Service

Flasköppnare

Beräkna
Flasköppnare
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Råd: Tryck ut flasköppnare med logotyp

00:00 / 00:00

Vi svarar övertygande på frågan varför du bör låta trycka flasköppnare för företagsreklam och använda vårt erbjudande. Dessutom förklarar vi hur mångsidigt produktutbudet är och med vilka trycktyper reklamflasköppnare kan inspirera kunderna. Redan innan du beställer skräddarsydda och personliga flasköppnare för mässor eller andra evenemang ger vi dig gärna råd med ett brett utbud av tjänster.

Varför bör företag låta trycka flasköppnare i reklamsyfte?

Om du låter trycka flasköppnare för företag kommer du att bli ihågkommen av många kunder varje dag med reklambudskap. Flasköppnare med reklam används regelbundet under lunchrasten på kontoret samt under ölen efter jobbet och den efterföljande middagen. Så snart kunderna använder flasköppnarna som en reklampresent under fester eller andra sociala evenemang lär bekanta och vänner känna era logotyper. På mässor uppnår du gynnsamma reklameeffekter efter att ha tillhandahållit drycker med flasköppnare till potentiella kunder. Dessutom kan du ge bort flera reklamartiklar i ett paket med till exempel tryckta flasköppnare med suddgummi.

Hur mångsidigt är utbudet av flasköppnare för reklam?

När du letar efter tryckta reklampresenter i vårt sortiment hittar du både enkla och funktionellt utformade flasköppnare med logotyper och mer kreativa produktvarianter. Vissa former av flasköppnare för reklampresenter påminner till exempel om dryckeskassar eller typiska köksartiklar. Olika material som aluminium, plast och trä avgör vilka typer av tryck som finns tillgängliga. Särskilt fantasifulla modeller uppfyller ett ytterligare syfte med bland annat en integrerad nyckelring, servitörskniv eller verktyg. Om du letar efter tryckbara kombinationsprodukter hittar du också flasköppnare av märke som också är lämpliga underlägg för drycker. Hos oss kan du köpa flasköppnare i fickformat samt större versioner för synlig placering på mässor och andra evenemang.

Vilka typer av tryck finns tillgängliga för flasköppnare med logotyp?

När du låter trycka flasköppnare och använder vårt erbjudande beror valet av möjliga trycktyper bland annat på respektive material samt storlek. Med mer än 20 års erfarenhet av att svara på förfrågningar ger vi gärna individuella råd till kunderna om huruvida till exempel screentryck, lasergravyr eller tampongtryck är fördelaktigt för företag med en viss reklambaserad flasköppnare. På de enskilda produktsidorna presenterar vi alla lämpliga varianter av reklamtillämpningar som du kan välja mellan innan du köper kapsylöppnare. - Screentryck rekommenderas särskilt så snart märkesflasköppnare ska presentera logotyper eller annan grafik med ljusa färger på en mörk bakgrund. Denna typ av tryckning lämpar sig främst för produktvarianter med flexibla ytor. Screentryck gör det möjligt att utforma flasköppnare som reklampresenter med fina konturer och linjer. - Lasergravyr kommer att imponera på dig med sin exceptionella hållbarhet på en flasköppnare som reklampresentation. Om kunderna öppnar flaskor varje dag och använder tryckta reklampresenter för detta ändamål, förblir graverad reklam för företag på så sätt oftast synlig på lång sikt. Graveringsprocessen lämpar sig lika bra för tryckta flasköppnare på metalldelar som på trähandtag. Lasergravyr gör det möjligt att personalisera flasköppnaren med mycket fina linjer i stor detalj. - Tampontryck är en utmärkt lösning om du vill ha flasköppnare med texturerade och ojämna ytor tryckta som reklamprodukter. En offert för denna typ av tryckning är vanligtvis billig eftersom kostnaden för processen är relativt låg. Den individuella designen på en flasköppnare med logotyp förblir vanligtvis intakt under lång tid, även vid daglig användning. Detta beror på att tampontryck garanterar ett reptåligt resultat. - Digitaltryck är ofta tillrådligt så länge du bara beställer flasköppnare med logotyp i begränsade mängder. Eftersom de skräddarsydda reklamflasköppnarna blir snabbt färdiga med denna metod kan du ofta räkna med snabb leverans. Om du bara låter trycka några få flasköppnare förblir kostnaderna samtidigt låga jämfört med många alternativ. Digitaltryck möjliggör fotorealistiska bilder med starka färger

Tryck flasköppnare hos Giffits och dra nytta av vårt serviceerbjudande

Innan du låter trycka en flasköppnare för till exempel mässor eller andra evenemang erbjuder vi dig beslutshjälp i form av bland annat personlig rådgivning, priskalkylering och förhandsgranskning av logotypen. Följande tjänster gör det mycket enklare att beställa personliga reklamflasköppnare: - Personlig rådgivning: Våra experter på reklamprodukter svarar i detalj på dina frågor om en tryckt flasköppnare med logotyp. Du är välkommen att ringa hotlinenummer 040 2788 201-0 för detta. - Gratis grafisk service: Vårt grafiska team skapar en första design för flasköppnare med varumärke åt dig gratis på begäran. Det är bara att skicka en förfrågan till oss! - Beräkning: Vår budgetkalkylator räknar ut ett totalpris åt dig så snart du har angett önskad mängd och önskad trycktyp för flasköppnaren som reklampresent på en produktsida. - Förhandsgranskning av logotyp: Du kan använda logoverktyget för att testa online hur dina slogans, logotyper och andra motiv kommer att se ut på en tryckt flasköppnare som reklampresent. - Provtjänst: Vid behov skickar vi dig prover för att hjälpa dig att bestämma dig för flasköppnare med logotyper. - Expressleverans: Om du behöver dina beställda flasköppnare snabbt ordnar vi gärna leverans på önskat datum. Välj flasköppnare med varumärke från vårt stora produktutbud nu för att beställa tryckta reklamgåvor med de kvantiteter, trycktyper och färger du vill ha! Så länge rådgivning behövs svarar vi gärna på förfrågningar vardagar mellan kl. 8 och 18. Kontakta oss nu online eller via telefon och få rätt flasköppnare tryckta för ditt företag.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Flasköppnare“