Service

Kortspel

Beräkna
Kortspel
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryckning av kortspel med logotyp

00:00 / 00:00

Upptäck mångfalden av våra tryckta kortspel, från tidlösa klassiker som skat och poker till kvartetter och skräddarsydda spelkortssatser. Dessa kortspel är inte bara en integrerad del av mysiga vardagsrum, utan utvecklar också sin speciella charm i gastronomins värld. De är oumbärliga följeslagare vid stamgästernas bord på traditionella värdshus, i de avslappnade hörnen på kaféer och i den kosmopolitiska atmosfären i hotellobbyer. De erbjuder idealiska möjligheter att umgås och samtidigt visa upp ditt varumärkesbudskap med stil. Ditt varumärke kommer i spel med varje kort som avslöjas eller med varje smart drag och skapar bestående minnen. Oavsett om det är en avslappnad sammankomst bland vänner, ett livligt utbyte vid stamgästernas bord eller ett informellt affärsmöte - våra kortspel öppnar en värld av möjligheter att presentera ditt varumärke på ett personligt och underhållande sätt.

Kan spelkort vara ett effektivt marknadsföringsverktyg?

Spelkort har etablerat sig som ett överraskande effektivt reklammedium. Deras charm ligger i den subtila kombinationen av underhållning och varumärkesnärvaro. När man spelar kort, en favoritsysselsättning för många människor, dras spelarnas uppmärksamhet naturligt till korten. Genom att visa ett varumärke eller en logotyp på dessa kort ökar varumärkets synlighet avsevärt och på ett diskret sätt. Spelkort är också ett utmärkt tillfälle att leverera kreativ och skräddarsydd reklam som fastnar i spelarnas medvetande. Detta gör dem särskilt effektiva för företag som vill skapa ett långvarigt minne av sitt varumärke i en avslappnad och rolig atmosfär. Oavsett om det är vid sociala sammankomster med vänner, på restauranger eller vid företagsevenemang, erbjuder spelkort som reklamgåvor en unik möjlighet att presentera ett varumärke på ett lekfullt men ändå minnesvärt sätt.

Vilka spelkort erbjuder vi för ditt reklambudskap?

I vårt sortiment erbjuder vi ett brett utbud av spelkort som är perfekt anpassade till dina reklambehov. Detta inkluderar inte bara högkvalitativa Skat- och Schafkopf-kort för älskare av traditionella kortspel, utan även underhållande Schnapps-kort, perfekta för sociala sammankomster och klassiska spelkvällar. Våra Quartet- och Mau Mau-uppsättningar är särskilt populära hos en yngre publik och erbjuder ett roligt sätt att presentera ditt varumärke. För fans av strategi och taktik erbjuder våra pokerkort en elegant plattform för ditt reklambudskap. Alla dessa spel kan tryckas med din individuella design på baksidan så att ditt företags logotyp och reklam står i centrum i varje omgång. Oavsett om det är som en rolig giveaway på mässor, som en del av din kundlojalitetsstrategi eller som reklamgåvor på företagsevenemang, är våra spelkort ett effektivt verktyg för att marknadsföra ditt varumärke på ett engagerande och interaktivt sätt.

Var används spel och speluppsättningar som reklamartiklar?

Kortspel som reklamartiklar är särskilt effektiva inom restaurangbranschen och vid sociala sammankomster. I den varma, inbjudande atmosfären på kaféer, barer och restauranger blir de en central del av den sociala interaktionen. De sammanför människor, uppmuntrar till samtal och skapar en avslappnad miljö som är idealisk för att bygga relationer. När en företagslogotyp trycks på baksidan av spelkorten kommunicerar den med spelarna på ett subtilt men effektivt sätt. Varje kortvändning, varje leende ögonblick runt bordet blir ett tillfälle att pränta in varumärket i människors medvetande. Detta tillvägagångssätt utnyttjar kraften i delade upplevelser för att skapa en känslomässig koppling till varumärket. På så sätt blir spelkorten inte bara ett sätt att underhålla, utan också en tyst ambassadör för varumärket, närvarande i stunder av glädje och gemenskap.

Hur kan kortlekar och uppsättningar av spelkort och tärningar personifieras med din logotyp?

För att göra din beställningsprocess så effektiv och kundvänlig som möjligt erbjuder vi ett omfattande servicepaket som följer dig från idé till tryck av dina reklamartiklar:
-Verktyg för logotyp: Experimentera med olika designalternativ och se direkt hur din logotyp kommer till sin rätt på våra spelkort. Med vårt användarvänliga verktyg kan du enkelt och exakt placera och redigera din logotyp på produkten.
Gratis grafikservice -Kostnadsfri grafikservice: Utnyttja kreativiteten och expertisen hos vårt designteam. Vi skapar en skräddarsydd design för dig att trycka som bäst förmedlar ditt varumärkesbudskap.
Provservice -Provservice: Få ett personligt intryck av kvaliteten på våra spelkort. Beställ ett provexemplar före det slutliga trycket för att säkerställa att produkten uppfyller dina krav.
Expressleverans -Expressleverans: Förlita dig på snabba och pålitliga leveranstider. Dina specialtryckta spelkort kommer fram i tid för dina marknadsföringsaktiviteter och evenemang.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Vårt expertteam finns alltid till hands för att svara på frågor och se till att din kampanj blir en framgång.
Personlig rådgivning -Med dessa tjänster lovar vi dig en smidig och tillfredsställande process från den första idén till den färdiga reklamartikeln.

Är du redo att börja trycka dina kortspel med din logotyp?

Har du redan bestämt dig för att använda tryckta spelkort som reklammedium, eller behöver du hjälp med att välja din nästa reklamartikel? Vi ser fram emot att få hjälpa dig. Använd vårt förfrågningsformulär eller kontakta oss direkt på 040 2788 201-0 för skräddarsydd rådgivning. Vårt team av kvalificerade experter hjälper dig gärna från den första idén till tryckningen av din reklamartikel. Vi ser till att ditt val inte bara uppfyller dina förväntningar, utan också effektivt betonar ditt varumärke. Tveka inte att kontakta oss så att vi tillsammans kan utforma den perfekta reklamartikeln för ditt företag.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Kortspel“