Service

Förkläden

Förkläden
Ämnen
Färger
Material
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Utskrift av förkläden med logotyp

00:00 / 00:00

Aproner med logotyp är bland de mest populära reklamartiklarna inom restaurang- och hotellbranschen eller för privat bruk. Tack vare det imponerande stora reklamutrymmet och de olika designerna kan man hitta rätt förkläde för varje tillfälle och varje kund. Bläddra igenom vårt sortiment nu och hitta enkelt de perfekta arbetskläderna för ditt företag. Eller ring oss. Vi hjälper dig gärna med ditt val eller skickar dig olika prover i förväg.
När du har hittat ett reklamartiklar börjar vi med efterbehandlingen. Ladda upp din logotyp eller utnyttja vår kostnadsfria grafiska tjänst. Tillsammans med vårt grafiska team utformar vi din perfekta företagsambassadör, t.ex. ett grillförkläde eller ett bistroförkläde. Och detta redan i små mängder till ett rimligt pris. Självklart är expressleveranser av reklamartiklar inte heller något problem för oss. Det räcker med ett enda telefonsamtal! Vi säger: tryck förkläden nu och säkra kundlojalitet!

Varför är förkläden idealiska reklamartiklar?

Oavsett om det gäller gastronomi, hotellbranschen eller hemmet har förkläden med logotyp alltid varit eftertraktade reklamartiklar. Det är inte så konstigt: på restauranger, i kök, barer eller i trädgården bärs inga andra arbetskläder så ofta och ständigt som ett förkläde med haklapp. Till och med i privatlivet, hemma, använder folk gärna den senaste reklampresenten när de inte hittar sitt eget förkläde. Bakning av kex, matlagning eller en grillfest med grannarna: förklädet från chefen i julas eller give-away-produkten från den senaste mässan blir snabbt en räddare i nöden. Knyt bara på den och skydda dina kläder från smuts.
På Giffits har du nu möjlighet att hitta och utforma ditt perfekta reklamartiklar. Du bör också i förväg fundera på i vilken miljö förklädet ska presenteras. På en mässa för att få nya kunder? Eller som en bonus till en såld grillfest. Behöver du ett förkläde med många fickor för den exklusiva cateringsektorn eller en mer robust arbetsdräkt för företagskunder från det klassiska industriköket? Vi hjälper dig gärna med dessa frågor också. Tillsammans med din uttrycksfulla logotyp blir ett enkelt bistroförkläde ett effektivt reklammedium som används gärna och ofta. Och vid varje användning av matlagningsförklädet, trädgårdsförklädet eller grillförklädet syns ditt företags logotyp och ditt budskap sprids ut i världen som om det vore en självklarhet. Vill du veta om förkläden är idealiska reklamprodukter? Vi är säkra!

Rätt design för varje företag!

Få dina kunder att laga mat och ge bort tryckta förkläden med logotyp eller motiv nu. Tack vare det stora utbudet i vår webbshop kan du enkelt och bekvämt hitta rätt reklamartiklar för varje kund. Från kocken till kocken, från trädgårdsmästaren till bistrochefen: förkläden är alltid populära reklamartiklar! Det är inte så konstigt: de skyddar mot smuts och ger plats för tillräckligt med tillbehör som grillbestick, köksredskap, handdukar eller små trädgårdsredskap.
Beroende på företaget rekommenderar vi förkläden eller förband i robusta material, mörka färger eller som justerbar modell. Det sistnämnda är särskilt lämpligt om förkläden bärs av olika anställda. Justerbara halsband är en fördel här. På kaféer, hotell och pensionat används förkläden eller förklädesband främst för att förvara skrivredskap och plånböcker när man har kontakt med kunder. Här bör även det visuella utseendet spela en viktig roll. I en snackbar eller ett kök är robusta matlagningsförkläden mer lämpliga, som är mycket raffinerade, lämpliga för industriell tvätt och lätta att rengöra. När du gör slut på förklädet ska du välja ett tryck av hög kvalitet, så att du kan använda förklädet på bästa möjliga sätt och under lång tid. Vissa av våra högkvalitativa modeller har även en praktisk handduksslinga. Du kan enkelt välja mellan förkläden av bomull, blandade tyger, plast eller till och med non-woven-material. Naturligtvis erbjuder vi också snygga reklamgåvor av canvas eller denim. Och vi har inte heller glömt de små: Vissa av våra barnförkläden har roliga tillbehör för att du ska kunna vara kreativ. Vi är övertygade om att dina kunder eller anställda kommer att bli glada över dina nya förkläden! Skriv ut din favoritmodell nu och skapa entusiasm bland unga och gamla med dina nya arbetskläder.

Vilket reklamtryck passar dig?

Vill du trycka förkläden? Bra idé! Eftersom de flesta av dessa reklamartiklar har ett enormt stort reklamutrymme har du en stor scen för din logotyp eller ditt budskap. Samordna förklädet och trycket väl. Ljusa färger kan tryckas med ljusa färger, mörkare förkläden ser ädla och högkvalitativa ut med ett lätt broderi eller ett silvertryck. Vi tar gärna en titt på de möjliga tryckteknikerna tillsammans för att ge dig en så exakt översikt som möjligt:

- Screentryck är särskilt lämpligt om du vill trycka ljusa logotyper eller bilder på mörka förkläden. Detta gör det också möjligt att göra större utskrifter, t.ex. hela bokstäver utöver företagets logotyp. Eftersom de flesta förkläden sträcker sig nästan från bröstet till knät kan du låta fantasin flöda fritt. Fråga gärna om reklamgåvor utan förpliktelser.
- Digital överföringstryck är också utmärkt för att skriva ut fotomotiv på reklamartiklar. Denna teknik är särskilt hållbar och imponerar med sin höga kvalitet. Fotorealistiska tryck är dock oftast endast möjliga på ljusa förkläden. Men tveka inte att fråga.
- Transfertryck imponerar med låga priser och hög kvalitet. Ytbehandlingen på arbetskläder tål många tvättar och lämpar sig för en mängd olika logotyper, även med flera färger.
- Broderi är den mest ädla trycktekniken. Din logotyp eller bokstavsbeteckning appliceras på förklädena med hjälp av en broderimaskin. Broderiet är konkret, extremt hållbart och tål många tvättar i höga temperaturer.

Specialdesign: skräddarsy förkläden

Söker du kreativa arbetskläder? Förutom vårt standardsortiment och vissa variationsalternativ erbjuder vi naturligtvis också det perfekta reklamproduktet för sanna individualister. Vi kan tillverka ditt personliga specialföremål helt enligt dina önskemål och idéer. Ett förkläde i en speciell form, färg eller med speciella egenskaper? I samarbete med dig skapar vi en skräddarsydd produkt som sticker ut från mängden. Ring oss nu så ser vi tillsammans till att förklädeshistoria skrivs. Vi välkomnar varje utmaning och vårt expertteam finns till hands för att ge dig råd. Vi förvandlar din idé till den perfekta arbetsklädseln. Ring oss nu.

Dryck dina förkläden på Giffits

Vi visar dig idag hur dina förkläden kommer att se ut i morgon. Magi? Nej! Tack vare ett brett utbud av kostnadsfria tjänster kan du i förväg testa hur din logotyp kommer att se ut på förklädet. På så sätt vill vi utesluta alla missförstånd redan från början och se till att du är 100 procent nöjd. Det betyder: bästa möjliga resultat för den valda budgeten i önskad mängd. Här är några kostnadsfria tjänster som gör det enklare att köpa nya arbetskläder:

- Verktyg för logotyper: Testa redan nu online hur din logotyp, ditt motiv eller din slogan kommer att se ut på förklädet. Ladda upp din logotyp och placera den på det önskade reklamartiklet.
- Gratis grafisk tjänst: Är du osäker på vilken logotyp som passar bäst på vilket förkläde? I vilken storlek, färg eller form? Vi erbjuder dig en kostnadsfri första design av ditt reklamartiklar, som utformas av vårt grafiska team.
- Provtjänst: Du kan inte bestämma dig för vilket förkläde som passar bäst för ditt företag? Ring oss. Vi skickar dig helt enkelt flera prover i förväg. Slappna av och välj din favorit.
- Expressleverans: Ibland måste det bara gå snabbare. Vi levererar gärna din beställning på det datum som du önskar. Också med express inom några dagar.
- Personliga råd: Varför inte bli personlig för en gångs skull? Våra experter på reklamprodukter kan naturligtvis svara på alla dina frågor om reklampennor via telefon. Du kan nå vår telefonjour på 040 2788 201-0.

Beställ förkläden med logotyp

nu

Oavsett om det är New York, München eller direkt till din dörr: vi hanterar varje beställning till din fulla belåtenhet. Och vi står vid din sida med hjälp och råd redan före leveransen. Storlek, färg, form - tillsammans hittar vi ditt perfekta förkläde på nolltid. Ring oss - vi är stolta över vår kundservice och tar oss tid att ge dig perfekta råd. Se själv: Förklädsutskrift är alltid rätt val för det perfekta reklamproduktet!

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Förkläden“