Service

Fack

Beräkna
Fack
Ämnen
Färger
Material
Storlekar
Design
Minsta kvantitet
*RRP: Rekommenderat pris
Din specialist för stark reklam.

Reklamprodukttips: Tryck din logotyp på fläktar

00:00 / 00:00

Är du ute efter en unik, funktionell och samtidigt visuellt tilltalande reklamartikel? Har du någonsin funderat på att få solfjädrar tryckta med ditt företags logotyp? En solfjäder som reklamgåva är ett utmärkt sätt att väcka uppmärksamhet samtidigt som du ger dina kunder en användbar produkt.

Varför välja solfjädrar som reklamartikel?

Det finns många fördelar med att låta trycka och använda solfjädrar som reklamartiklar. Fläktar är användbara och praktiska, särskilt under de varma sommarmånaderna eller i uppvärmda rum. De erbjuder också en stor yta för din logotyp eller slogan, så att ditt varumärke är väl synligt när reklamfläkten används.
En fläkt med tryck är mer än bara en accessoar - det är en visuellt tilltalande och användbar produkt som kommer att fånga dina kunders uppmärksamhet och öka ditt varumärkes synlighet. Oavsett om det är på ett evenemang, en mässa eller en konsert, kommer en logotypad solfjäder att väcka uppmärksamhet och skapa en positiv association med ditt varumärke.

Vilka olika typer av tryckta fläktar erbjuder vi?

Hos oss har du möjlighet att välja bland ett brett utbud av fläktar. I vårt sortiment finns fläktar i olika storlekar, former och material. Oavsett om du föredrar en traditionell pappersfläkt eller en lyxig sidenfläkt kan vi trycka den efter dina specifikationer. Du kan också välja mellan olika färger och designa din logotyp så att den harmonierar med fläktens övergripande utseende.

Hur fungerar tryckprocessen för solfjädrar?

Hos oss är tryckprocessen för solfjädrar enkel och okomplicerad. Du kan använda vårt lättanvända onlineverktyg för att förhandsgranska din logotyp på solfjädern. Dessutom erbjuder vi en kostnadsfri grafikservice som hjälper dig att förbereda din logotyp för tryck.
Du kan också beställa prover från oss för att få en uppfattning om kvaliteten på våra produkter i förväg. Och om du behöver hjälp med att välja rätt fläkt eller utforma din logotyp, finns vårt kompetenta team tillgängligt för personlig rådgivning.

Hur effektiva är tryckta fläktar som presentreklam?

Fläktar med tryck som presentreklam är ett utmärkt sätt att öka varumärkeskännedomen. De har en stor tryckyta som gör ditt budskap synligt. Samtidigt är de användbara och praktiska, vilket innebär att de används ofta - och varje gång de används syns ditt varumärke.
Fans kan också bidra till att förbättra kundlojaliteten. Genom att ge dina kunder en användbar gåva visar du dem att du känner igen och värdesätter deras behov. Detta kan bidra till att bygga och upprätthålla en positiv relation med dina kunder.

Varför ska du välja våra tryckta fläktar?

Vår service omfattar inte bara högkvalitativa produkter och anpassade tryckalternativ, utan också en rad ytterligare tjänster för att göra ditt köp hos oss så enkelt och bekvämt som möjligt. Med vår automatiska budgetberäkning kan du vara säker på att få den bästa affären på din beställning.
Det är viktigt för oss att du är helt nöjd med ditt köp hos oss. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig i varje steg av beställningsprocessen. Tveka inte att kontakta oss för en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de perfekta tryckta fläktarna för ditt företag.

Vilka är fördelarna med fläktar för kontor, evenemang, mässor och konserter?

Oavsett om det är på kontoret, på evenemang, mässor eller konserter - en fläkt är alltid ett användbart redskap. På kontoret kan den ge svalka under varma dagar. På evenemang och mässor kan den användas som reklamgåva eller giveaway. På konserter kan den användas både som reklamartikel och som ett användbart föremål för konsertbesökarna. I vilket fall som helst är en solfjäder med logotyp ett utmärkt verktyg för att göra ditt varumärke känt.
Vi hoppas att denna information har varit till hjälp för dig och inbjuder dig att själv se variationen och kvaliteten på våra tryckta solfjädrar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja den perfekta fläkten för ditt företag och guida dig genom tryckprocessen. Tveka inte att kontakta oss för en offert. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med våra produkter och vår service.

5 goda skäl för Giffits.
 • Personlig rådgivning
  Bara ett telefonsamtal bort: Vi ger dig kompetenta råd i alla frågor! Vårt team finns tillgänglig måndag till fredag kl. 08.00 till 18.00.
 • Gratis grafiktjänst
  Utan ansträngning till den fulländade reklamartikeln, Vår gratis grafiska tjänst tar gärna hand om arbetet och utformar din önskeartikel med din logo.
 • Budgetkalkylator
  Full överblick: Skriv in önskad artikel och mängd, så får du en direkt beräkning av totalpriset.
 • Idégivare online
  lätt orientering: Idégivaren föreslår ett stort urval passande reklamartiklar för olika begivenheter och ämnen.
 • Förhandsvisning logo online
  Prova på helt utan åtagande: klicka på ”utforma nu” försedd med logo eller budskap och beställ direkt det du önskar.

Liknande kategorier till „Fack“