Service

Jutepåse

Beräkna
Jutepåse
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck juteväska med logotyp

00:00 / 00:00

Jutepåsar med tryck av din logotyp är effektiva reklamartiklar på många sätt. Universellt användbar med långvarig användning och en stor målgrupp. Dessutom står produkten för hållbarhet och miljömedvetenhet. Genom att välja en juteväska väljer du alltså samtidigt ett budskap om en miljömedveten företagsbild. Och allt detta till attraktiva villkor. Vi är säkra på att tygpåsar är perfekta reklampelare för nästan alla branscher.

Varför är jutepåsar idealiska reklamartiklar?

Bort från plast, mot jute: tryckta tygpåsar med motiv är inte bara användbara shoppingkompisar med hög reklamnärvaro. De förmedlar också ett särskilt budskap till världen. De ekologiska väskorna som är tillverkade av förnybara råvaror är ett tydligt uttryck för miljömedvetenhet och ekologiskt ansvarstagande. Tack vare det stora reklamutrymmet på båda sidorna erbjuder syskonen på bomullspåsen mycket utrymme för ditt reklambudskap, din logotyp eller slogan. De är slitstarka, kostnadseffektiva och tvättbara. Det är en lyckad reklampresent, som dina kunder kommer att minnas länge. Varje gång tygpåsen används kommer din logotyp att fånga ögonen och höja din profil. Välj ditt favorittillbehör nu och satsa på hållbar reklam. På Giffits hittar du rätt tygväska för varje tillfälle.

Rätt design för varje företag

Vill du få en juteväska tryckt? Hitta rätt reklamprodukt för ditt företag på Giffits. Vi erbjuder tygpåsar i olika storlekar, med kort, långt eller särskilt robust handtag, med eller utan bottenkofte. Vare sig det är en cool matchväska, en trendig shopper, en vikbar väska eller som förvaring för vingåvor. Bläddra igenom vårt sortiment nu och få en överblick över vårt utbud. Visste du det? Jute är inte bomull. Växten har sitt ursprung i Medelhavsområdet och används främst för tillverkning av rep och linor. Jutepåsar är därför mycket slitstarka och fängslar med sin egen, ofärgade naturton. Eftersom plastpåsar bevisligen orsakar stor miljöförstöring inspirerar tygpåsar till den hållbara idén och kastar ett positivt ljus på ditt företag. Är du osäker på vilken modell som passar dig bäst? Ring oss mellan 8:00 och 18:00 eller gör en förfrågan online. Vi hjälper dig gärna att välja det perfekta reklammaterialet. Du kan också beställa flera prover online för att jämföra dem.

Den perfekta reklamposten för varje tillfälle

För veckoaffären, en lugn promenad genom staden, på väg till skolan eller jobbet: juteväskor har sedan länge visat sig vara pålitliga följeslagare i vår vardag. Tygpåsar med iögonfallande tryck är ett uttryck, oavsett om de används på mässor, idrottsevenemang eller öppna dagar. Din logotyp kommer alltid i fokus på de tryckta bomullspåsarna och din varumärkeskännedom ökar som av sig själv.
Vår slutsats: tryckning på jutepåsar är mycket trendigt och inspirerar både unga och gamla, trendsättare och miljövänner.

Vilket reklamtryck passar dig?

Stor effekt med ett perfekt tryck: jutepåsar har vanligtvis två reklamytor för din logotyp eller ditt motiv. När du väljer rätt tryckmetod är det i första hand motivet på väskan som är viktigt. Är det en slogan, ett foto, monokromt eller färgglatt? Välj mellan screentryck, digitaltryck och transfertryck beroende på budskap och produkt. Här visar vi kortfattat fördelarna med dina tryckta reklamartiklar:

- Screentryck lämpar sig för nästan alla motivstorlekar. Det är perfekt för att placera ljusa tryck på mörka delar av väskan. Det långvariga resultatet inspirerar med intensitet och kvalitet.
- Digitaltryck på bomullspåsar inspirerar med låga förberedelsekostnader, högsta möjliga grafiska kvalitet och är också lätt att använda för mindre upplagor.
- Överföringstryck är en mycket ogenomskinlig ytbehandlingsmetod och används ofta för specialtillverkade produkter av mycket hög kvalitet. Tack vare transfertryck kan även filigran logotyper och bokstäver visas på din bärkasse när som helst utan problem.

Är du osäker på vilken tryckteknik som passar bäst för din logotyp? Ring oss och låt oss ge dig råd. Eller skicka oss en icke-bindande förfrågan.

Anpassad design: Anpassa jutepåsar

Hos Giffits hittar du ett nästan oslagbart urval av jutepåsar, shoppingpåsar och tygpåsar. Du kan välja mellan många olika storlekar, volymer och handtagslängder för reklamartiklar. Om du trots det stora urvalet inte hittar en lämplig produkt för tryckning, kan vi naturligtvis också uppfylla alla specialönskemål. Sticka ut från mängden av reklamartiklar och skapa din personliga, individuella och skräddarsydda reklampresent. För det är bara du som vet vad som passar dig bäst. Bestäm dig till exempel för en ekopåse i en speciell form eller i mycket speciella färger. Vill du ha en speciell tryckteknik för din bomullspåse? Inga problem. Det är bara att prata med oss. Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt. Vi ser fram emot din förfrågan!

Dryck din juteväska på GIFFITS

Vi anser att alla företag förtjänar stark reklam. Och vi vill att du ska vara 100 % nöjd. Från det första urvalet till den färdiga bomullspåsen. För att se till att allt detta sker till din fulla belåtenhet erbjuder vi några alternativ för att göra ditt köp så trevligt som möjligt.

- Med hjälp av logoverktyget kan du i förväg se hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på ditt reklammaterial.
- Vår kostnadsfria grafiska tjänst erbjuder dig en kostnadsfri första design av din produkt med logotyp. För det första intrycket.
- Kan du inte bestämma dig? Då är vår provtjänst det rätta för dig. Vi skickar gärna olika prover i förväg för att underlätta ditt beslut.
- När saker och ting måste gå snabbare: Vår expressleverans garanterar att du får det datum du vill ha!
- Är bara online för opersonligt för dig? Inga problem. Vi är också tillgängliga för att hjälpa dig personligen när som helst. Det är bara att ringa oss. Vi ser fram emot ditt samtal!

Beställ din juteväska med logotyp nu

Från urval till beställning: vi hjälper dig gärna i varje steg av ditt köp. Bläddra igenom vårt omfattande sortiment nu eller låt oss ge dig råd på telefon. Våra utbildade specialister på reklamprodukter finns alltid till hands för att ge dig råd och stöd. Tillsammans hittar vi den perfekta reklampresenten. Ring oss - vi ser fram emot det!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Jutepåse“