Service

Handelsmässor

Beräkna
Handelsmässor
Ämnen
Färger
Material
Kapaciteter
Smak
Storlekar
Design
Fyllning
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd om reklamprodukter: Trycka mässprodukter med logotyp

Fackmässor ger företag ett utmärkt tillfälle att presentera sitt företag, sina produkter och tjänster för en bred publik. Konkurrensen är dock ofta hård och det kan vara svårt att sticka ut bland de många andra utställarna. Ett beprövat sätt att dra till sig uppmärksamhet och bli ihågkommen är att ge dina besökare reklamartiklar.

För vem är tryckta mässreklamartiklar lämpliga som presentreklam?

Reklamföremål för mässor är bra för alla företag, oavsett storlek eller bransch. De fungerar inte bara som praktiska giveaways för dina mässbesökare, utan också som ett effektivt marknadsföringsverktyg. Oavsett om det gäller personliga reklamartiklar för mässor eller specifika giveaways för kontor och evenemang: Möjligheterna är nästan obegränsade. Dessa personliga presentreklam är särskilt användbara för företag som vill utöka sin närvaro på nästa mässa. En reklamartikel med din logotyp är minnesvärd och stärker relationen med dina kunder.

Varför välja variation och kvalitet när det gäller presentreklam

Vårt sortiment av profilprodukter kännetecknas av mångfald och hög kvalitet. Från enkla kulspetspennor och fashionabla T-shirts till tekniska giveaways - vi erbjuder allt. Denna mångfald garanterar att varje företag, oavsett målgrupp, kommer att hitta rätt reklamartikel. Kvalitet är vår högsta prioritet. En högkvalitativ reklamartikel med din logotyp i klara färger lämnar ett bestående intryck.

Hur bidrar den individuella utformningen av reklamartiklar för mässor till företagets framgång?

På mässor är överflödet av företag och produkter ofta överväldigande. I en sådan miljö kan det vara avgörande för ditt företags framgång att dina reklamartiklar är individuella. Möjligheten att anpassa reklamartiklar med din egen logotyp, slogan eller personliga design ger din närvaro på mässan en omisskännlig identitet.
Mässbesökare kommer att minnas dina unika giveaways, och detta ger dig inte bara omedelbar uppmärksamhet, utan främjar också långsiktig varumärkeslojalitet. När potentiella kunder eller affärspartners tar en sådan personlig gåva från din monter, visar det att du förstår deras behov och preferenser. Detta skapar en värdefull kontakt som sträcker sig längre än till mässan.
Hur kan tryckta reklamprodukter öka varumärkets närvaro på mässor?

Mervärdet av en giveaway till en mässa går utöver den faktiska nyttan. Tänk dig att en potentiell kund tar med sig din presentreklam hem och använder den regelbundet. Varje gång de använder den påminns de om ditt företag, vilket skapar en bestående reklameffekt. Inte bara de direkta mottagarna, utan även deras kollegor, vänner och familj kommer att bli medvetna om ditt företag.

Hur kan du använda vår specialtjänst?

För oss är tryckprocessen för reklamprodukter mer än bara en tryckprocess. Från den första förfrågan till leveransen finns vi till hands för att ge dig råd. Med vår kostnadsfria grafikservice kan du i förväg visualisera hur din logotyp kommer att se ut på produkten. Och om du vill se kvaliteten på våra produkter innan du gör en stor beställning, erbjuder vi dig möjligheten att beställa prover.

Vad gör vår butik så speciell?

Din budget är värdefull och du vill få ut så mycket som möjligt av den. Med vårt automatiska budgetberäkningsverktyg kan du planera dina utgifter optimalt. Med vårt innovativa logotypverktyg kan du dessutom förhandsgranska din logotyp på produktbilderna. Detta säkerställer att du får exakt vad du förväntar dig. Hos oss kan du inte bara beställa till förmånliga priser, utan också dra nytta av transparent prissättning

Så här får du en skräddarsydd offert

Vår process är okomplicerad. Bläddra i vårt sortiment, välj den presentreklam du vill ha och ladda upp din logotyp. Vi skapar sedan en skräddarsydd offert åt dig. Oavsett om det gäller en stor eller liten beställning har vi rätt erbjudande för alla budgetar.

Varför är profilprodukter för mässor viktiga för ditt företag?

När du deltar i en mässa representerar du inte bara ditt företag, utan konkurrerar också direkt med andra utställare. En skräddarsydd reklamartikel med logotyp för ditt nästa mässdeltagande kan här göra hela skillnaden. Den lämnar ett bestående intryck, stärker kundlojaliteten och ökar varumärkeskännedomen. Med vårt breda produktsortiment och förstklassiga service hjälper vi dig att utnyttja reklamartiklarnas potential fullt ut. Ta kontakt med oss och upplev skillnaden.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.