Service

Golfbollar

Beräkna
Golfbollar
Färger
Material
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck golfbollar med logotyp

00:00 / 00:00

Få ditt namn i spelet nu: med golfbollar med din logotyp! Dessa små men effektiva reklamartiklar kan tryckas med din logotyp eller ditt budskap på en sida eller runtomkring. På så sätt skapar du en positiv association med ditt varumärke precis där viktiga beslut fattas och stämningen är avslappnad: på golfbanan! Håll dig på bollen nu och välj en logoboll från vårt sortiment. Vi erbjuder ett omfattande urval av olika golfbollar, presentförpackningar och tillbehör. Du har ett stort urval att välja på! Om du fortfarande är osäker kan du ringa oss eller göra en förfrågan online. Tillsammans med våra experter på reklamprodukter blir varje köp en riktig lättnad! Vi ser fram emot ditt samtal!

Varför är tryckta golfbollar idealiska reklamprodukter?

Golfbollar med din logotyp är den perfekta presenten för kunder och affärspartners. Med en logotyp, ett foto eller en slogan tryckt på detta reklamartiklar är det enkelt att sprida ditt budskap i världen. Varje träff är en träff - varje blick på logobollen ökar antalet kontakter. Och det ger en stark reklam för ditt företag. Vare sig det är en reklampresent, en souvenir på mässor eller för nästa företagsutflykt till golfbanan - golfbollar tryckta med ditt företags logotyp är det perfekta valet. Sticka ut från mängden nu och skapa din alldeles egna personliga tryckta unikprodukt på Giffits. Eller välj ditt perfekta reklamartiklar från vårt utbud av olika märken, storlekar, presentförpackningar och tillbehör. Om du behöver mer information om kvaliteten eller materialet på din logoboll, vänligen ring oss. Du kan nå våra specialister på reklamprodukter måndag till fredag mellan 08:00 och 18:00.

Den rätta designen för varje företag

Vill du trycka golfbollar med din logotyp? Hitta rätt modell för ditt företag hos GIFFITS. Vi erbjuder golfbollar i många olika förpackningar, i presentförpackning, i rör, i genomskinlig låda eller individuellt. Kvalitet är vår högsta prioritet. Beroende på modell imponerar de tryckta golfbollarna med sin individuella kärna och det yttäckande nätverket av flera gropformer. Bollarna har den högsta yttäckningen och garanterar enastående seglingsegenskaper och längre bollflykt. En reklampresent som lätt vinner dina golfkunders hjärtan. Dessutom garanterar våra märkestillverkare en ännu bättre känsla på golfbanan och en otrolig distans och precision från tee till green. Håll dig på tårna och använd ditt favoritföremål som reklampelare för ditt företag. Du är inte säker på vilket reklamartiklar som är bäst lämpat som golfgåva till dina kunder? Vårt tips: Varför inte beställa flera prover online och få en egen uppfattning om din idealiska företagsambassadör.

Visste du det?
Under golfens tidigare dagar var golfbollarnas yta jämn och slät. När spelarna märkte att golfbollar flög mycket längre när de var äldre och skadade föredrog de att spela med dessa äldre modeller. Tillverkarna reagerade snabbt på detta och försåg golfbollarnas yta med oregelbundna fördjupningar: de så kallade dimples! Än idag är detta en av de viktigaste egenskaperna hos en golfboll.

Vilket reklamtryck passar dig?

Liten yta, stor effekt! Dra nytta av dina kunders passion för spelet och sätt ditt företag i fokus precis där spelarna fokuserar: på golfbollen! Före varje slag koncentrerar sig golfaren helt på bollen. Och därmed är det ditt reklambudskap som står i fokus! Utnyttja detta ögonblick och öka din varumärkeskännedom. Vi ger dig gärna råd om hur du väljer rätt tryck. Tack vare den senaste trycktekniken kommer ditt reklambudskap att tryckas i högsta kvalitet på golfbollar och golfbanan. Vi skiljer mellan två olika trycktekniker:

- Digitaltryck är särskilt kostnadseffektivt och snabbt att genomföra för mindre upplagor. Resultatet: Utskriften har en lång hållbarhet och en lysande färgmättnad. Även mycket känsliga utskrifter och fotorealistiska bilder är inga problem.
- Tampongtryck är reptåligt, kostnadseffektivt och hållbart. Även ojämna och strukturerade ytor på reklamprodukten kan tryckas med din logotyp utan problem.

Anpassad design: Anpassa golfbollar

Det bästa sättet att sticka ut från konkurrenterna är personliga golfbollar! Vi utformar gärna ditt reklamartiklar helt individuellt enligt dina önskemål och idéer. Specialfärger, 360° förädling eller en speciell presentförpackning: vi gör nästan allt möjligt! Välj personliga golfbollar nu och stå ut från mängden av reklamprodukter. Låt oss tillsammans fundera på det perfekta reklamprodukten golfbollar med tryck av din logotyp.

Dryck dina golfbollar hos GIFFITS

Se in i framtiden med vår hjälp och se hur ditt reklamartiklar kommer att se ut redan innan du beställer. Tack vare ett brett utbud av kostnadsfria tjänster erbjuder vi dig en titt i kristallkulan, ursäkta ordvitsen, för ditt reklamartiklar. Vi vill ju att du ska vara 100 procent nöjd. Med din produkt och vår service:

- Verktyg för logotyper: Varför inte se i förväg hur din logotyp, ditt motiv eller ditt foto kommer att se ut på dina golfbollar? Den här tjänsten gör det möjligt.
- Gratis grafisk tjänst: Gillar du inte överraskningar? Vi förstår! Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri första design av ditt reklamartiklar med logotyp. Finns det ingen chans till ett andra intryck? Med oss finns det! Vi accepterar gärna ändringar när som helst.
- Beslutar du omedelbart? Inte med GIFFITS! Vår provtjänst skickar gärna flera artiklar i förväg. Slappna av och välj din perfekta golfboll.
- Är nätet för opersonligt för dig? Inga problem! På GIFFITS har vi ett stort team av utbildade experter på reklamprodukter som gärna tar hand om dina önskemål.

Beställ golfbollar med logotyp nu

Vill du ha perfekt reklam vid första ögonkastet? Och samtidigt sätta ditt företag i rampljuset och bli ihågkommet under lång tid? Då är GIFFITS rätt ställe för dig! Vi tar dig gärna i hand och skapar tillsammans med dig det perfekta reklamartiklet. Vi låter dig bestämma om du först vill titta på vårt omfattande sortiment eller om du föredrar en personlig konsultation. Bulkbeställning, provbeställning eller bara en gratis offert: varje beställning är lika viktig för oss. Vi ger dig gärna ett kostnadsfritt, icke-bindande erbjudande. Vi finns där för dig. När som helst. Ring oss nu!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Golfbollar“