffits. Viktig aspekt: Var ska ditt reklammaterial distribueras? Låt våra specialister på reklamprodukter ge dig råd i förväg. Vi visar dig snabbt vilken reklamballong och vilken typ av ballongtryck som är idealisk för ditt ändamål. Ska ballongerna delas ut som giveaways till exempel på en mässa? Då rekommenderar vi ljusa färger och ett iögonfallande tryck. Eller kanske kommer de luftiga reklamartiklarna att pryda din företagsbyggnad vid nästa företagsfest? Då är det bättre att välja en ballong av hög kvalitet med ett meningsfullt budskap.
Ännu bättre: gör reklam där ditt företag annars inte skulle hittas, t.ex. som sponsring vid skol- eller idrottsfestivaler. Färgglada ballonger med logotyper är alltid populära här. De gör stämningen ljusare, får de minsta gästerna att le och gör föräldrarna glada. Och ditt budskap kommer att bli ihågkommet på ett positivt sätt under lång tid. Utnyttja denna möjlighet för ditt företag nu och välj ballonger med logotyp som en reklampresent.

Ballonger: Rätt design för varje företag!

Vill du få en ballong tryckt? I vårt sortiment hittar du de luftiga reklammedlen i de mest varierande storlekar och utföranden: från den minsta reklamballongen till en jätteballong. Tack vare det stora utbudet av ballonger i vår webbshop kan du välja storleken på ditt tryck. Oavsett om det gäller logotyp, fotoprint eller meddelande finns det inga gränser för din fantasi när du trycker. För kunder som inte vill nöja sig med standarden har vi ytterligare specialerbjudanden: ballonger i form av ett hjärta, reklamballonger i metalliskt utseende eller folieballonger med ett motiv som barnen kan färglägga. Naturligtvis har vi också matchande kepsar och luftpumpar. Har du fortfarande inte hittat det rätta för dig att skriva ut på? Ring oss då. Tillsammans söker vi igenom vårt sortiment för att hitta den ballong som passar din marknadsföringsidé. Vi diskuterar också gärna i förväg med dig om tillfället, storleken, kvaliteten och den önskade mängden av ditt reklammaterial och ger dig ett oslagbart erbjudande. Tveka inte och ring oss nu.

För miljöns skull: ballonger av naturgummi

Hållbarhet är ett ämne som inte ens Giffits blundar för. Därför hittar du naturligtvis helt biologiskt nedbrytbara naturgummiballonger för tryckning i vårt sortiment. Dessa ballonger kan fyllas med helium och användas utan tvekan som utomhusdekoration vid t.ex. ballonglopp. Naturlatexballonger tillverkas av råvaran naturgummi och bryts ner i naturen lika snabbt som ett ekblad. Latex är namnet på den mjölkiga saften från tropiska gummiträd. Det lätt formbara och elastiska materialet framställs av barken från dessa träd.
Visste du det? Om du hittar vita pulverrester på dina levererade ballonger behöver du inte oroa dig. Pulvret är ofarligt talk (talkpulver), som används som separationsmedel så att ballongerna inte fastnar ihop när de levereras. Talk är till och med godkänt som livsmedelstillsats i EU. Våra biologiskt säkra ballonger tillverkas i europeiska fabriker och uppfyller EU:s normer. Inga cancerframkallande mjukgörare används i tillverkningsprocessen. Dessa är helt överflödiga i våra latexballonger.

Utskrift av ballonger: Vilket reklamtryck passar dig?

Ensidig, dubbelsidig eller allsidig utskrift: Vilken typ av utskrift passar ditt reklambudskap? Coola logotyper kan tryckas på båda sidor, och beroende på storleken kan texter tryckas runt om reklamartiklarna. Naturligtvis kan fram- och baksidan av reklamballongerna också tryckas oberoende av varandra. Oavsett vilket motiv du väljer ser vi till att ditt reklambudskap presenteras på bästa möjliga sätt på ballongen. Du vill trots allt göra ett bestående intryck på kunder, affärspartners och barn. Viktigt: exakt och korrekt utskriftskvalitet! Här vill vi presentera båda tryckteknikerna för dig:

- Screentryck: Den obestridliga fördelen är att denna tryckteknik är mycket flexibel. Eftersom ballongens volym expanderar när den blåses upp måste logotyper eller motiv naturligtvis presenteras på bästa möjliga sätt utan att färgen går förlorad eller motivet förvrängs. Screentryck garanterar skarpt skurna konturer och förhindrar att ballongfärgen lyser igenom. Detta ger dig en garanti för att ditt motiv eller din logotyp kommer att genomföras till punkt och pricka.
- Med tampotryck är det också lätt att genomföra fina, känsliga tryckmotiv. På grund av sin flexibilitet är flerfaldig utskrift särskilt lämplig för ballonger som har en böjd yta. Lång hållbarhet och färgsäkra resultat gör tampontryck till en självklarhet.

Anpassad design: Anpassa ballonger

Standardstorlekar och färger är inte tillräckligt individuella för dig? Vill du ha ballonger som reklamartiklar som är personligt anpassade till ditt företag? Kanske i dina CI-färger? Eller i en mycket speciell form? Då är Giffits rätt adress för dig. Våra specialister på reklamprodukter tar gärna emot alla idéer, hur galna de än är, och de förverkligar dem gärna tillsammans med dig. Oavsett om de är originaltryckta, unikt utformade eller personliga, utvecklar vi som anställda i en riktig kreativ smedja exakt de ballonger som du har i åtanke. Låt oss skapa din personliga engångsföreteelse nu. En exklusiv design i kombination med ett personligt koncept gör det möjligt för dig att få dina ballonger tryckta med din logotyp i handen på nolltid. Skicka oss din förfrågan nu. Låt dina ballonger tryckas och få en speciell reklameffekt!

Skick dina ballonger med en logotyp på Giffits

Vi gillar inte tomma löften: för att säkerställa att du är 100 % nöjd med dina tryckta ballonger med logotyp visar vi dig i förväg hur din logotyp eller ditt meddelande kommer att se ut på ballongen. Utan någon magi! Våra kostnadsfria tjänster gör det möjligt:

- Verktyg för logotyper: Hos oss köper du inte en gris i en gryta. Testa helt enkelt i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på ballongen.
- Gratis grafiktjänst: Är ordet "vektorgrafik" inte begripligt för dig? Inga problem: låt vårt grafiska team skapa en första design av din artikel med logotyp utan kostnad. Det är bara att klargöra eventuella frågor per telefon. Våra grafiska designers är också tillgängliga för dig.
- Provtjänst: Kan du inte bestämma dig? Vi skickar gärna några prover i förväg. Slappna av och välj din favorit.
- Expressleverans: Naturligtvis kan vi också leverera dina ballonger på det datum du vill.
- Personlig rådgivning är vår styrka: Oavsett om du har frågor om beställningsmängd, specialtillverkning eller artikelpris är vi alltid personligen tillgängliga för dig. Din personliga kontaktperson finns vid din sida hela tiden. Från det första erbjudandet till leverans. För den första kontakten kan du nå vår hotline på 040 2788 201-0.

Beställ dina ballonger med logotyp

nu

Vi tar oss tid, lyssnar och hjälper dig personligen! Oavsett om de är trendiga, originella, billiga eller särskilt snabba. Vi ser till att dina reklamartiklar når dig i tid och i perfekt skick. Välj rätt ballong från vårt omfattande sortiment nu och låt vårt team ge dig personlig rådgivning. Vi garanterar bästa kvalitet, bra priser, mycket uppmärksamhet för ditt företag och flexibel service. Våra experter på reklamprodukter ser redan fram emot ditt samtal eller din förfrågan online.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Luftballonger“