Service

Laddningskabel

Beräkna
Laddningskabel
Ämnen
Färger
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck på laddkablar med logotyp

Oavsett om det är hemma eller på jobbet - laddkablar är vardagsföremål som används flitigt. De förser våra mobila enheter, t.ex. smartphones, med nödvändig batterikraft och möjliggör snabb dataöverföring. De uppfyller behovet av att vara tillgänglig och digitalt uppkopplad överallt. Laddkablar med Giffits logotryck är perfekta reklamartiklar. Naturligtvis uppstår frågor om förverkligandet. Varför är det värt att trycka en laddkabel med en logotyp och vem har någon användning för den? Vilka typer av laddkablar finns det och hur kan de tryckas med en stark reklamverkan? Hur resulterar denna process i din skräddarsydda produkt och hur hjälper vår tjänst dig? Vi vill gärna svara på alla dessa frågor och visa dig hur du kan skräddarsy tryckta laddkablar.

Varför är laddkablar perfekta reklamartiklar?

Vad gör en laddkabel från Giffits så speciell som reklamgåva? Laddningskablar är ett måste i vardagen och hör till de mest använda tillbehören inom elbranschen. De flesta använder dem till och med flera gånger om dagen. Dessutom är de praktiska och kan användas på många olika ställen. Som reklammedium har de dessutom fördelen att de fungerar för alla målgrupper. Laddningskablar används av olika ålders- och yrkesgrupper. Eftersom de används både privat och yrkesmässigt är de lämpliga för både privata och kommersiella kunder. Därför finns det praktiskt taget inga gränser för deras användning som reklammedium. För att anpassa produkten till din målgrupp är det värt att vara uppmärksam på detaljer som modell och typ av tryck.

Vem skulle använda en tryckt laddkabel?

I princip alla kunder använder laddkablar i privata och professionella sammanhang. Så frågan är inte om det är värt att trycka en logotyp på en laddkabel från vår onlinebutik. Snarare handlar det om hur en sådan produkt kan anpassas till respektive målgrupp. Det avgörande är vilken modell som passar för vilket område. Förutom typ och funktioner spelar designen en inte obetydlig roll. Medan en privatkund till exempel gillar färgglada laddkablar, föredrar en företagskund kanske något enkelt, klassiskt och funktionellt. För tryckta reklamartiklar som laddkablar är det därför viktigt att du tar en grundlig titt på din målgrupp. Den produkt som finns tillgänglig på Giffits kan utformas därefter.

Riktig design för varje företag

Giffits laddkontakter som reklamartiklar finns i olika utföranden, som du kan se här. Alla dessa modeller finns i olika utföranden i det varierande sortimentet i vår onlinebutik. Här är en kort översikt:

- Nyckelband: Beroende på design är detta ett nyckelband eller en halsrem. I änden finns en klassisk USB-anslutning.
Micro-USB - Micro-USB: Micro-USB är en av USB-standarderna och används främst för att driva mobiltelefoner.
USB laddkabel - USB-laddningskabel: USB-kablar kan delas in i standard-, mini- och mikroversioner eller efter typbeteckning. USB typ A är förmodligen den vanligaste varianten. Du hittar motsvarande anslutningar på t.ex. bärbara datorer.
Nyckelringar - Nyckelringar och andra prylar: Här är vardagsföremål som nyckelringar eller flasköppnare utrustade med USB-portar.
Laddningskabel - Laddningskabel-spinnare: Spinnare, i kombination med USB-laddningskablar, gör det möjligt att använda tre anslutningar samtidigt.
Multi-kabel - Multikabel: Multikablar har inte bara flera, utan ofta även olika anslutningspunkter. Detta säkerställer att flera gränssnitt är tillgängliga för olika slutenheter.

Vilka typer av utskrifter passar dig?

Hos Giffits kan du välja mellan en mängd olika typer av tryck. Vi svarar gärna på personliga förfrågningar för att rekommendera en viss typ av tryck eller en lämplig produkt. På så sätt vet du om det är bättre att låta den laddkabel du har valt i vår onlinebutik tryckas med en logotyp eller graveras.

1. screentryck: Vid screentryck trycks färgen under tryckprocessen med hjälp av screenstenciler i en screenram. Screentryck används ofta eftersom processen är enkel och lämpar sig för många olika material. Reklamprodukter som trycks med denna metod ska dock helst ha en slät yta. Då blir trycket extra effektfullt.
Tampongtryck 2. Tampongtryck: Tryckprocessen sker i två steg. Först etsas motivet in i en speciell tryckplatta. På så sätt skapas en tryckmall som liknar en stämpelkudde. Den elastiska dynan trycks sedan på denna mall som en stämpel. På så sätt kan tryckmallen överföras till det önskade objektet. Även ojämna ytor, till exempel, utgör inga problem för denna typ av tryck. Den kan användas särskilt bra på plast och metall. Detta gör den idealisk för att trycka Giffits laddkablar med logotyper.
3. Lasergravyr: Gravyr eller lasergravyr är en högkvalitativ process för att anpassa laddkablar med logotyper. Motivet överförs med hjälp av en penna eller laserskanner. Den energi som används i varje enskilt fall kan användas för att överföra olika färger och plastskillnader till ett objekt. Graveringen ser elegant ut och är mycket hållbar. I kombination med de modeller och märken av laddkabel som erbjuds i vår onlinebutik resulterar detta i en högkvalitativ slutprodukt. Fråga nu!

Beställ din laddningskabel med logotyp nu

Vi tar hand om hela tryckeritjänsten åt dig när du trycker din önskade laddkabel med logotyp hos Giffits. Tack vare vår grafiska tjänst kan du vara säker på att vi använder rätt efterbehandlingsprocess för din logotyp. Förutom vårt sortiment i onlinebutiken erbjuder vi dig naturligtvis också omfattande rådgivning om alla aspekter av reklammärkning och tryck. Det är bara att ringa oss. Vi hjälper dig gärna att välja och utforma rätt produkt för dig på Giffits. Du kan också använda vår produktförhandsgranskning innan du trycker din logotyp på din laddningskabel. På så sätt får du ett bra intryck av din produkt och kan anpassa designen om det behövs. Gör din förfrågan nu så skickar vi dig en lämplig offert. Beställ dina graverade eller logotryckta laddkablar från Giffits till ett förmånligt pris. Vi ser fram emot din förfrågan eller ditt samtal.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Laddningskabel“