Service
Halfar
Ämnen
Färger
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Halfar reklampelare

00:00 / 00:00

Vad gör Halfars reklamprodukter speciella? Vad står varumärket Halfar för? Ta reda på allt om dessa högkvalitativa väskor tillverkade i Tyskland. Ta reda på varför Halfars utskrift av reklamartiklar är värt att använda för ditt företag!

Köp beprövad kvalitet med Halfar! I över 30 år har företaget med huvudkontor i Bielefeld tillverkat väskor och ryggsäckar. Varumärket tillverkar väskor som reklamartiklar. Det medelstora företagets rötter ligger inom området för tekniska väskor och bälten - med andra ord i utvecklingen och tillverkningen av individuella väskor, t.ex. nödväskor, väskor för teknisk utrustning eller för särskilda behov. Idag kan du skriva ut ett stort antal Halfar-prylar. Det Bielefeld-baserade företaget är särskilt känt för sitt breda utbud av reklampåsar. Halfar är en av marknadsledarna inom detta segment. På huvudkontoret arbetar cirka 100 anställda, t.ex. kundrådgivare, väskdesigners, sömmerskor och finisher, med att förverkliga kundernas önskemål. Halfars väskor tillverkas i Bielefeld och av partners i Europa och Fjärran Östern och säljs via kvalificerade återförsäljare av reklamprodukter. Till exempel på Giffits - skicka oss din förfrågan!

Vilket urval av reklamartiklar erbjuder Halfar?

På området för reklamväskor erbjuder Bielefelds väsktillverkare ett standardsortiment med över 180 väskor och ryggsäckar och lanserar nya modeller varje år. Halfars sortiment omfattar väskor, ryggsäckar och skydd för många användningsområden och i olika utföranden och material. I sortimentet ingår axelväskor, axelväskor, ryggsäckar för bärbara datorer, skrivväskor, väskor för surfplattor, shoppingväskor, coola väskor, shoppingkorgar, sport- och resväskor, necessärer och ryggsäckar för sport, fritid och kontor. Se dig omkring nu och hitta den perfekta modellen för ditt företag!




Vilka topprodukter från Halfar kan jag beställa i butiken?

I Giffits Shop hittar du de mest populära produkterna från Halfars sortiment och alltid de senaste nyheterna. Mycket populära är de högkvalitativa LorryBag®-planenväskorna från europeisk produktion, som finns i många färger och format - och som sedan länge har uppnått kultstatus. BASKET shopper, en lättviktskorg med aluminiumram, har också länge varit en klassiker i sortimentet. Halfar erbjuder också små, lätta och färgglada väskor som är idealiska som väskor för mässor och kampanjer. Vi har också lätta ryggsäckar för sport och fritid från Halfar i vårt sortiment på Giffits. När det gäller högkvalitativa och trendiga businessväskor och premiumartiklar hittar du också det du söker här. Upptäck ett stort utbud från Bielefelds väskföretag med artiklar för många användningsområden och målgrupper. Vi ser fram emot din förfrågan!

Vad gör Halfars reklamprodukter speciella?

Halfar har vuxit till ett varumärke med sina reklamartiklar. Detta beror främst på den höga kvalitet som Halfar erbjuder sina kunder - från produkten till servicen. Halfar säljer sina artiklar uteslutande genom kvalificerade återförsäljare av reklamprodukter. Det Bielefeld-baserade företaget tillgodoser deras behov. Å ena sidan med ett sortiment som kännetecknas av ett stort urval av färger, hög lagertillgänglighet, en mängd olika ytbehandlingsmetoder och bästsäljare som den legendariska LorryBag®-planenväskan. Å andra sidan lägger Halfar stor vikt vid en stark varumärkespersonlighet och en engagerad vidareutveckling. Detta gör Halfar till ett bra val för de flesta företag - fråga efter dina favoritpåsar nu!

Vad står Halfar för?

Förlita dig på Halfars varumärkesvärden som passar alla företag: Kreativitet, pålitlighet, dynamik och ansvar. När det gäller kreativitet inspirerar Halfar med ständigt nya väskidéer som tar fasta på aktuella modetrender och ständigt utvecklar funktionella egenskaper. Spektrumet sträcker sig t.ex. från den hippa retroväskan av bomull eller jersey till den ultralätta sportväskan. Halfars ansvarskänsla återspeglas i dess tydliga engagemang för kvalitet och hållbarhet. Företaget har redan flera gånger tilldelats branschens hållbarhetspris Sustainability Award. Innovationer som väskor av ekologisk bomull eller PVC-fria väskor visar också hur Halfar driver frågan i sina produkter. Medlemskap i BSCI (sedan 2018 "amfori"), ett initiativ för bättre arbetsvillkor i en global ekonomi, och DIN ISO 9001-certifiering är ytterligare byggstenar.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Halfar“